Kevatkaaryle79

2 reviews

Badges

Blog link

Reviews (2)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Bronda modern brasserie food

Menu Esplanad oli perjantai-iltana hieman ongelmallinen -

Miten uusia / fuusioida Etelä-Euroopan keittiö? Miten tuttuja, selkeitä klassikkoja voi keksiä uudestaan?

Lopusta alkuun,

Tiramisun juju, kahvipohja on korvattu suklaamoussella, kahvi löytyy päällä olevassa jäätelössä mutta harmillisen laimeana - suklaan ystäville annos varmasti ok mutta Tiramisu tämä ei ole mitenkään. Jacky Makupala mieluummin.

Risotto + Bouillabaissemainen kalapata yhdistelmänä kummallinen, varsinkin kun risotolle ja liemelle ei tarjoilla omia lautasia ja bouillabaissen jujun, eli liemen nauttimiseen ei tarjota edes lusikkaa. Lautasella sotkeutuessaan liemi ja risotto on makuyhdistelmänä tunkkainen ja matalalta lautaselta haarukalla mahdoton syötävä. Myös annoksen lohenpalat kypsyydeltään vaihtelevia, liian raa´asta erinomaiseen. Maut yhdistelmän annoksissa ok, risotto tosin aivan liian voinen, mainostettu sahrami ei annoksesta ollut havaittavissa voin alta kuin värinä.

Ribsejä ei ollut keitetty läheskään tarpeeksi,liha liian kiinni luissa ja jäänyt hieman sitkeäksi, paprika-mantelisalsa toi mieleen kastikepohjan mihin voisi syntyä ok ragú, porsaan kastikkeena todella pliisu.

Alkusashimi ja tartar aivan ok, mutta niidenkin yleismaut tukossa, siikasashimin maku peittyi täysin katkaravun rasvan alle ja, pelkkä siika + omenagazpacho-yhdistelmä olisi ehkä selkeämpi. Härkätartar aterian ehdotonta kärkeä, hyvälaatuista lihaa kekseliäästi suolaisen kuivan leivän kanssa tarjoiltuna.

Yleisilme ruoissa oli outo - ruokalajeja oli pyritty uudistamaan mutta alkuperäisen lajin juju oli hukattu matkalla lähes täysin.

Illanviettopaikkana Bronda on erinomainen, drinkit hyviä ja miljöössä viihtyy - ruoan taso oli itselleni hieman negatiivinen yllätys. Olen varma että pystyisivät parempaankin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.02.2016
Rating: 0

Restaurant: Dylan Kottby european, fusion, buffet

Pettymys. Meluisassa miljöössä tarjoiltu eineskattaus. Kympin olisin maksanut, en 17,90€. Ja jos kokin (?) ainut tehtävä on avata pakkauksia ja sekoittaa niiden sisältö keskenään, edes siihen voisi "satsata" esim. erottelemalla salamisalaatin salamisiivut toisistaan ( nyt ne olivat pitkissä klimpeissä kuten pakkauksessa). Salaattivalikoima laaja, mutta mieluummin söisi vaikka kahta hyvistä ja tuoreista raaka- aineista tehtyä salaattia kuin kahdeksaa purkeista yhdisteltyä kauheutta. Lämpimänä ruokana Janssoninkiusausta, munakokkelia ja pinnalta palaneita eineslihapullia ja nakkeja. Lapsiperheille kiva getaway omasta keittiöstä mutta ei ehkä se romanttisin brunssimesta. Huoltoasema tuli mieleen. Paikalle eksyy asiakkaita ehkä siksi, kun kilpailua ei ole. Ja vielä nimestä: paikka sijaitsee Oulunkylässä vaikka Käpylä kuulostaakin kovin hipiltä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 26.01.2014
Rating: 3


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites