Johanna70

3 reviews

Badges

Blog link

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ensin tilasin turskaa. Kala oli kylmää. Sivussa oli viikon vanhoja pakastevihanneksia. Lähetin annoksen takaisin ja tilasin pizzaa, joka oli ihan ok. Tosi pettymys, sillä ravintolalla loistava sijainti ja kiva decor – miksi täytyy tarjoilla noin ala-arvoista ruokaa? Eivät edes pahemmin pahoitelleet vaan tarjoilija totesi, että ihan normivegejä!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 17.08.2015
Rating: 1

Restaurant: Colorado bar&grill

Oma kokemukseni on pari vuotta takaperin, mutta koska siskoni kävi siellä vast'ikään ja kertoi, ettei mikään ole muuttunut laitan nyt oman kokemukseni tänne. Ruoka oli erinomaista ja hinta ok, mutta oli kuin olisi syönyt diskossa! Eikö ruokaravintolan kuulu luoda puitteet paitsi aterioinnille myös keskustelulle? Siinä metakassa ei kyllä kuule muuta kuin häiritsevän kovalla pauhaavaa musiikkia :( Siitä syystä en ole enää käynyt Coloradossa, enkä voi sitä kenellekään keskustelusta pitävälle suositella.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 29.07.2014
Rating: 0

Restaurant: Carelia restaurant

Heti sisään astuessani ihastuin paikan tunnelmaan: aito ranskalainen ilmapiiri, ihana decor, ystävällinen vastaanotto, ihana musiikki, joka ei soinut liian kovalla. Hinnat ovat keskiverron yläkärjessä tiesin tämän jo ravintolaa valitessani. Osa seurueesta oli kommentoinut hintoja, joten olin soittanut etukäteen varmistaakseni, että ainakin sillä saisi hyvänkokoisen aterian. MIestarjoilija vakuutti minut, että ateriakoko on täyttävä. Valitettavasti ateriakoko ei vastannut hintaa - annokset olivat aika pieniä ja osa seurueestamme lähti nälkäisenä ravintolasta :( Muutoin ei moitteen sanaa: ystävällinen palvelu, ihana ravintola ja ruoka erinomaista - saisi vain olla enemmän lautasella, varsinkin kun hinnat ovat aika kalliit. Jos on dieetillä: nappivalinta :) Menu on hyvä, joskin suppea. Kasvissyöjille löytyi vain yksi vaihtoehto. Tuo 45 euroa koostui kahdesta alkuruoasta ja jälkiruoasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 02.03.2014
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites