Opens at 12:00

Parilla Steak House Flamingo

Rating 1.1 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (116)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

I and my family ( 11 people) went to Parilla for birthday dinner yesterday. We reserved the table at 6:30 p.m. And arrived on the time, but we waited 1,5 hours to finally get our food!!! We all were starving. Nobody came to ask anything, till i went to tell them we have been waiting for one hour, where our food is. Then the waiter came to apologize. However, we still had to wait half hour more to get our food, it was 8 p.m. already. And some people's Burger bun and steak were overcooked and burned. What a big disappointment!!!! WE will never go back to this restaurant again.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.01.2018
Rating: 0

Kuivaa pihviä ja suolasta fisua. Safka oli heikkoa, mutta jumalainen palvelu korvasi osan tuotteesta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.11.2017
Rating: 0

Valitettavasti on todettava, että näin huonossa ravintolassa en ole käynyt aikoihin. Palvelu oli äärimmäisen hidasta ja osaamatonta, henkilökuntaa oli varmastikin liian vähän. Esim. viineistä ei tiedetty mitään, ei tosin siinä viinilistassa ollut paljon tietämistäkään.

Kanaburgereiden kanafileet oli paistettu syömäkelvottomiksi. Ranskalaiset olivat kovia ja mauttomia. Muut burgerit ja ylikypsä possu olivat kuulemma ihan ok.

Jälkiruokana kokeilimme pannacottaa, johon oli lipsahtanut muutama liivate liikaa. Maku oli esanssinen ja koostumus rakeinen. Mutakakku ja jäätelö olivat ihan hyviä, mutteivat varmasti keittiön itse tekemiä.

Saimme vähän hyvitystä, mutta myös tympeitä katseita. Vaikea ymmärtää, miksi kukaan haluaa pitää ravintolaa, jos ruuanlaitto ei kiinnosta yhtään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 01.10.2016
Rating: 3

Todella surkeaa ruokaa. Pulled pork purilainen jäi syömättä. Lohkoperunat olivat selkeästi uudelleen lämmitetyt. Ystävällinen tarjoilija antoi kuitenkin ruoasta alennusta kun kysyin että söisikö hän itse tällaista kuraa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 08.07.2016
Rating: 3

"Grillattua" lohta tilasin, koska ei tilaamani vuohenjuustoa ollut, pääsi loppumaan. Täysin mautonta, siis maku puuttuu kokonaan - ei lohi grilliä nähnytkään! Muistan kun yläasteella oli parempaa lohta tarjolla. Vihannekset täysin mauttomia, ei mausteita, ei öljyä. Hinta 19e. Jos nälkä iskee Flamingossa niin viereinen Hese parempi vaihtoehto - ainakin hinta-laatu suhde kohdillaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.02.2016
Rating: 2

Hampurilaissäpylä lautasella suoraan mikrosta, ei ollut parillaa nähnytkään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.01.2016
Rating: 3

Etanat alkuun ihan perus hyvä. Leipää ja voita oli tarpeeksi. Juustoa sopivasti. Pääruokana hamppari . Pihvi maistui murekkeelta. Potkua oli reippaasti. Ei mikään vau elämys. Tarjoilu ja palvelu toimi mielestäni hyvin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 13.12.2015
Rating: -1

Lapseni kanssa kävimme ennen elokuviin menoa syömässä etanat sekä ribs-wing-alkupalat. Nuorella tarjoilijattarella tuntui olevan kova kiire (lähteä kotiin?) koska hän hävisi jonnekin ja uusi tarjoilija jatkoi. Miksi otti vastaan jos tiesi ettei ehdi palvella loppuun? Yleensä en kiinnitä asiaan huomiota mutta tällä kerralla pisti silmään todella likaiset juomalasit, pölyiset, laikukkaiset ja toisessa oli huulipunareunus. Huomautin asiasta ja saimme uudet lasit joista toisessa oli hieman vähemmän huulipunaa kuin ensimmäisellä kerralla. Ruoka kohtuullista mutta ihmettelin miksi etanoiden kanssa tomaattifocacciaa kun aina ennen tarjolla on ollut vaaleaa maalaisleipää. Jälkiruuaksi otimme vielä pannacottat jotka oli sen lajin pohjanoteeraus; mansikka sitkeäksi jämähtänyt kerros pinnalla ja koostumuksesta päätellen lapseni luuli syövänsä riisivanukasta. En mene enää koskaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 26.10.2015
Rating: 0

Kävimme mieheni kanssa viikonloppuna myöhään illalla syömässä lehtipihvin sekä kanavartaan. Mieheni söi osan pihvistään ja huomasi sen olevan täysin punainen sisältä. Tarjoilija olisi hyvittänyt toisen annoksen mutta mieheltäni meni ruokahalu. Tilasimme kuitenkin vielä jäätelöannokset jälkiruoaksi Ja saimme toisen hyvitykseksi (hinta 2.5€). Mielestäni se oli kohtuutonta.. Loppujen lopuksi saimme juomat ja molemmat jäätelöt hyvitykseksi. Olimme maksamassa laskuamme, mutta kortti ei toiminut, joten lupauduimme menemään seuraavana aamuna maksamaan. Yöllä minulla meni vatsa sekaisin eikä tämän kanavartaan jälkeen mikään ole pysynyt sisällä ja ruoasta on jo 5 päivää ja joudun menemään lääkärille. Loppujen lopuksi maksoimme yhden annoksen syömistämme ruoista mutta silti en suosittele ravintolaa kellekään vaikka palvelu olikin hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 09.09.2015
Rating: 0

Olimme ystäväni kanssa sunnuntaina menossa syömään. Päätimme mennä Parillaan. Kello oli n. 20.30 tullessamme. Tarjoilija otti tilaukset. Istuessamme kuulimme tarjoilijan sanovan sisään pyrkiville asiakkaille että ravintola sulkeutuu pian. Ihmettelimme ystäväni kanssa asiaa. Olimme tehneet jo tilauksen. Tarjoilijan tuodessa ruuat kysyimme monelta ravintola sulkeutuu. Hän vastasi klo 21. Kello oli 20.40 saadessamme ruuat. Ihmettelimme hänelle miten ehdimme syömään ruuat 20 min kun muutenkin tarkoituksena oli istua rauhassa ja nauttia ruuasta. Nuori tarjoilija ei osannut sanoa asiaan mitään, poistui vain paikalta. Kuulimme hänen sanovan asiasta toiselle tarjoilijalle , jonka kuulimme vastaavaan "ehtiihän ihan hyvin eikä niin kiire ole poistua" tai jotain vastaavaa. Otimme kumpikim lehtipihvit sekä ystäväni alkuruuan, ja sekä alkuruoka ja pihvi tuotiin yhtä aikaa pöytään...pihvit olivat haaleat. Huomautimme asiasta tarjoilijalle (eri kuin tilaukset ottanut). Hän antoi kummallekin 10% alennusta, mikä on aika vähän kyllä. Ystäväni harmitteli myös sitä hänelle miksi tarjoilija ei sanonut tullessamme että ravintola sulkeutuu puolen tunnin päästä! Olisimme menneet muualle syömään rauhassa! Tarjoilija pahoitteli asiaa. Jäi kyllä harmittamaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 31.08.2015
Rating: -1

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Tasetie 8, 01510 Vantaa - Route
http://www.parilla.fi/

Options