Opens at 10:30

Pizzeria Shine

Rating 4 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Menimme paikalle syömään kahdestaan yhtä pizzaa, koska odotimme että vastassa tosiaan on pizzeria jonka pizzat eivät ui rasvassa sekä todella ystävällinen henkilökunta.

Väärin. Pizzan täytteet valuivat pizzapohjan päältä rasvan mukana, eikä siitä oikein mikään muu kuin rasva maistunut. Kokki ei hymyillyt, vastaanotti tilauksen ja antoi vaihtorahat melko kehnon huolimattomasti.

Pizzan pöytään tuominen oli melko nopeaa, samaa aikaa kuin ennen meitä tilanneiden pizza. Pizza ei tosin ollut leikattuna osiin kuten pyysin, mutten siitä nälkäisenä ollut huomauttamaan.

Tilat olivat, no, tilavat. Siistin oloiset päällepäin, melko tyhjältä ja autiolta paikka vaikutti kuitenkin lauantai-illaksi.

Kokemukseni perusteella suosin kuitenkin ensi kerralla jotakin toista ravintolaa ensisijaisesti.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 14.06.2014
Rating: 0

Lisäksi, että pizzat ovat riitävän isoja ja herkullisia, niin myös palvelu on todella ystävällistä, vaikka en mikään vakiokasvo ravintolassa olekkaan. Mahdollisuudet lisätäytteisiin ilman erillistä korvausta, tai ilmainen kahvi tilausta odotellessa, ovat enemminkin sääntö kuin poikkeus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 27.01.2014
Rating: 0

Toivottavasti nämä nykyiset pitsantekijät pysyisivät pidempään kuin vuoden tässä. Viimeinkin löytyi pitseria missä lätyt eivät valuta rasvaa ja ovat oikeasti hyvillä ja tuoreilla raaka-aineilla tehty. Kannattaa myös tilata pizzaonlinen kautta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 15.02.2013
Rating: 0

Hyvät pizzat, päällimmäisenä jäi mieleen täytteiden suuri määrä (kotiinkuljetuksessa osa valuu joskus jopa reunan yli)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 19.05.2012
Rating: 0

Ravintolat vaihtuvat ostarissa useammin kuin naapurin auto. Syytä ne on joka tapauksessa testata niin selviää muuttuuko muunkin kuin nimi.

Pitsat otettiin koko porukalle syötäväksi paikan päällä, mutta pari sankaria ei päässyt syömään asti. Onneksi omistajat olivat tilanteen tasalla ja antoivat mukaan. Pitsa oli ihan hyvää. Raaka-aineissa ei valittamista eikä niiden määrässäkään. Mutta tarjosiko ihmeellistä, eipä juuri. Tietysti ostari itsessään on nähtävyys ja yläkerta on aina melkoinen pätsi ruokailla lämpimänä päivänä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 25.07.2011
Rating: 1

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Sokinsuontie 4, 02760 Espoo - Route
098632170
http://www.pizzeriashine.com

Options