erkka

12 reviews

Badges

Blog link

Reviews (12)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Old Brick's Inn

Hyvää ruokaa, omat suosikkini ovat talon muikut ja lämmin kanaleipä. Olen kuullut paljon kehuja lounaasta, mutta olen yleensä syönyt listalta. Vaikka "Bricksin" erittäin hyvä olutvalikoima houkuttelee paljon ei-ruokailijoita, on tilajako tehty niin, että rauhallinen ja viihtyisä ruokailu onnistuu illallakin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 06.09.2009
Rating: 3

Restaurant: Hotelli Yöpuu Pöllöwaari hotel restaurant

Kaupungin kalleimmasta päästä, mutta ruoan ja palvelun taso on myös niinikään korkea. Henkilökunta on menestynyt myös kansainvälisissä kisoissa. Pöllöwaaria usein kuulee tituleerattavan "kaupungin hienoimmaksi ravintolaksi", mikä varmaan pitää aika hyvin paikkaansa. En osaa aivan varmaksi sanoa, mutta täältä taitaa löytyä kaupungin ruokaravintoloiden paras viskivalikoima. Kannattaa pitää mielessä Pöllöwaarin äitienpäivän lounas.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.09.2009
Rating: 4

Restaurant: Kissanviikset restaurant

Tasokas paikka, jossa löytyy hyviä pöytiä intiimiin illastamiseen. Itse olen syönyt lähinnä pihvejä – jotka ovat erinomaisia – mutta muutkin annokset ovat kerännet seurueilta kehuja. Painii samassa sarjassa Figaron kanssa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 06.09.2009
Rating: 4

Restaurant: Food Bar & Kitchen

Ei mitään kevyttä evästä, Foodista saa isot annokset kohtuuhinnalla. Suosikkini ovat tuhdit burritot ristikkoperunoilla. Ravintola on tiloiltaan siisti ja palvelu on ystävällistä. Samaan sarjaan Jyväskylässä asettuvat Sohwi ja Amarillo – erotuksella, että Sohwi on baarimaisempi ja ketjumaisempi/perheystävällisempi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 06.09.2009
Rating: 4

Restaurant: Sohwi

Mielenkiintoinen lista ja rock-henkinen ympäristö. Ruoka on aina maittanut, mutta samassa pöydässä syöneiltä olen pari ertaa kuullut laiskoja "ihan ookoo" -kommentteja. Navan saa täyteen kohtuullisella hinnalla. Paikka on myös täysiverinen baari, mikä kannattaa ottaa huomioon jos haluaa syödä esim. la-iltana rauhassa. Sohwin kabinetti on tullut usein varattua isommalla porukalla syömiseen. Yksi suosikkipaikkoja sunnuntain krapularuokailuun :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 06.09.2009
Rating: 3

Restaurant: Soppabaari soup and snacks

Aivan mahtava paikka lounastamiseen tai rentoon illastamiseen. Listalla on joka päivä 3 erilaista soppaa ja pari erilaista pasta-annosta. Kuten paikan nimikin kertoo, niin sopat ovat se juttu. Kokit osaavat yhdistellä raaka-aineita mukavalla tavalla - en ole vielä koskaan pettynyt. Annos koot ovat reiluja, tilata voi myös puolikkaan. Pysyvältä listalta löytyy parilla eurolla erilaisia "napsuja" (venepottuja, valkosipuliperunoita, leipäsiä, maustetuja oliiveja jne.) - niitä tulee käytyä syömässä usein iltaisin viinin tai oluen kera. Hauskasti sisustettu tila on aika pieni, joten lounasaikaan kannattaa varautua tungokseen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 06.09.2009
Rating: 3

Restaurant: Figaro restaurant & winebistro

Paikka on suosikkini Jyväskylässä jos haluan illastaa paremmin hyvällä hinta-laatusuhteella.

Käyn säännöllisesti vieraiden (kavereita, sukulaisia) kanssa ja kaikki ovat poikkeuksetta pitäneet paikasta ja halunneet sinne myös uudelleen kaupungissa käydessään. Miesten keskuudessa Figaron härkä on ollut hitti, kevyemmästä pitävillekin on löytynyt suosikkeja.

Henkilökunta on kohteliasta ja osaavaa. Ruoka hyvää ja valikoima kohtuullinen. Sisustus on siisti, mutta ei mikään kovin moderni.

Alku+pää+jälkiruoka -kombon lasku on yleensä ynnääntynyt jonnekin 45 euron tietämille.

Mielestäni Figaro on Jyväskylässä yksi parhaista, samaan sarjaan asettaisin Pöllöwaarin (joka on kalliimpi), Kissanviikset ja Vesilinnan.

Paikka on saanut useampana vuonna tunnustusta myös paikalliselta viiniseuralta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 06.09.2009
Rating: 2

Restaurant: Pizzeria Maria

Jyväskylän pizzerioiden paras salaattipöytä, joka nostaa hinta/laatu-suhdetta. Mukava paikka mennä syömään pienellä porukalla. Monena vuonna valittu kaupungin parhaaksi, mutta kuten tuntematon kanssakommentoija totesi, ei enää takavuosien loistossaan. Edelleen niiden parempien pizzerioiden kastissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 06.09.2009
Rating: 2

Restaurant: Pizza Best

Ehdottomasti Jyväskylän parhaita kebab-pizzerioita, sekä pizzat että kebabrullat ovat hyvää kamaa. Paikka on siisti ja henkilökunta asiallista. Paikka sopii parhaiten lounaspaikaksi tai noutoon jos haluaa viettää kavereiden kanssa pizzan ääressä aikaa, niin keskustan Maria sopii siihen paremmin. Kesäisin tosin voi syödä pihan puolella, mikä on ihan jees kun pihan ja tien välissä on pensaikkoa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 06.09.2009
Rating: 2

Eli pitkään (syystäkin) vastapäätä olevan Marian varjossa, mutta paikan viihtyvyys ja ruokien laatu on noussut selvästi viime vuosina. Ei nouse omalla listallani JKL:n kebab-pizzerioiden ykköskastiin, mutta ei erityisemmin vieroksukaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 06.09.2009
Rating: 2


Images


Followers