Soppaluu

9 reviews

Badges

Blog link

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Natural Flavour Tea House tea dim sum

Toistamiseen kesän jälkeen syömässä. Hinta on kohdillaan-hieman kallis keitoksi mutta maku on niin hyvä, että kyllä täällä tulee varmasti jälleen käytyä. :) Bao-pallero maistui keiton lisäksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 24.01.2015
Rating: 0

Lounaan ruuanlaatu vastaa hyvää (ellei jopa erinomaista) nepalilaista ravintolaa ja hinta-laatusuhde on erinomaisen hyvä. Salaattitiski perus köykäinen mutta eihän sitä juuri kukaan näissä paikoissa taida oikein syödä kun itse pääruoka on maukasta ja hyvin maustettua. Tarjolla 3 liha/kala vaihtoehtoa, lammas, kana, katkarapu ja yksi kasvisruoka ja perinteinen papukastike sekä raita. Ruuat vaihtuvat päivittäin näillä variaatioilla. Riisi paistettuna että keitettynä. Mangolassi, naan-leipä, keitto, kahvit kuuluvat myös lounaaseen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 06.08.2014
Rating: 0

Restaurant: Pikku Jerusalem

Tuoreen makuista ja hyvin maustettua etnistä ruokaa. Annoksena oli lihalla täytetty laffa-leipä. Ranskanperunoita annos ei kyllä kaipaa mutta muutama pottu ei joukossa haitannut.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 03.05.2013
Rating: 3

Restaurant: Ravintola Gurans nepalilainen ravintola

Lounaan hinta-laatusuhde erinomainen kun otin erikoislounaan eli tandoorikanaa. Annos iso ja 3 erilaista kastiketta. Käyn jatkossakin, ei ole kovinkaan paljon hyviä ravintoloita tässä kodin lähellä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 24.03.2013
Rating: 0

Restaurant: Domo japanese

Kolmas kerta Domossa. Kaksi sushi kertaa takana ja yksi lounas. Ei tätä paikkaa voi kyllä kuin kehua, Helsingin paras sushi ja muutenkin mukava meininki ja palvelu. Esillepano on erittäin kaunis.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 07.09.2012
Rating: 1

Restaurant: Bistro O mat scandinavian

Kotipaikkakuntani ravintola, jossa tulee syötyä lounas melkein kerran viikossa, ala cartea harvemmin. Sunnuntain brunssikin on tullut kertaalleen testattua. Ruuat ovat yksinkertaisia, puhtaista raaka-aineista ja erittäin maistuvia. Lounas ei ole suuren suuri mutta sopivan kokoinen. Kävisin ravintolassa, vaikka en asuisi Kirkkonummella. :)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 23.05.2012
Rating: 4

Restaurant: Domo japanese

Pitkästä aikaa lämmintä japanilaista ruokaa ja kokemus oli miellyttävä. Listalta nro 10 eli häränlihaa, sipulia riisillä. Erittäin hyvin maustettua ruokaa ja menen kyseiseen paikkaan kyllä toistekin lounaalla. Sushia en testannut mutta sekin voisi olla kokemisen arvoinen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 23.05.2012
Rating: 1

Restaurant: Farang modern asian

Ainoa pienenä miinuksena näin alkuun voisi sanoa paikan meluisuuden, joka ei seuruetta kuitenkaan liiemmin häirinnyt. Kallein ravintola, jossa kukaan koskaan oli käynyt mutta Farang menu oli niin loistava etteivät tuhlatut rahat jääneet harmittamaan. Hamachi sashimi, pehmeäkuorinen taskurapu ja vasikanposki olivat menun parhaat. Jälkiruoka mainio, joskin se olisi oikeasti voinut olla vähän isompi. :D

Ruuat olivat raikkaita eivätkä yhtään tunkkaisia/rasvaisia/pelkästään tulisia. Kuitenkin ruokien oma aromi maistui, etenkin possussa ja vasikanposkessa, kalojen mieto maku tahtoi vähän peittyä kahdessa ekassa ruuassa, taskuravun maku sen sijaan pääsi hyvin esiin ohuen ja rapean taikinakuoren alta. Henkilökunta oli ystävällistä ja kertoi annoksista mielellään. Allergiat muistettiin pöytävarauksen perusteella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 59€ Added: 28.03.2011
Rating: 1

Restaurant: Seaside Garden chinese

Valitettavasti ei voi liittyä kehujien joukkoon. Peking-nautaa ja Chezhuan-possua olivat mauttomia. Annokset isoja ja hinta halpa mutta ruoka itsessään ei maistunut miltään ja ihan liian paljon molemmissa annoksissa oli bambua. Palvelu oli ystävällistä ja ruoka tuli nopeasti. Take-away hinnat -25%.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 12.12.2010
Rating: 3


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites