Closed now

Dylan Kottby

european, fusion, buffet
Rating 2.4 / 5

Dylan is a modern and cheerfully hybrid design lunch bistro, that can be transformed into a banquet/party room. Ask us for a quote! kapyla@dylan.fi


Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Oli pettymys. Kuivahtaneita kuhapullia ja toinen pääruoka loppunut, Salaatit ok.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.10.2015
Rating: 0

Kasvisruokailijalle on todella laiha valikoima: keittoa ja salaattibuffet. Joku päivittäinen lämmin kasvisvaihtoehto ja (soija)kasvisburgerin tuominen burgerivalikoimiin voisivat nostaa Dylanin lounasvaihtoehdoksi. Nyt tuntuu että meno on hyvin laimeaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 12.10.2015
Rating: 1

Salaattien Rolls Royce.
Okei. Vaikka pidin ekan Dylanin salaattitarjoilusta siellä käydessäni (aikoja sitten), en ole kuitenkaan uusinut kokemustani. Fiilis oli, että salaatit olivat ainoa syy. Sama toistui jälleen toisessakin toimipisteessä.

Käpylä-Oulunkylä-akselin toimipiste "Dylan Kottby" on sekin hallimainen, nuorekas lounasravintola. Systeemi on monipuolinen, voi ottaa keittoa ja pientä salaattilautasta tai toisinpäin seiskan ja ysin välimaastohinnoissa, voi ottaa buffettia hintaan 10,70 euroa. Tai voi tilata listalta kunkin päivän spessuannokset (ja silti ilmeisesti poimia buffetista).

Tilaan käpyläläisen juustoburgerin hintaan 12,10€. Plokkaan salaatit ja keitot lisäksi. Melko kallis lounas, mutta katsellaan nyt. Bataatti-omena-keitto on huonompi kuin pelkkä bataatti tai omena. 1+1=0. Salaattipöydässä on runsas valikoima, kaikki on merkitty hienosti tuoteselostein ja aseteltu houkuttavan näköisiksi. Lihapullia ja bratwurstia on sotkettu sekaan. Hieno esillepano.

Eikä makuhommissakaan pahemmin ole valituksen sijaa, ehkä jotain teollista valmismajoa jossain puskee esiin. Salaattiviritelmät ovat oikein mainioita, enemmänkin tekisi mieli syödä. Jo nyt harmittaa, että tulipa otettua turhaan se burgeri.

Burgeri on välimallia. Leivät ovat peruskuivaa pussikamaa, välissä perusmajoneesit ja salaatit. Ranskalaiset paksua tikkua. Pihvi on sentään itse paistettu ja vieläpä mediumina. Jes! Ketsuppi tuodaan pöytään pyytämättä.

Makea suklaajälkkäri, roasterin kaffet. Hyvä hyvä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 14.10.2014
Rating: 0

Dylanin lounas on päivästä riippuen vähän Hit-and-Miss. Salaattivalikoima perus kurkku-tomaatti-salaatin lisäksi hieman teollisen ja säilötyn oloinen, mutta täyttää tarpeensa lisukkeena hyvin. Lämpimät ruoat ovat kelpoa kotiruokaa. Salaateissa ja ruoassa välillä esiintyvät lihapullat ovat tosin teollista koiranruokamössöä alle asteikon, mutta pääosin ruoat ovat ihan maittavia. Itämaisesta ruoasta keittiöllä ei ole tosin hajuakaan - ruokalistalla on tuon tuosta itämaista twistiä, mutta lopputulos on suomalaista kotiruokaa siitä huolimatta. Lisäpiste irtoaisi heti, jos lakkaisivat yrittämästä turhaan. Ravintolan kahvi on erinomaista. Suosittelen, mutta pienin varauksin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 20.08.2014
Rating: 0

Sunnuntai brunssi. Miljöö on hieman poikkeuksellinen ravintolan ollessa täysin avoin eikä tilaa ole jaettu. Toisaalta tämä toimii erittäin hyvin, koska kysymyksessä ei ole mikään high end -ravintola vaikka ruoat laadukkaita ovatkin. tarjonta oli mielestäni hieman heikompi kuin Arabiassa. Tarjoiluun on tullut perinteistä bulkki tavaraakin nakin ja munakkaan muodossa, joita en itse aikasemmin ole Dylaneissa nähnyt. Jälkkärit ovat kyllä Dylanin selkeästi heikoin lenkki.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 10.02.2014
Rating: 0

Pettymys. Meluisassa miljöössä tarjoiltu eineskattaus. Kympin olisin maksanut, en 17,90€. Ja jos kokin (?) ainut tehtävä on avata pakkauksia ja sekoittaa niiden sisältö keskenään, edes siihen voisi "satsata" esim. erottelemalla salamisalaatin salamisiivut toisistaan ( nyt ne olivat pitkissä klimpeissä kuten pakkauksessa). Salaattivalikoima laaja, mutta mieluummin söisi vaikka kahta hyvistä ja tuoreista raaka- aineista tehtyä salaattia kuin kahdeksaa purkeista yhdisteltyä kauheutta. Lämpimänä ruokana Janssoninkiusausta, munakokkelia ja pinnalta palaneita eineslihapullia ja nakkeja. Lapsiperheille kiva getaway omasta keittiöstä mutta ei ehkä se romanttisin brunssimesta. Huoltoasema tuli mieleen. Paikalle eksyy asiakkaita ehkä siksi, kun kilpailua ei ole. Ja vielä nimestä: paikka sijaitsee Oulunkylässä vaikka Käpylä kuulostaakin kovin hipiltä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 26.01.2014
Rating: 3

Aika lailla samat muonat kuin arabian dylanissa. Plussaa tilavuudesta, ei tarvitse tungeksia, jonotella eikä miettiä mahtuuko syömään. Kiitosta myös kasvissyöjien huomoinnista (hyvä valikoima ja kasvismuonat selkeästi omalla linjallaan). Hinta (17,90 brunssista) on kuitenkin vähän liikaa, yhtä hyvää saa halvemmallakin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.11.2013
Rating: 0

Kesäisistä kommenteista ravintola on ottanut vaarin ja parantunut salaatteja. Nyt tarjolla oli vehreää vihreää salaattia ja kurkkua. Lisäksi n. 10-12 eri tyyppistä valmissalaattia kuten raejuusto/sipulu, Waldorf ym. Lämpiminä ruokina oli munakasta, nakkeja, joista osa oli hieman paremmin paahtuneita, sekä jokin kaltainen kasvis "juttu". Tarjolla oli myös lämpimiä lettuja. Leipiä ja croissainteja löytyi ja niiden päälle leikkeitä tai hilloja. Jos jotain huonoa tai heikkoa, niin tuoremehu oli vetistä, liekö jääpalojen syytä vai. Hedelmäpöydästä löytyi sitten ananasta, appelsiinia sekä melonia. Hyvä teevalikoima oli nautinto. Kahviautomaatista näytti saavan myös useampaa mallia.
Tila ei ole mikään romanttinen, vaan parhaiten varmaan työpaikkaruokala kuvaa parhaiten tilaa.
Palvelu oli ystävällistä, eli kassalla rahastettiin, siinä koko palvelun tarve.
Itseasiassa brunssi maksoi 17,5 euroa, mutta systeemi ei ota puolikasta vastaan.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 18€ Added: 03.11.2013
Rating: 0

Tuttu ja turvallinen brunssi. Useamman kerran eri Dylaneissa vierailleena ei Käpylän sivukonttori tarjonnut yllätyksiä. Salaattien osalta oli taas tullut muutamia uusia variaatiota.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 10.06.2013
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Mäkitorpantie 3, 00620 Helsinki - Route
050 375 4401
http://dylan.fi/kottby/

Options