Rokkis

8 reviews

Paikan tietää hyväksi, kun sinne haluaa palata.

Badges

Blog link

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Café Engel café salon

Remontin jälkeisillä käynneillä kokemus on ollut aina vain huonompi. Palvelu on liukuhihnamaista, kahvit maistuvat kitkerämmiltä, “kuumat” juomat saa kädenlämpöisinä kylmistä laseista, lähinnä caffè lattea muistuttavassa caffè mochassa lilluu epämääräisesti kivikova kermavaahtoköntti… Vuohenjuustosalaattikin oli hankalasti syötävä ja siinä oli raa’at ananas- ja melonisiivut, mutta sentään sen kera tulleet kaksi pientä leipäpalaa olivat pehmeitä ja tuoreita.

Kaiken lisäksi kahvila on ollut remontin jälkeen todella meluisa — vastapäätä istuvalle joutuu huutamaan, mikäli käy illemmalla syömässä.

En voi suositella paikkaa enää muistuttamatta näistä ikävistä seikoista.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 30€ Added: 14.12.2011
Rating: 2

Restaurant: Cafe Bar No 9 restaurant/café

Päivällisaikaan meluisa ja täynnä, mutta ruoka (pollo limonese) juuri niin hyvää kuin voi odottaakin ja hinnat kohdallaan! Hauska sisustus ja hyvä musiikki, jos sattuu sen tyyppisestä genrestä hiemankin pitämään.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 17.01.2010
Rating: 0

(Hinnassa kahvi&leivos) Uusi Krulla's vaikuttaa vaisummalta kuin vanha ja buffet-puolen ulkonäöstä tuli melkein mieleen Ruotsin-laivojen aamiaiset (valikoimaa en huomioinut). Se pieni, tiivis (l. läheinen) alue, jossa on sohvapenkkejä ja pieniä pöytiä, on kuitenkin oikein mukava ja viihtyisä. Kauhean pitkään ei kahvilan uudessa versiossa jaksa olla, seurasta ja muista asiakkaista riippumatta.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 10€ Added: 17.01.2010
Rating: 0

Restaurant: Salutorget

Kahvilapuolella mukava olla, sopivan rauhallista, palvelu ystävällistä eikä hidasta. Kerrankin sain Cafe Mochan joka ei valu reunojen yli, mutta servettiä ei tarjoilija silti tuonut.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 16.10.2009
Rating: 1

Restaurant: Siltanen

Buddha-aamiainen oli suuri, samoin kuin ystäväni tilaama lihaani-tarjotinkin (olikohan 'Ich bin ein Berliner') - melkein puolet jäi syömättä, vaikka suht' hyvää olikin. Ison greippimehunkin hinta oli sopiva, suosittelen aamiaisen kera! Plussana aamiaismusiikki, kun dj:nä oli Timo Lassy. (Muihin verraten: musiikki ei ollut liian kovalla sinä aamuna, jonoa vain vähän kun meni paikalle n. klo 12, palvelu aika vähäistä.)

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 14€ Added: 11.01.2010
Rating: 2

Restaurant: Café Posto portuguese/italian

Helsingin parhaat espressokahvit, vaikkakin mukavalle baristalle sai opastaa kahteen kertaan cafe mochan valmistuksen, mutta oli sen arvoista! (Huom. hinnassa vain juoma.)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 4€ Added: 03.12.2009
Rating: 0

Restaurant: Café Engel café salon

Rakkain vakiopaikkani; palvelu on ollut aina hyvää ja huomaavaista, leivokset hintansa arvoisia ja ranskalainen aamiainen sopivan runsas ja edullinen. Plussaa vielä KesäKinon näytöksistä ja arvokkaasta tunnelmasta! Kahvila on loistava ja sinne voi mennä yksin tai seurassa.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 12€ Added: 14.10.2009
Rating: 2


Images


Followers