marttih

9 reviews

Badges

Blog link

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Karhupuiston helmi, kuin pieni pala keski-Eurooppaa. Suosii lähituotteita (esim. Avikaisen leipomo, Patisserie Petitpas). Usein täynnä, mutta sopu luo sijaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 24.03.2014
Rating: 0

Restaurant: Bulevardin Kahvisalonki café salon

Hyvä vaihtoehto, mikäli haluat 5 eurolla pienen sämpylän, jonka täytteenä on mm. noin millin paksuinen tomaatin kantaosa, käytännössä pelkkää kuorta. Huonoa laihaa kahvia. Tuolla sijainnilla ja liiketilalla saisi syntymään Helsingin hienoimman kahvilan, mutta valitettavasti tämä ei ole kuin rahastusautomaatti vilkkaalla sijainnilla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 24.03.2014
Rating: 0

Restaurant: Sea Horse finnish

Sillilautanen alkuun ja wieninleike pääruuaksi. Alkuruoka oli niin valtava, että se olisi jo riittänyt pääruuaksi. Sitä voisi hieman pienentää, jolloin hinnankin ehkä saisi asettumaan alkuruualle sopivalle 7-8 euron tasolle. Hienoa, että wieninleike on vielä jossain sitä mitä pitää, eli vasikanlihaa. Mukana seurasi valtava, saippuapalan kokoinen, erittäin maukas anjovisvoi. Kokonaisuus oli haasteellinen isollekin miehelle, mutta kaikki tuli syötyä.

Erittäin huomaavainen, kohtelias ja ammattitaitoinen miestarjoilija hoiti 10 hengen pöytämme moitteettomasti. Sikalassa on upea tunnelma, suosittelen lämpimästi. Nämä perinteiset laaturavintolat ovat yksi oleellinen asia, joka tekee Helsingistä Helsingin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 37€ Added: 01.11.2013
Rating: 0

Restaurant: Café Argos

Hyvä ja runsas lounassalaatti, sekä kohtuuhintaiset ja maukkaat täytetyt leivät. . Stockmannin itse pyörittämä paikka, jossa tunnelma ja hinta-laatusuhde huomattavasti paremmat kuin muita Stockan ravintoloita pyörittävällä Fazerilla.

Juuri valmistuneen linjastoremontin lopputulos ei ole onnistunut. Nyt salaattia jonottavat ja heidät ohittavat ovat törmäyskurssilla kahviautomaatin kohdalla. Lisäksi uusi kakkuvitriini katkaisee tarjottimen kulkulinjan. Ihmiset joutuvat kanniskelemaan tarjottimiaan odottaessaan sumppuuntuvalle kassalle pääsemistä - ennen pystyi laskemaan tarjottimensa linjalle.

Nähtävästi liian vähän henkilökuntaa, pöydät lainehtii likaisia tiskejä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 13.06.2013
Rating: 0

Restaurant: Café Argos

Argos on oikein hyvä kahvilana ja lounaspaikkana. Palvelu pelaa, pöydät siistitään ja hinta-laatusuhde ylittää monet naapuruston paikat. Vinkki aiemmalle kirjoittajalle: lastenrattaat ja rollaattori onnistuu kyllä - viereisellä hissillä 3A-kerrokseen ja väliovesta sisään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 03.03.2011
Rating: 0

Todella mukava kokemus. Henkilökunta oli ystävällistä, bouillabaisse hyvää ja miljöö Hietalahden hallissa miellyttävä. Kokeilkaa ihmeessä..

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 17.04.2013
Rating: 1

Restaurant: Prego italian

Harvinaisen huono lounaskokemus, suorastaan surkea.

1) tilauksen teosta ruuan pöytään saantiin kesti 31 min (tarkistin ajan maksukuitista). Tuolla käydään varmasti lähinnä työpaikkalounaalla eikä noin pitkä odotteluaika käy mitenkään keskellä kiireistä työpäivää. Suurin osa melkein täyden ravintolan asiakkaista näkyi myös odottavan ruokiaan.
2) annokseni piti olla ”iso”, josta lisämaksu 1,50. Se tuotiin samanlaisella lautasella kuin 2 muuta pöytään tuotua perusannosta, ja kaikkien sisällön määrä oli aivan samankokoinen, eikä missään nimessä mikään ”iso”. Muu seurani sai odottaa omia ruokiaan vielä 5 minuuttia lisää.
3) ruoan laatu oli alkeellista kotikeittiötasoa. Kuivahtanutta pennepastaa jonka alla lautasen pohjalla noin 10 kpl palasokerin kokoisia broileripaloja ja ilmeisesti jostain jauheesta tehty kermakastikkeen tapainen.
4) pöydässä oli tullessamme paperipussissa pari revittyä, kylmää foccacciapalaa. Seinänvierellä oli uutta lämmintä leipää ja leikkuuveitsi, mutta kun kävin hakemassa sieltä täydennystä, tarjoilija tuli salamavauhtia paikalle sanoen ”asiakkaat eivät saa leikata leipää itse”. No, ei hän sitä itsekään meille leikannut.
5) Espalla olevassa mainoksessa luvattiin myös ilmainen antipastopöytä, mutta se olikin voimassa vasta klo 15 eteenpäin. Taulussa saattoi olla kellonaikamaininta, mutta kiireessä ja kovalla pakkasella sellaisia ei kyllä tule lukeneeksi. Jos jotain mainostetaan niin se saisi koskea tilannetta juuri sillä hetkellä.

Kun arvioin koko kokemuksen surkeaksi, niin painotan erityisesti kohtia 1-3, nuo 4-5 ovat enemmän sivuseikkoja. Keskeiset pointtini ovat äärimmäisen hidas palvelu, huijauksen tunne ison annoksen kohdalla sekä ruoan alkeellinen ja erittäin halvalla tehdyn tuntuinen laatu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 13.12.2010
Rating: 9

Restaurant: Vespa italian

Viiden hengen illallisseurueemme sai hyvin miellyttävää ja asiansa osaavaa palvelua alusta loppuun asti. Otimme kaikki menusuosituksen, itse söin 49 euron Menu Vespan. Kaikki oli laadukasta: mozzarella-tomaattisalaatti, tryffelipasta, härän sisäfilepihvi lisukkeineen ja tiramisu-jälkiruoka. Jostain syystä sisäfileen kypsyysastetoivetta ei kysytty, se tuli mediumina ja oli kyllä murea ja maukas.

Vespan yläkerrassa on tyylikäs mutta rento tunnelma, lisäetuna hienot näköalat. Espalle ja Erottajalle. Tämä oli ensikäyntini ravintolassa ja odotukseni ylittyivät ihan kunnolla. Seuraava testikohde tulee olemaan lounas.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 49€ Added: 22.12.2010
Rating: 1

Restaurant: Bistro Leon bistro

Todella viihtyisä, intiimi löytö Oopperan vieressä. Yllättävää, että näin mukavassa paikassa oli hyvin tilaa oopperanäytöksen jälkeen. Sujuva ja mutkaton palvelu, ruoat saatiin pöytään sopivalla odotteluajalla. Jokiraputoast oli runsas ja maukas eikä ravuissa oltu säästelty. Ahvenet perunapedillä erittäin maukas. Sympaattinen palvelu. Tänne tulen toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 16.12.2010
Rating: 2


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites