Unknown

Café Argos

Rating 2.3 / 5

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.04.2016
Rating: 0

Hyvä ja runsas lounassalaatti, sekä kohtuuhintaiset ja maukkaat täytetyt leivät. . Stockmannin itse pyörittämä paikka, jossa tunnelma ja hinta-laatusuhde huomattavasti paremmat kuin muita Stockan ravintoloita pyörittävällä Fazerilla.

Juuri valmistuneen linjastoremontin lopputulos ei ole onnistunut. Nyt salaattia jonottavat ja heidät ohittavat ovat törmäyskurssilla kahviautomaatin kohdalla. Lisäksi uusi kakkuvitriini katkaisee tarjottimen kulkulinjan. Ihmiset joutuvat kanniskelemaan tarjottimiaan odottaessaan sumppuuntuvalle kassalle pääsemistä - ennen pystyi laskemaan tarjottimensa linjalle.

Nähtävästi liian vähän henkilökuntaa, pöydät lainehtii likaisia tiskejä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 13.06.2013 View previous reviews (2)
Rating: 0

Pari vuotta sitten Helsingissä oli melkoinen salaatti-buffet -buumi. Teatteri, Aleksin yläkerta, Cafe Esplanad yms. latasivat tiskiin lisää valikoimaa. Nykyisin tuntuukin, että salaattibuffeissa riittää, mutta hinta ja laatu eivät vain enää välttämättä kohtaa, varsinkaan jos ei ole valmis maksamaan yli 10 euroa lounassalaatista (hlö.koht. en ole). Mutta jos jossain saa rahoilleen vastinetta, niin Argosissa, myös lauantaisin. Loistalaatuiset raaka-aineet, sopivat annokset, riittävästi vihreää sekä hinta alle 9 euron. Mainiota. Tämän lisäksi sijainti hyvä ja Stockmannille tyypillinen hyvä ja ystävällinen palvelu. Ainoa miinus on itse kahvilatila, joka on ruokalamaisen tylsä ja ahdas. Paikasta saisi viihtyisämmän rennommilla kalusteilla, viherkasveilla ja esim. tauluilla, mutta nykyisen ymmärtää perustelluksi että kansaa mahtuu enemmän tupaan ja itsepalveluperiaatteella asiakasvaihtuvuus on nopea ja tarjottimien kanssa pystyy puikkelehtia helposti rivissä olevien pöytien lomassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 15.11.2010
Rating: 1

Pikaisesti syöty Paahtopaisti piparjuuri voileipä. Ulkonäkö parempi kuin maku. Mauttoman ja kuivan oloinen olisi odottanut parempaa kun kerran Stockmannilla ollaan. Paikka oli jotenkin piilossa eikä sitä meinannut heti edes löytää. viihtyisä ja ystävällinen palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 16.09.2010
Rating: 1

Viihtyisä paikka. Ruoka erinomaista ja erinomainen hinta/laatu-suhde. Suurin miinus siitä, ettei kahvilaan pääse lastenrattailla/rollaattorilla/pyörätuolilla lainkaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.03.2010
Rating: 1

Söin salaatin, johon sai valita kaksi päätäytettä ja yhden lisukkeen. Otin lohta, kanaa ja marinoitua punasipuli-tomaatti –sekoitusta. Lisäksi sai halutessaan siemeniä ja krutonkeja. Kastike ja leivät olivat itsepalveluna. Tarjolla oli sekä ruisleipää että vaaleaa leipää. Kastikevaihtoehdot olivat sinappinen ja kermaviili. Salaatti oli hyvää, riittävä ja mukavan raikas. Vaikka lounasaikaan puolilta päivin asiakkaita oli melko paljon, oli kahvilassa kuitenkin mukavan rauhallinen ja kiireetön tunnelma. Ikkunapöydistä on kiva katsella Manskun vilinää! Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelualtista, mm. pöytiä tyhjennettiin ja siivottiin aktiivisesti. Voisin hyvin tulla uudelleen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 27.08.2009
Rating: 6

Salaatti 3 valinnaisella täytteellä. Tarjolla oli lohta, kanaa sekä paahtopaistia joista valitsin jälkimmäisen, kumppaniksi kirsikkatomaatteja mozzarellan kera sekä vesimelonia. Päälle tuli valinnan mukaan joko siemeniä tai krutonkeja, lisäksi minua kehoitettiin ystävällisesti ottamaan leipää ja kastikkeita salaatin seuraksi. Palvelu oli ammattitaitoista ja mukavaa, salaatti herkullinen ja runsas sekä tuore. Menen varmasti uudestaan ja suosittelen muillekin!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 22.06.2009
Rating: 1

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Aleksanterinkatu 52, 00100 Helsinki - Route

Options