Silurp

4 reviews

Badges

Blog link

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tilasin lounaaksi tomaatti-vuohenjuustopastan, joka oli hinta-laatusuhteeltaan surkein koskaan syömäni lounasannos. Ylikypsää spagettia uitettuna hailakanpunaisessa liemessä, joka oletettavasti oli tämä nimessä mainittu "tomaatti". Päälle oli pursotettu valkoista tahnaa, joka erehdyttävästi näytti ja valitettavasti myös maistui majoneesilta. Mitään vuohenjuuston makuun vivahtavaakaan en kyllä tavoittanut. Lisäksi päälle raastettu hieman parmesania – tässä koko annos "komeudessaan". Uskomattoman säälittävä tekele. Salaattipöytä oli ihan ok.

Aiemmin tänä keväänä testasin paikan brunssin, joka oli ihan OK. Melko mauton ja hajuton kokonaisuus. Valmislehtitaikinasta oli keksitty pöydän täytteeksi jos mitä "innovaatioita" suolaisesta makeaan.

Jäin pohtimaan, miksi näin hienoissa puitteissa tehdään jotain näin huonolaatuista? Millä voimin mesta sinnittelee yhä pystyssä kun asiakkaitakaan ei näytä juuri olevan?

Uusi iltamenu on kenties yritys nostaa paikan tasoa ja haalia uusia asiakkaita. Valitettavasti yritys on turha, jos lounaan ja brunssin taso on edellä mainittu. Surullista, että näin hieno paikka ei osaa arvostaa itseään.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 23.04.2015
Rating: 0

Restaurant: Mardin Express

Omassa kategoriassaan hyvä vaihtoehto jos pizzoista puhe. Keskivertoa parempi peruspitsa ja palvelu hyvää; kerran mm. pyynnöstä heittivät pizzan päälle mukana tuomani saksanpähkinät.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 20.03.2014
Rating: 0

Restaurant: Tuk Tuk

Huolimatta muiden thaipaikkojen viimeaikaisesta hypetyksestä, tämä on edelleen suosikkini. Laadukkaat ja maukkaat raaka-aineet ja tasainen laatu saavat minut palaamaan yhä uudestaan. Punainen curry tofulla on voittamaton; muualla maku ja koostumus usein laimennetun oloinen. Suosittelen kokeilemaan myös Pad See Ewia, etenkin suolaisen nälkään. Plussaa siitä, että ruokalajit saa halutessaan myös vegaanisena. Takeaway voisi olla edullisempi kuin ravintolassa syöty, tämä olisi mielestäni reilu diili etenkin kun ravintolaan ei aina mahdu syömään. Suosittelen koko vatsallani.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 20.03.2014
Rating: 0

Restaurant: Xin Yuan

Ehdottomasti kaupungin paras Kung Po Tofu! Tofussa uskomaton koostumus, sitkeän pehmeä ja puraistessa kastike herahtaa kielelle. Hinta-laatusuhde erittäin kohdallaan, takeawayn saa todella kilpailukykyiseen hintaan. Tämän paikan Kung Po:ta on tullut ikävä Lassilasta muuton jälkeen. Keskustan puljut eivät ole pystyneet samaan. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.03.2014
Rating: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites