Kultti

9 reviews

Badges

Blog link

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Zarillo, Hervanta DUO

Loistoruokaa burgeritiistailla!

Eli ihan eka joudun selittämään, että näin halpaa vain tiistaisin ja klassikkoburgerit. (ei ylihintaista muutenkaan). Tämä nostaa heti laatu/hinta suhteen taivaisiin.

Ruoka oli mielestäni täysi kymppi ja täytti kaikki odotukset. L'Aura Burgerissa jopa maistui aura-juusto. Ruoka tuli nopeasti tilauksen jälkeen, mutta ravintolassa ei ollut paljon väkeäkään tuolloin (noin kolmen aikaan).

Jälkiruoaksi otin Villinlännen Viikkojen listalla ollutta chilimutakakkua. Vähän hirvittelin valintaa aluksi, mutta onneksi kakku ei maistunut liikaa chilille.

Kaikin puolin miellyttävä kokemus eli suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 06.06.2017
Rating: 0

Restaurant: Zarillo, Hervanta DUO

Yksi Tampereen parhaista hampurilaisista!

Ravintolassa on sopivan hintaista ja ainakin nyt palvelu oli ystävällistä. Oli tosin aika aikaista ja porukkaa alkoi lappaamaan sisään illan edetessä ja kuulemma väkeä on iltaisin jonoksi asti.

Annos oli todella hyvän kokoinen ja en ainakaan Premium-hampparin kaa suosittele alkuruokia ähkyvaaran vuoksi. Erikoinen valinta oli papumuhennos lisukkeena perinteisen salaatin sijasta.

Myös muut seurassani olleet tykkäsivät ruoastaan ja ribsit sekä erityisesti niiden kastike saivat kehuja.

Ravintolassa on muistettu myös opiskelija-alennus (klassikkoburgerit 7 e) ja maininnan arvoisena täytyy sanoa, että myös täällä, kuten keskustassa, on burgeritiistai (kaikki klassikkoburgerit tiistaisin koko päivän 6 e).

Hieman epämiellyttävää oli loossien istuimet, jotka narisivat aina liikahtaessa.

Miellyttävä kokemus kokonaisuutena ja täällä käyn varmasti uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 03.03.2017
Rating: 0

Restaurant: Pispalan Pulteri pub

Äitienpäivä"lounas" maistu kunnolla.

Käytiin äitienpäivänä täällä ja kokemus oli hyvä. Itse tuli vedettyä pippuripihvi ja se oli vähän kallis, mutta muu hintataso oli kohdillaan listan mukaan ( n. 15-20 € per annos).

Annos oli muuten kohdillaan, mutta "lohkoperunat" oli todella isoja (kokonainen peruna halkaistu neljänneksiin), joten kuori-peruna-suhde jäi todella pieneksi ja syöntikokemus lähenteli uuniperunaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 29€ Added: 14.05.2017
Rating: 0

Restaurant: Sitko Pizza & Bar pizza & bar

Pettymyksen tuottava paikka hyvällä sijainnila. Paikka oli viihtyisä, lasinen julkisivu avarsi tilaa kivasti ja sijainti on ihanteellinen. Pizza oli maultaan vain ok, mutta sopivan kokoinen. Ravintolaan pääsi hyvin pyörätuolilla ja pyörätuolivessakin kuulemma on. Veitset ovat kummallisen "moramaiset" - lyhyet ja leveät. Myös laskua sai erikseen pyytää ja olemisemme venyi tämän takia yli sulkemisajan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 07.02.2017
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Frankly european

Aivan mahtava vappumenu oli!

Alkuruoaksi oli taivaallista olutjuustokeittoa, jonka kruunasi koristeena ollut pekonisilppu. Pääruoaksi oli ylikypsää kassleria, jolle ei tosiaan tarvinnut paljoa veistä näytää. Jälkiruoaksi oli todella hyvää Cava-meloni-sorbettia.

Koko menu siis vain 32 € ja ruokalajit olivat vielä hyvän kokoisia ja kotiin lähtiessä oli täys ellei jopa vähän ähky olo.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 32€ Added: 01.05.2016
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Speakeasy theme restaurant

Ihan ok perusmättöä tässä hintaluokassa. Ruoka tuli kohtuullisen nopeasti ja maku oli ihan jees. Palvelu oli toimivaa.

Aika keskivertopaikka. Auki yhteen perjantaina (keittiö auki 0.15 asti), mistä plussaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 16.04.2016
Rating: -1

Pyysin vierailijan tuoman ruoat kotiin eli kokemuksesta en voi sanoa enempää. Erityiskiitos kuitenkin loistaville take away -pakkauksille.

Ruoka oli maultaan perushampparipaikkamättöä, mutta siis ihan odotusten mukaista. (erityismainnan saavat leipien kanssa tarjoiltavat pippuroidut lankkuperunat).

Annokset olivat riittävän kokoisia ja kanaleivässäni oli ehkä liikaakin täytettä. Puraistaessa leivän sisälmyksiä räjähti käsilleni (ei siis mitään "siistiä syötävää").

Olen aiemmin syönyt paikan siipiä ja ne olivat hyviä, suosittelen niitä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 12.08.2015
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Bai Wei


Ruoka oli tosi hyvää ja annokset olivat hyvin suuria.

Ensiksikin pitää sanoa, etten paikassa sisällä käynyt eli kokemus-arvio on heitto vain.

Ruoka oli jätetty sopivan isoiksi paloiksi, että ainesten luontainen maku esiintyi annoksissa myös, mutta myös kastike oli todella hyvää. Annoksenani oli kanaa ja cashew-pähkinää.

Kuten sanottua oli annosten koko hyvin suuri. Ruokaa tuli syötyä iso määrä, mutta silti myös seuraavaksi päiväksi jäi suuri annos syötäväksi.

Erikoismainintana friteerattu kana ei ole perinteisiä friteerattuja kanapaloja, vaan friteerattuja kanafileitä. Hyviä silti olivat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 11.07.2014
Rating: -2

Restaurant: Villisika theme restaurant

Annokset olivat hyvän kokoiset ja saimmekin kiittää onneamme, että alkuruokalankku unohtui tulla kokonaan. Unohduksesta saimme todella hyvän korvauksen (jälkiruoat ja alkoholijuomat veloituksetta).

Korkea hinta on selitettävissä sillä, että söin villisikaa, joka oli menun kallein annos.

Ravintola oli hienosti sisustettu, mutta keskellä sisäänkäyntiä olevaa koristeuunia ihmettelen. Sisustuselementtinä loistava, mutta paikka erikoinen.

Pöytään pääsi esteettömästi, esteettömästä vessasta en tosin tiedä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 28€ Added: 11.05.2014
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites