Siiri0210

7 reviews

Badges

Blog link

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Gastropub Tuulensuu gastropub

Ruoka ihan perushyvää, ei mitään erikoista. Seuralaisen schnitzel oli kyllä herkullinen. Voin allekirjoittaa aiemman arvostelijankin kritisoimat asiat: pääruoan lisukkeena tarjoiltu "Pirkka esipaistettu patonki" on jokseenkin korni näky lautasen sivulla.

Ja palvelu on todella nihkeää. Olimme lähestulkoon ainoat ruokailijat ja silti jouduimme odottamaan ruokaa ja palvelua joka välissä ihan kummallisen kauan. Jälkiruoat ja -kahvit jäivät tämän takia tilaamatta, olisi varmaan tullut tunti lisää käyntiin. Vähän tuntui niinkuin olisivat mieluummin olleet ilman meitä, joten tämä heille suotakoon tulevaisuudessa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 21.03.2017
Rating: 0

Restaurant: Harmooni Restaurant

Herkullista ruokaa tunnelmallisessa miljöössä. Fine dining mutta ihanan rento tunnelma. Harmoonimenun kuha ja härän sisäfile niin lähellä täydellisyyttä kuin mahdollista. Mukavan rempseät tarjoilijat, kotoisa tunnelma. Ainoa pieni miinus tuli kun odotimme menun ensimmäistä ruokaa 45 minuuttia, mutta myöhästymistä pahoiteltiin ja loppuruokailu sujui oikein mallikkaasti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 52€ Added: 11.09.2015
Rating: -2

Yllättävän hyvä. Iloinen ja osaava palvelu, yllättävän herkullinen ruoka. Miljöö todella kaunis.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 11.09.2015
Rating: 0

Restaurant: August von Trappe

Onneksi en minäkään lukenut kommentteja ennen ravintolaan menoa, olisin varmaan turhaan karttanut koko paikkaa. Söimme seuralaiseni kanssa simpukoita jotka olivat herkullisia ja meheviä, ja annos oli reilu. Jälkiruoat olivat myös mahtavat, joskin itselleni iski annoskateus kun seuralaiseni lautasen tuoreet marjat näyttivät jopa paremmilta kuin oma suklaakakkuni. Nuori tarjoilija osasi suositella viinit ja oli muutenkin iloinen ja reipas. Ainoa miinuspuoli ehkä viinien hinnat (esim. jälkiruokaviini 12€), plus syötyämme saimme istua tyhjien lautasten kanssa todella pitkään, tuntui että hetkeksi meidät unohdettiin. Mutta ehdottomasti menen uudestaan. Kaunis miljöö, hyvä henkilökunta, herkullinen ruoka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 01.08.2015
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Grillsson

Oikein positiivinen yllätys. Kulahtaneen Huviretken pelottamina pysyimme kauan pois myös Grillssonista, mutta ei olisi tarvinnut. Taidolla paistetut pihvit, herkulliset lisäkkeet, mahtava palvelu (varsinkin lapsi huomioitiin paremmin kuin olisimme osanneet odottaa). Tänne mennään uudestaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 19.12.2014
Rating: 0

Restaurant: UkkoMetso

Melko hiljainen keskiviikkoilta. Meidän lisäksemme ravintolassa 7-10 muuta asiakasta. Kaksi tarjoilijaa töissä mutta silti kaikki tuntui kestävän ihan luvattoman kauan. Kun astuimme sisään, kukaan ei tervehtinyt vaikka baaritiskin takana oli henkilökuntaa.

Ruoaksi valitsimme maksa-annoksen ja ylikypsä possu -hampurilaisen jotka olivat molemmat herkullisia. Ruoka vaikutti laadukkaalta ja esimerkiksi maksan ohessa tarjoiltu perunamuusi oli kunnon muusia jossa ei voita ja suolaa oltu säästelty. Hampurilaisen kastike oli yllättävän tulinen ja maukas.

Jälkiruoat jäivät väliin koska emme yksinkertaisesti jaksaneet odottaa. Tiivistettynä: ruoka todella hyvää, palvelu vain keskinkertaista ja ehkä hieman amatöörimäistä. Emme todennäköisesti mene uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 09.01.2014
Rating: 0

Restaurant: Bistro LePot

Mielenkiintoinen kokemus. Olimme tehneet pöytävarauksen perjantai-illaksi jo aikoja sitten. Silti meidät istutettiin ovensuuhun pienenpienen huteran pöydän ääreen, johon juuri ja juuri saimme lautaset mahtumaan. Olimme ajatelleet istuvamme iltaa oikein ajan kanssa, mutta niin vain näinkin pieni asia muutti suunnitelmamme; söimme ja lähdimme. Alkuruokana tarjoiltu sipulikeitto oli hyvää, mutta jotenkin kummallisen sosemaista ja etikkaista. Keiton päällä ollut paahdettu leipä gruyere-juuston kanssa oli herkullinen. Pääruoaksi valitsin äyriäispadan bouillabasse ja sen seuraksi uunijuureksia. Juurekset olivat täydellisen kypsyisiä ja muutenkin herkullisia. Itse pata oli maukas, mutta sen sisältämät simpukat, katkaravut ja mustekalanpalat olivat purkkikamaa tai ainakin vaikuttivat siltä. Jälkiruoat jätimme väliin epämukavan istumapaikan vuoksi. Mutta erityisplussa mahtavan baarimikon upeille alkudrinkeille, joissa hinta-laatusuhde oli vähintäänkin kohdallaan!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 21.12.2013
Rating: 1


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites