Opens at 10:00

Bembölen kahvitupa

Rating 2 / 5

Customer experience

Child friendly
Special diets

Reviews (27)

Tilasin lehtipihvin. Pöytään kuitenkin tuli wiener-leike. Yritin vaihtaa annosta, mutta tämä ei tullut kuuloonkaan. Söin sitten harmissani saamani viileähkön annoksen ja löysin leikkeen alta hiuksen. Maku meni. Ruoka oli mautonta.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 12.05.2019
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kahville piti päästä sisustustavaratalokierroksen jälkeen, mutta ei pahvikahvia ja pehmistä tällä kertaa, kiitos! Päädyimme lähistöllä sijaitsevaan "museokahvilaan" ilman museota. Harmi, että kahvileivät, munkkirinkilät ja wienerleipä, olivat jostain muualta peräisin ja jopa vähän vanhahkon oloisia.Tällainen vanha, tunnelmallinen paikka eikä omia leivonnaisia! Ehkä satsataan lähinnä ruokaan, sitä emme maistaneet.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.05.2017
Rating: 0

Piti olla verkkosivujen mukaan talvella18:00 asti auki, mutta 17:00 oli hiljaista kuin huopatossu tehtaalla, joten jouduimma siirtymään muualle syömään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.03.2016
Rating: -1

Pari vuotta olen käynyt joka työpäivä. Nopea ja ystävällinen palvelu, kielitaitoinen henkilökunta. Lounasaikaan on usein jonoa ulos asti. Silti aina mahtuu syömään vaikka tilat on aika rajalliset. Mukavan hämyisä mummolan tunnelma ja historiallinen pihapiiri. Lounasruuat on maistuvaa arkiruokaa, tosin lista alkaa tuntua turhankin tutulta mutta niin käy parhaissakin paikoissa.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 11.11.2015
Rating: 0

Hyvä, nopea ja ystävällinen palvelu. Ruoka erinomaista ja isot annokset. Salaatipöytä on melko vaatimaton. Viihtyisä miljöö. On niinkin olis jossain maalaistalossa. Nätit tarjoilijat. Wc on ankea, talvella etenkin jos vielä piha sattuu olemaan melko jäinen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.01.2015
Rating: 0

Ruoka on pääosin hyvin mautonta ja lista perinteinen "suomalainen". Salaattipöytä on aina sama. Suurin miinus ja huonojen pisteiden syy on annoksien koossa. Kasvisannokset ovat aina todella pieniä ja niistä jää nälkä. Kala annokset ovat normaalikokoisia, silloin harvoin kun kalaa sattuu olemaan, ja liha-annokset todella suuria. Annosten koon tulisi olla jotenkin linjassa keskenään, söit sitten lihaa tai kasviksia. Miinusta myös siitä, että verkkosivuilla ei ole palautelomaketta tai sähköpostia, josta voisi lähettää tämän palautteen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.10.2014
Rating: 0

Oikeata perunamuussia eikä mitään "valmis-jauho-muussia". Lihapullat myös kotitekoisia eikä mitään Ikea sontaa. Pieni miinus liian suolaisesta kastikkeesta.
Täytyy käydä uudestaan maistamassa muita vaihtoehtoja lounaslistalta.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 10.12.2013
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.04.2013
Rating: 0

Nice place but impolite staff.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.03.2013 View previous reviews (2)
Rating: 0

Asiakkaana vuodesta '85 –kauan on aikaa siis. .Tänne tullaan tunnelman takia. Talvella Wieninleikettä hämyisessä salissa takkatulen loisteessa, kesällä munkkikahvit aurinkoisella pihalla prätkä/fillari/autoharastajien lomassa. Mainio junttitunnelma joskin paradoksina ystävällinen palvelu kolmella kielellä. Perheemme salainen suosikki on mainiot köyhät ritarit jätskillä ja mansikkahillolla, 3€. Ulkohuussi vesivessalla on kylmä ja kulunut ja santsikuppi on 50snt (kahvilassa olis kiva että se olisi ilmainen kuten muualla pohjoismaissa). Tänne on kiva tulla fillarilla ja samalla piipahtaa uimassa Bodomin kuuluisalla niemellä, jos uskaltaa...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 15.02.2013
Rating: 0

Community

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Bellinmäki 1, 02740 Espoo - Route
09 8632 917
http://www.bembolenkahvitupa.net

Options