ninjaliini

5 reviews

Badges

Blog link

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ristorante Toscana italian

Valitsin menun jonka alkupalana taivaallista sinisimpukka pastaa. Alkupala oli reilu joten pääruokana tullut tonnikalafile tuntui valtavan suurelle mutta maukas oli sekin. Oletimme jälkiruuan olevan yksi pallo sorbettia mutta sekin oli reilu annos. Omistajan suosittelema talon viini sopi oikein hyvin koko menun läpi. Palvelu on esimerkillisen lämmintä ja sydämellistä. Jokaiselle lähtevälle asiakkaalle käytiin avaamassa ovi ja aidosti juteltiin jokaisen asiakkaan kanssa. Itse ravintolasali kaipaisi jo remonttia mutta emme antaneet sen häiritä sillä muutoin vierailu oli ihana.
Tänne palaamme taas uudelleen. Kiitos!!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 49€ Added: 01.02.2016
Rating: 1

Restaurant: O'Learys Katinkulta

Saapuessani lähes tyhjään ravintolaan minua kehoitettiin valitsemaan pöytä vapaasti. Tarjoilija ohitti minut useaan kertaan mutta jouduin odottamaan ruokalistan saamista yli vartin. Saatuani sen tultiin jo muutaman minuutin kuluttua kysymään olenko jo valmis tilaamaan. Tuli olo että jos en nyt tilaa, voi mennä kauankin seuraavaan tilaisuuteen, joten tilasin alkupala wingsit ja pääruokaburgerin, pyytäen että tuodaan samaan aikaan. Juoma ja popparit tuli pöytään aika nopeaan.
WIngsit tuotiin pyynnöstä huolimatta ensin ja noin 5min päästä burgeri, jonka ranskalaiset eivät enää olleet kuumia vaan haaleita. WIngsit maistuivat hyville kuten myös burgerin pihvi, muu jäi syömättä. Syötyäni jouduin odottamaan 20min ennenkuin tarjoilijaan sai kontaktin jälkiruoan tilaamista varten. Kahvi kehoitettiin hakemaan itse baaritiskiltä mutta jälkkäribrownieta joutui taas odottamaan. Brownie oli pettymys, teollisen makuinen ja kaukana browniesta, suklaataikinan päällä vaaleaa murutaikinaa johon upotettu marjoja, Ihan ihme kakkua!
Suuri pettymys! Kokonaisvierailun perusteella en voi suositella. Palvelu oli kuitenkin ystävällistä silloin kun sitä sai.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 27.03.2014
Rating: 0

Restaurant: Magokoro japanese cuisine

Raaka-aineissa maistui tuoreus ja laadukkuus. Tilasin Sushiateria C:n joka osottautui suureksi annokseksi. Tarjolla oli hyvä läpileikkaus paikan tarjonnasta. Sashimit oli suuria, varsinkin lohi leikattu verrattavan paksuiksi paloiksi. Kaikki tuotteet maistuivat hyviltä, palat isoja, ei sovi kerralla suuhun. Riisi hieman mautonta makuuni, onneksi pystyi itse maustamaan lisää. Luumulikööri oli hyvää!! Palvelu oli ystävällistä muttei erityisesti erottunut muista paikoista. Missään vaiheessa ei käyty kysymässä maistuuko ruoka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 11.12.2013
Rating: 0

Restaurant: Papa Albert italian/pizza

henkilökunta oli ystävällistä ja hommansa osaavaa.
Alkuruuaksi nautitut etanat olivat maukkaita, tosin parmesangratiini suolaista makuuni. Maalaistyyppien leipä niiden kanssa maistuvaa. Pääruokapizza oli herkullinen ja raikas, juuri sopivan kokoinen. Jälkiruuaksi nautittu EarlGray-creme brulee oli todella suosittelemisen arvoinen, MAUKAS!!! Tarjoilia unohti tuoda espressoni mutta toisaalta jälkiruoka ei kahvia kaivannutkaan. Ja se tuotiin hetkeä myöhemmin. Tarjoilija itse huomasi mokansa ja hoiti homman kotiin oikein hyvin. Hyvä, miellyttävä kokemus. Voin suositella lämpimästi!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 04.12.2013
Rating: 0

Restaurant: Kaavya Kitchen indian

Nautin lounaaksi Dopiza Beef annoksen. Listassa mainittiin sen olevan tulinen, viereisessä pöydässä samaa annosta syövä siunaili sen tulisuutta, omasta mielestäni se oli juuri sopivan mausteinen. Liha erittäin mureaa. Naanleipä uumnituoretta ja lämmintä sekä hyvän makuista.
Palvelu on jokaisella vierailukerrallani ollut erittäin ystävällistä, suomenkieli takkuaa mutta silläkin pärjäävät kuitenkin.
Hinnalle saa hyvinkin vastinetta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 19.11.2013
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites