Piippola
7 reviewsYlpeys, osaaminen sekä rakkaus keittiössä ja salissa.
Badges
Blog link
Reviews (6)
These reviews don't affect the average
Alkuilta, pöydät varattuja mutta ei vielä asiakkaita erityisemmin.
Tilaa löytyi yläkerrasta. Kolmen vartin kuluttua tilauksesta sain alkuruoan. Siitä vielä puoli tuntia, kun tuli pääruoka. Vaikka annos oli pannulla, ruoka oli vain haaleaa. Pannku olikin vain hieman lämmin, ei lainkaan kuuma, kädellä saattoi pitää kiinni varresta. Makkara oli sisältä osittain raaka, porsaanleike haalea ja vaalea.
Laadukkaan ravintolan tunnusmerkki on tasainen laatu, nyt floppasi ikävästi.
Aivan erikoisia kuinaarisia kikesjä ei täältä saa, mutta ihan kelvollista ja siksi olen pariinkiin kertaan käynyt uudestaan hakemassa takeaway -annokset. Jotka ovat toodella isoja, niistä ei syö kaksi vaan neljä. Yhdestä annoksesta!
Suomen korkeatasoisin ravintola, heh. Aina ollut hyvä ruoka (menut otettu joka kerta) ja reipas palvelu. Tosin sitä hymyä voisivat tarjoilijat harjoitella, ei se työ niin kamalaa voi olla? Ainoa paikka, jossa saan lapset - murrosikäiset - mukaan keskustelemaan kanssamme pariksi-kolmeksi tunniksi. Vaihtuvat maisemat, sopivasti eteen tulevat annokset, hyvin tehty ja maistuva ruoka.
Varmasti yksi parhaista kiinalaisista lounaista, joita olen syönyt. Ei seisovaa pöytää, annokset kuumina tarjoilijan tuomina pöytiin. Nopeasti. Rauhallinen ympäristö - siihen nähden kuinka olisi mahdollista saada aikaiseksi myös rauhaton fiilis. Tarjoiliat tilanteen tasalla, ystävällisyys OK.
Monenlaista siipeä on tullut mutustettua - vaan on aito ja alkuperäinen paras. Mikäli tarjoiltu annos on mielestäni ollut epäonnistunut, niin maininnan jälkeen on uusi annos edessä. Korjattuna.
Vaikea ymmärtää, kuinka kiinalainen (itämainen tässä tapauksessa?
) ruoka voidaan saada näin kelvottomaksi, haaleaksi ja mauttomaksi mössöksi. Nimilapuista saattoi tarkistaa, mitä ruoka mahdollisesti sisältää, annosta katsomalla meni arvailuksi. Reippaalla annostelulla soijakastiketta ja chiliä ruoan pystyi syömään - huhhuh. Olisiko kokkina entinen rasvari Shanghaista tai jotain, mutta nyt tarvitaan kiireesti ammattilainen puikkoihin.
Olen herkkusuu ja puollan halpojenkin paikkojen merkityksen, laadtu ja hinta kohtaavat silloin. Mutta tämä - en ymmärrä.