Opens at 10:00

Pappa Pizza

Rating 2.1 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (21)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Posteljooni toi kotiin firman mainoksen. Siinä mainittiin perhepizza 4,9€, soitin oitis tilatakseni, mutta sieltä vaan tylysti ilmoitettiin että virhe mainoksessa ja ei myydä siihen hintaan, joten jäi pizza tilaamatta ja paska maku suuhin koko lafkasta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.03.2016
Rating: -1

Hampurilaisateria (TakeAway) huono, ei ollut ketsuppia tai mausteita mukana. Hampurilaisessa välissä vanhan näköistä ja makuista salaattia. Ranskalaisia tosi vähän.
Palvelu ok.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 18.12.2015
Rating: 0

Ruoa tilaamisesta kesti 2 tuntia kunnes saimme kädenlämpöiset ruoat pienellä alennuksella. Asiakaspalvelu vähintääkin optimistinen ravintolan päässä sillä jokaisen, tunnin jälkeen 20 min välein soitetun puhelun jälkeen toimitusajaksi luvattiin 5 minuuttia. Ruoka parin tunnin jälkeen ihan hyvää, varmasti parempaa jos tulisi tuoreena. Vaikea suositella kokonaisuutena kenellekkään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 22.11.2015
Rating: 0

Alueen parhaat pizzat. Toimii nykyään Pappa Pizza -nimellä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 13.11.2015
Rating: 0

Yrittivät periä aamuyön tilaajilta 8 euron ylihintaa sovitusta hinnasta. Ja huomautettuamme virheesrtä suuttuivat ja eivät myyneet pitsoja ollenkaan. En todellakaan suosittele ravintolaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 03.01.2015
Rating: 0

Ravintola ilmoittaa kotisivuillaan tarjousta 6 e:n pizzasta. Kun sinne soittaa, ilmoittavat, että tarjous ei ole voimassa ja paikassa on remontti käynnissä ja paikalle ei voi mennä. Tuovat vain pizzan kotiin. Meidän perhe vaihtoi pizzeriaa. Rehellinen peli pitäisi olla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.11.2014
Rating: 0

Espoon keskustan alueen paras pizzeria! Maistuvat ja reilut pizzat ja kebabit! Iloinen ja hyvä palvelu!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 24.08.2014
Rating: 0

Paikan miljöö antaa lupauksen hyvästä palvelusta ja laadukkaasta ruoasta. Pöydät ja tuolit ovat tummaa puuta ja yleisilme paikalla on todella siisti.

Ruoan laatu onkin sitten melko keskinkertaista, samanlaista kebabbia ja pizzaa saa joka kebulasta. Vesi on myös seissyt aina koko päivän vesisäiliössä, joten kannattaa tilata juoma pullossa ja pyytää se samantien käteen, koska muuten sitä saa odotella ruoan pöytään tuloon asti.

Kaikista eniten paikassa häiritsee kuitenkin palvelu tai sen puute. Kukaan ei tule tiskille palvelemaan, vaikka keittiössä häärää parhaillaan 4-6 henkeä suurinosa vain keskustelemassa. Lopulta tiskille talsii joku 12v lapsi, joka puhuu sanan tai kaksi suomea. Ei mitään tervehdystä, todella tylyä ja hidasta palvelua. Sama homma joka kerta myös paikan omistajilta, vahemmalta mieheltä ja naiselta. Ainoastaan yhden kerran olen saanut nopeaa ja ystävällistä palvelua ~30v mieheltä. Ruoan tulo myös kestää todella kauan, vaikka ei ollut edes ruuhka-aika, olen usein ainoa tai toinen asiakas ravintolassa. Ainoa syy miksi käyn täällä, on läheinen sijainti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 28.07.2014
Rating: 0

pizzat oli paikan aloittaessa paremmat, nykyän joku seikka tekee pizzoista huonoja. . ehkä halvemmat raka-aineet ja liikaa täytettä nykyään. Alussa pizzat olivat ehdottomasti parempia kuin missään tässä lähipizzerioissa, nyt perustasoa.

Mukava paikka syödä kyllä paikanpäälläkin, kivasti tilaa sisällä ja terassillakin voi ulkona syödä ja a-oikeudetkin oli.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 27.07.2014
Rating: 0

Ystävällinen ja nopea toimitus.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.05.2014
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kiltakallio 2, 02770 Espoo - Route
09-4289 3046
http://www.pappaonline.fi/espoonkeskus/

Options