gourmande

9 reviews

Badges

Blog link

Reviews (8)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Satkar nepalese

Olen kolunnut lähes kaikki Helsingin intialaiset ja nepalilaiset sellaisen chicken makhanin perässä, joka vetäisi vertoja Briteissä syömälleni. Valitettavasti tällaista ei ole löytynyt, eikä Satkarkaan ollut poikkeus. Ruoka on ihan hyvää, mutta ei erotu erityisesti muista kaupungin ravintoloista. Palvelu ok. Sisustukseen voisi panostaa enemmän.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 17.03.2011
Rating: 2

Restaurant: Qulma

Aamiaiseen kuuluu omavalintainen leipä (tarjolla on niin valkoista sämpylää kuin ruisleipääkin), turkkilaista jugurttia lisukkeineen (mm. pähkinöitä ja minttupestoa), mehua, vitamiinishotti ja kahvi/tee. Keittiöstä sai erikseen pyytämällä laktoosittoman/maidottoman leivän, myös soijamaitoa on tarjolla. Opiskelijakortilla aamiainen kustantaa 7 euroa (norm. 8,70 e).

Erityisesti omatekoinen minttupesto on kehunsa ansainnut, muutenkin terveellinen aamiainen oli todella maittava. Tila on viihtyisä ja palvelu ystävällistä. Ihanan isoista ikkunoista paistaa aurinko sisään, ja niistä on mukava katsella kadulle.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 9€ Added: 31.03.2011
Rating: 0

Restaurant: Fanny Goes to Hollywood lunch restaurant

Fannyn sisustus on viihtyisä ja tunnelma miellyttävä. Asiakaspalvelu oli hidasta, toinen tarjoilijoista kuskasi astioita ja siivosi tiskin takana sen sijaan, että olisi edes huomioinut tiskin toisella puolella seisovat asiakkaat. Toinen tarjoilijoista oli kuitenkin avulias ja ystävällinen.

Lounasburgeri oli maittava, joskin sämpylä ja pihvi olivat hiukan palaneet. Koffin puistoon avautuvat ikkunat tuovat valon ja tilan tuntua, ja kevätaurinko paistaa ihanasti sisälle. Tunnelma on rento, ja sohvilla viihtyy pidemmänkin tovin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 31.03.2011
Rating: 1

Restaurant: Papa Albert italian/pizza

Ravintolaa arki-iltana testatessamme palvelu oli hidasta ja tylyhköä, siitä miinus. Pizzat sen sijaan olivat erittäin maukkaita ja hyvistä aineksista tehtyjä. Ravintola on siisti, mutta hieman kolkko - tyypillinen hotelliravintola. Ruoka oli kuitenkin sen verran hyvää, että menisin kenties toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 17.03.2011
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Tori finnish

Ruoka on hyvää, vaihtoehtoja on runsaasti ja aineksina on usein käytetty kekseliäästi erilaisia kasviksia ja hedelmiä, jos ei ole mättötuulella. Torin lihapullat ovat maineensa veroisia. Sisustus ja ilmapiiri viehättää.

Miespuoliset tarjoilijat ovat aina olleet ystävällisiä, mutta englantia puhuva naistarjoilija on joka kerralla ollut syystä tai toisesta tylyhkön oloinen, mistä pieni miinus. Tunnelma on kuitenkin niin rento ja viihtyisä, että täällä jaksaa käydä kerran jos toisenkin. Miinusta laktoosittoman maidon puutteesta, mutta käyhän se soijamaitokin paremman puutteessa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 17.03.2011
Rating: 2

Restaurant: Cafe Agricola

Tunnelma on mukavan leppoisa ja ruoka erittäin hyvää. Se, että syömällä voi tehdä oman osansa hyväntekeväisyyden eteen on iso plussa! Lounasvalikoima vaihtelee ja palvelu on ystävällistä. Lounaalla voi helposti istua pidemmänkin tovin. Konseptin kehittänyt pastori kävi kädestä pitäen tervehtimässä ja kyselemässä mielipidettä, mikä oli mukava lisä lounaskokemukseen. Suosittelen!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 17.03.2011
Rating: 2

Restaurant: Mt. Everest nepalese

Mielestäni kenties Helsingin paras nepalilainen. Ruoka on aina ollut maukasta, ja naan-leipä on taivaallista. Palvelu toimii ja sisustuskin on viihtyisä. Ainut miinus tuli mukaan otettavasta naan-leivästä, joka hintaansa nähden oli mitättömän pieni (verrattuna ruoka-annosten yhteydessä syömiini leipiin). Suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 17.03.2011
Rating: 0

Restaurant: Café Cabriole café lunch restaurant

Tunnelma vanhassa pankkisalissa on viihtyisä, ja palvelu oli ystävällistä. Paikka toi mieleen manner-eurooppalaisen kahvila-konditorian menneiltä vuosilta. Tällaisia kahviloita ei Helsingistä löydä. Erityistä plussaa laajasta *laktoosittomien* kakkujen valikoimasta! Kakut ovat lisäksi itse tehtyjä, herkullisia ja näyttäviä. Ranskalaista maitokahviakin sai oikeaoppisesti kulhosta. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.01.2011
Rating: 1


Images


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites