fredsila

10 reviews

Badges

Blog link

Reviews (10)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ihanaa kahvia mutta kömpelö sisustus. Tilaa on vain 2-3 seurueelle ja jos kahvittelijat haluavat keskustella on pakko puhua puol-huutaen koska tuolit ovat kaukaa toisistaan ja muutenkin oudusti järjestelty. Kahvia ei tuotu pöytään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.09.2011
Rating: 4

Restaurant: Pueblo Bar y Taqueria mexican kitchen

Kaikenkakkiaan hyvä kokemus vaikka tacoannokset olivat hieman laimeita ja lihataco oli kuiva. Annokseen mukaan olisi sopinut creme fraiche tai guacamolea. Valitetavasti lisukkeita ei ollut saatavilla. Edullisen hinnan vuoksi täällä kannattaa kuitenkin käydä syömässä. Vege-taco oli edottomasti paras. Lauantai iltana paikka oli täynnä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 13.09.2011
Rating: 6

Restaurant: Fanny Goes to Hollywood lunch restaurant

Syötyään sekä brunssia että lounasta ja satunnaisesti kahvittelemassa voin todeta että Fannyssa on potentiaalia mutta useimmiten tulee mutkia matkalla. Tilauksia on unohdettu, luonaaksi on tarjottu eilisen ruuat ja aamuisin brunssipöytä on sotkuinen ja jotkut ruuat loppu. Paikka yrittää olla niin cool ja "laid-back" mutta viileys toteutuu valitettavasti vain palvelun välinpitämättömyydessä ja ruuan laadun suhteen. Jos etsii hemmottelua kannattaa mennä muualle.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.09.2011
Rating: 0

Restaurant: Antiokia Atabar turkish

Ihana autenttinen sisustus vaikka kitchiä on kaikkialla, täytyy nähdä että ymmärtää. Varsinkin alkupala "meze-lautanen" on taivaan lahja. Iso rittää hyvin pääruuaksi, ja jos ei ole kova nälkä myös pieni on oikein riittoisa. Mukaan tuleva leipä on tuhti. Muut pääruuat jäävät varjoon. Täällä olemme käyneet monta kertaa ja vieraita on viety tänne. Varma valinta varsinkin jos haluaa kokea erikoisempi etninen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 13.09.2011
Rating: 1

Restaurant: Enjoy it

Brunssi oli ok mutta suurena myslin ystävänä petyin myslivalikoimaan. Pakasteesta otetut marjat olivat yhä yhtä jääkimpaletta. Ystävällinen nuori tarjoilija kuitenkin sulautti marjaannokseni mikrossa. Toivottavasti paikka paranee koska kahvilatila on viihtyisä ja hyvä vaihtoehto kun Ekbergin lähellä oleva brunssi on tupaten täynnä.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Added: 13.09.2011
Rating: 0

Söimme brunssia Mokon seurueelle tilattavassa "palaverihuoneessa". Siellä oli rauhallisempaa ja kokemus oli kaikenkaikkiaan parempi. Muuten paikka oli täynnä ja kaoottinen. Ruuat ok.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.09.2011
Rating: 0

Restaurant: Aangan nepalese restaurant

Hieman tavallista parempi nepalialainen. Tänne kannattaa tulla! Jos ei jaksa syödä koko annos jämät saa mukaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 13.09.2011
Rating: 0

Restaurant: Cafe Crustum german bakery&cafe

Plussaa brunssin mehuvalikoimasta, juustoisa ja ihanista leivistä. Brunssibuffetista löytyy sitä ekstraa joka saa hyvälle tuulelle. Ainoa miinus oli hedelmien vähäisyys ja ettei croisanttien puute.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.09.2011
Rating: 0

Restaurant: Gran Delicato Kalevankatu greek style café-deli

Ihana paikka! Yksi erikoisuus on että tässä kahvilassa maksetaan vasta lähtiessä. Eli kannattaa (tai ei kannataa) muistaa käydä kassalla, vaikka jono on ruuhka aikana pitkä. On ärsyttävää jos pitää jonottaa kauan kaksi kertaa. Palvelun tyyli vaihtelee, ruoka ja kahvi on aina hyvää!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.09.2011
Rating: 0

Restaurant: Kaakaopuu chocolate shop

Suklaakonvehdit ovat yllättävän "normaaleja", ei juurikaan erikoisempia maultaan kuin tavalliset konvehtirasiat. Näytilleasetteleu toisin on ihana ja kaikki näyttää herkulliselta. Jos tilaa lounasalaatin saattaa olla ettei korkeita pöytiä on vapaina niin varaudu syömään salaattisia sylistäsi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 6€ Added: 13.09.2011
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites