Dinneri

10 reviews

Badges

Blog link

Reviews (10)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Phoenix Court chinese

Monta vuotta käynyt ja aina ollut herkullista. Vaihtuvan lounaslistan härkä annokset todella hyviä. Saa myös take away alennusta!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 17.02.2016
Rating: 1

Restaurant: Restaurant Lime Leaf thai and malay

Olemme monta kertaa käyneet. Ainut paikka Suomessa jossa saa oikeata chiliä, ei mitään "Suomalaisille sopivaa paprikaa" vaan sitä aitoa ja alkuperäistä peräsuolen räjäyttävää tavaraa. Ruoka on myös pääsääntöisesti erittäin maukasta. Pääsääntöisesti sen takia että välillä on ollut myös huonompaakin, riippuu paikalla olevasta kokista. Suurin osa todella hyviä mutta joku mätä omena on myös mukana. Tästä jouduin tiputtamaan valitettavasti yhden pisteen ruoan laadusta. Tullaan käymään myös jatkossa. Suosittelen ehdottomasta naudanlihaa jossa selleriä. Itse inhoan selleriä yli kaiken, mutta paikka onnistuu loihtimaan annoksesta jotain taianomaista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 25.03.2016
Rating: 2

Restaurant: Bunthan's food

Olimme tulossa Espoon keskustasta illastamaan autolla, mutta meille ilmoitettiin että olisi pitänyt odottaa tunti ruokia, joten turha oli reissu ;(

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.03.2016
Rating: -3

Restaurant: Ravintola Zava

En missään nimessä suosittele käymään lounasaikaan jos sinulla ei ole aikaa jäädä syömään juuri lounasta, sillä muuta ei tarjoilla tai mitään ei silloin mukaan saa. Yritin käydä kebabin tilaamassa työpaikalle lounasaikaan 11:35 16.2.2016, vastaanotto oli tyly ja ilmoitettiin vaan että lounasaikaan ei tehdä muita ruokia kuin lounasta seisovaan pöytään, olisin halunnut pita kebabin minkä valmistus ei olisi montaa minuuttia vienyt. Raha ei siis kelvannut ja jouduin lähtemään tyhjin käsin hakemaan ruokaa läheisestä Asian Noodles Bar:sta, jossa palvelu pelasi ja ruokaa sain mukaan muutamassa minuutissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 16.02.2016
Rating: 0
Restaurant's response

Tilanne ei mielestämme mennyt ihan näin, mutta kiitoksia palautteesta! :)


Restaurant: Bembölen kahvitupa

Piti olla verkkosivujen mukaan talvella18:00 asti auki, mutta 17:00 oli hiljaista kuin huopatossu tehtaalla, joten jouduimma siirtymään muualle syömään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.03.2016
Rating: -1

Restaurant: Pappa Pizza

Posteljooni toi kotiin firman mainoksen. Siinä mainittiin perhepizza 4,9€, soitin oitis tilatakseni, mutta sieltä vaan tylysti ilmoitettiin että virhe mainoksessa ja ei myydä siihen hintaan, joten jäi pizza tilaamatta ja paska maku suuhin koko lafkasta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.03.2016
Rating: -1

Restaurant: Britannia Espoo

Joka kerta on tullut lähdettyä nappi auki. Erittäin maistuvat ruoat, mutta himppusen liikaa on kyllä voita käytetty. Sen asian jos saisitte vielä korjattua, olisi menestys lounasravintolana taattu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 25.03.2016
Rating: 0

Restaurant: New Bamboo Center

Yli 20 vuotta käyneenä voin sanoa että hinta/laatu suhteeltaan paras ravintola missä olen ikinä käynyt. Malesialainen Currykana tulisena taivaallista. Ulkoasu pelkistetty, mutta tuo hyvin esiin perinteisen aasialaisen pikaruokalan. Paikka yleensä täynnä, joten kannattaa varata pöytä etukäteen. Paikassa ei myöskään tarjoilla alkoholia, mikä tavallaan hyvä asia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 25.03.2016
Rating: 0

Kiinalaisessa ei kehumista, mautonta. Sushit hyviä ja pelastivat kokemuksen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 17.02.2016
Rating: 0

Restaurant: Asian Noodles Bar

Varmaan Suomen nopein palvelu, ruoka kourassa alle 5min tai voi ottaa mukaan. Ruoka tehdään tuoreista raaka-aineista asiakkaan silmien edessä. Jos makeahammasta kolottaa, niin suosittelen Peking Hoisin kastiketta. Valitsin Udon riisinuudelit, naudanlihaa, kasviksia, kiinalaisia korvasieniä, erittäin tulisena, todella hyvää. Olen nyt 7 kertaa käynyt ja käyn vielä monta kertaa uudestaan. Heiltä saa myös ruokaa kotiinkuljetuksella Pizza-online.fi kautta iltaisin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 16.02.2016
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites