Unknown

Sun City

Rating 2.5 / 5

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

henkilökunta epäystävällistä, omistaja epäkunnioittava. Ruuan saaminen (oltiin ainoat asiakkaat) kesti kauan. En suosittele!!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.12.2015
Rating: -3

Aika perus kebabbila. Pitsat ovat liian suolaisia, kebabbien salaattipuoli on aika kehno. Annosten koko on sopiva. Kebabit paikan parempi tarjonta. Palvelu sitä mitä voi olettaa perus karvakäsimestalta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 03.04.2014
Rating: 0

Vuosia käynyt ja moni tutuista myös ja kaikki yhtä mieltä, loistavat ruuat ainut pitza paikka joka vetää vertoja on momento siellä myös hyvät ruuat mutta pienemmät koot. Sun Cityn kastike paras.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.02.2014
Rating: -1

Todella hyvä pizza ja iso en jaksanu syö kaikki sain pulet paketti kotiin. ystävällinen hekilökunta ja nopea palvelu. suositellan+++++

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.12.2011
Rating: -1

Tuli käytyy hakemassa itselle kebab riisillä vahvana ja tyttöystävälle kebab ranskalaisilla. Kebab riisillä oli mieto ja valkosipulitahnaa, valkosipulitahna = paskaa, mun mielestä joten suuresti pettysin. Ranskalaiset oli löysiä ja rasvaisia. Pizzat ollu ihan ok, mut kebabbii ei haeta enää.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.10.2011
Rating: 0

Haettiin poikaystävän kanssa pizzat tästä paikasta, maistuivat ihan mädälle kalalle vaikkei edes kalaa pitsoihin oltu tilattu. Parin suupalan jälkeen oli pakko heittää pois, edes kaikkiruokainen poikakaveri ei pystynyt syömään kokonaista slaissia. Täydellisen hirveä kokemus!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.08.2011
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Stålarminkatu 33, 20810 Turku - Route

Options