Balancer
9 reviewsBadges
Blog link
Reviews (9)
These reviews don't affect the average
Suuren lounasajan suosion myötä Grande Parilla on valitettavasti alkanut laskea ruokien tasoa.
Vuosi sitten oli hyviä pitkään haudutettuja liharuokia ja esim. fetatäytteistä lihamureketta.
Nyt mennään muusilinjalla ja usein on epämääräistä kalamöhjöä (pangasius) tai kasvisgratiinia. Edes kebab ei enää pelasta buffettia, koska kebuastia on hyvin pieni eli se on koko ajan tyhjä sen lisäksi että lihan laatu on aiempaa heikompi. Viimeksi ei ollut edes jogurttikastiketta kebun kaveriksi. Ja lounaspizzan päällä on aina kilo punasipulia. Onko kenties sipulirekka kaatunut jossain? Sääli, koska tämä paikka oli vuosi sitten vielä tosi hyvä.
Mozzassa on nyt tullut lounastettua muutamaan kertaan ja valitettavasti lounaspaikkoja vaivaava yleinen suuntaus on nyt alkanut toteutua täälläkin. Eli alussa ruoan laatu ja annosten koko on hyvä tai edes kohtalainen, mutta suosion kasvaessa laatu ja koko alkavat heiketä.
Pizzojen koko on selkeästi pienentynyt alun jälkeen. Leikkeiden ja lisukkeiden määrä myös. Taannoin otin possun leikkeen ranskalaisilla ja kollega kanaa bataattiranskalaisilla. Leike oli nuijittu 2mm paksuksi halkaisijan ollessa n. 10cm ja tietenkin paistettu aivan kuivaksi. Ranuja oli tasan 8 kpl lautasella (puulevyt on siis heivattu lautasten tilalta). Kollegan annoksessa oli kanan lisäksi pari ruokalusikallista paistettuja kasviksia ja tasan viisi bataattipuikkoa. Ja nuo ruoat maksoivat yli 10 eur molemmat.
Sääli että homma päästetään lapasesta kohtuu hyvän alun jälkeen. Oma veikkaus on, että viimeistään kesän jälkeen paikka on kuten mikä tahansa turkkilaispizzeria.
Souvlakit eivät lunasta lupaustaan. Kanasouvlaki oli mautonta ja outoa, suorastaan kumimaista. Kyllä kai sinne olisi saanut hankittua keittiögrillinkin, nyt souvlakit tehdään hampurilaisparilalla ja lopputulos on sen mukainen.
Alkuruuaksi tilasimme kanakeittoa, joka oli tehty Knorrin kanaliemikuutioista ja muutamasta kananpalasta mikrossa, hinta 7 eur.
Pääruuaksi lammaskormaa, lihapalat sitkeitä ja jänteitä täynnä. Tehty ilmeisesti lampaanviulusta jännemäärästä päätellen. Kannattaa jatkossa pysyä kanaruuissa tässä ravintolassa.
Lounasaikaan tuntuvat annokset pienenevän kertakerralta samaan tahtiin kun paikan suosio kasvaa.
Viimeksi raitaa oli thalilautasella n. 3 mm vahvuudelta ja kanapaloja kanakormassa 5 kpl. Välillä kastikkeet ovat vetisiä.
Uudistettu ruokalista lupasi hyvää, mutta ainakin "suureen nälkään" tarkoitettu grillivarras oli pettymys, lihaa ei ollut luvattua 300 grammaa ja lihat olivat kuivaksi hiillostettuja. Lautaset olivat muuttuneet suorakaiteen muotoisiksi ja vaikutelma oli, että niille ei mahdu samaa määrää ruokaa kuin aiemmin. Pihviannosten hinnat nousseet n. 4 eur.
Palvelu oli moitteetonta, mutta ruoat valitettavasti heikenneet.
Aivan loistava paikka, ainut miinus pöytien vähyydestä. Lounasaikaan paikka on ammuttu täyteen, onneksi pöytiä vapautuu kohtuullisen nopeasti. Sapuskat aivan eri maata kuin normi kiinalaisissa, joissa ruoat tuodaan identtisestä mausta päätellen salaisesta keskuskeittiöstä.
Ilmeisesti omistajanvaihdos taustalla, koska aiemmin täältä sai loistavaa pizzaa ja kepsua. Nyt iskender oli aivan kuin keitettyä ja kastikkeet vedellä jatkettuja. Sääli..
Hehkutusten perusteella päätimme kokeilla tätä kyseistä ravintolaa ja ilmeisesti satuimme paikalle huonona päivänä. Valkosipulikana-annos koostui n. 8 kanasuikaleesta, loput pelkkää sipulisuikaletta. Annokset olivat todella pieniä, riisiä toki oli kahmalokaupalla. Tarjoilija kuikuili tilatessa muualle eikä keskittynyt, joten jos ei olisi tarkistettu, tilaukset olisivat menneet väärin. Maku ei juuri poikennut perus keskuskeittö-kinkkiravintoloiden elämyksistä.