Öffnet um 14:00

Ravintola Siipiweikot

Note 2.7 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly

Bewertungen (36)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Väitetysti Tampereen paras siipiravintola oli pienoinen pettymys. Tämä oli toinen vierailuni ravintolassa ja kyllä ne siivet vaan ovat todella etikkaisia minunkin makuuni. Olut huurteisesta tuopista oli kyllä kympin arvoinen lisä ruuan kylkeen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 10.06.2017
Note 0

Siipikastike omaan makuuni todella etikkaista, ranskalaisissa ei lainkaan mausteita ja talon "punainen kastike" oli todella mielenkiintoista, ei niin positiivisessa mielessä. Toinen kerta kyseisessä ravintolassa, tuskinpa tulee kolmatta. Hinta ihan kohdallaan sekä palvelu ok. Tosin laskua jouduimme melkoisen tovin odottelemaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 08.01.2017
Note 0

Täällä piti olla ne parhaat siivet. No, ei ollut, mutta tulihan käytyä toteamassa. Setti oli ihan ok, mutta jäi kyllä tähän yhteen kertaan.
Edit: päätin sittenkin antaa paikalle toisen mahdollisuuden. Kannatti. Nyt pari kertaa saanut tasalaatuisen hyviä siipiä. Todennäköisesti käyn vastakin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 26.04.2016
Note 0

10 siiven setti medium kastikkeella. Soossi oli ihan jees ja tulisuus piti paikkansa! Siivet hieman hassusti maistuivat joltain oudolta (kalalta ehkä?), mutta muuten olivat ihan ok valmistettu.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 10.02.2016
Note -2

mietin täs et onks kellään tietoo mikä on ennätys kamikaze kastikeella syötyä siipiä esim kpl määrä ja aika ja onks juoma sallittu välistä...?? jos joku tietää nii kirjoita

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 30.08.2015
Note -1

The siivet. Ainoat oikeat siivet. Parhaat siivet Tampereella. Yläkerta vähän ahdas, mutta ruoan laatu korvaa sen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 29.03.2015
Note 0

Kelpo hinnoittelu ja perusvarmat siivet.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 30.11.2014
Note -1

Kamikaze — kun suu ja nenä ovat niin tulessa, että hengittäminenkin tekee kipeää. .. Siivet ovat sinänsä maukkaita, mutta kastike (神風) meni nyt kyllä pykälän ja parikin yli sietokyvyn. Silti söin kaikki. Masokisti lienen. Huh! Miedoinkin kastike oli kuulemma tuntuvaa. Olut oli kylmää ja sitä meni paljon... Kokemus, joka ei ihan heti unohdu!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 23.08.2014
Note 0

Tulisuuden perässä tänne tultiin ja sitä toki saimme. Itse siivet olivat ehkä hieman kuivia ja toisaalta sitten taas kierreranskalaiset vetisiä. Kastikkeesta (hot) kyllä tykkäsin, seuraavalla kerralla uskaltaa kokeilla jo extrahottiakin. Jäähdytetyt tuopit oliva kiva lisä kuumana päivänä ja tulisen ruoan yhteydessä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 23.05.2014
Note 0

Heti alkuun myönnän, että en ole mikään siipiasiantuntija, vaikka siipiä olen aikaisemmin syönytkin. Testasin tämän sillä ajatuksella, että olen pizzeriaa, kebabpaikkaa tms. vastaavassa paikassa. Tällä mittarilla Siipiweikot on ihan hyvä, mutta ei loistava ravintola.

Annan kiitosta todella kivasta palvelusta, se oli huomioivaa, ja huumoriakin oli mukana. Paikka oli tosi pieni, mutta häkellyttävän siisti ollakseen "äijäravintola", en haistanut edes rasvaa.

Siivet olivat omaan makuuni aika kuivia ja kastike kovin etikkaista. Pidän enemmän chilisestä/mausteisesta soosista. Dippisysteemi oli hieman sekava. Osaan annoksista kuului automaattisesti dippi, jota ei mainittu menussa. Listalla on kuulemma jälkiruokaakin, mutta sitä pitäisi osata kysyä keittiöstä.

Sormiruoat olivat niin hyviä, kuin friteeratut pallerot vain voivat olla. Hinta-laatusuhde on todella hyvä, edukas paikkahan tämä on. Mutta luulen, että omaan makuuni Tampereen parhaat siivet löytyvät jostain muualta.

Koko arvio ja kuvia blogissani:

http://www.savusuolaa.fi/kaikkea-mahdollista-ja-mahdotonta-ruoasta/arvostelu-siipiweikot-on-yllattavan-siisti-aijaravintola/

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 19.01.2014
Note 0

Community

Bilder

Fans (7)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Aleksanterinkatu 26, 33100 Tampere - Route
(03) 212 9394
http://www.hotwings.fi/

Options