pia_herkuttelee
14 reviewsBadges
Blog link
Reviews (14)
These reviews don't affect the average
Kerrassaan mainio lounas! ! Todella monipuolinen ja kaikki oli herkullista! Paikkana viihtyisä ja valoisa ja ystävällinen henkilökunta. Jos seurueessa on joku joka ei niin välitä turkkilaisesta ruuasta niin pöydästä löytyy myös muutakin, niin salaateista kuin lämpimistä. Täyden kympin suoritus :)
Sunnuntaibrunssi. Ylihinnoiteltu kuvaa brunssikokemusta parhaiten. Ruoka oli täysin tavanomaista vaikka 39e saattaisi ehkä viitata johonkin hieman tasokkaampaan. Jälkiruokapöytä ja astiasto (mm. näyttävät, paikkaan sopivat kuohuviinilasit) saavat kehut, myös henkilökunta tuntui ystävälliseltä ja palvelualttiilta. Silli sitä tavallisinta abban sinappisilliä, leipä perus vaaleaa patonkia, juustojen hillo appelsiinimarmelaadia, perunasalaatti mautonta ja vetistä, uunilohi täysin väritön ja mauton, tomaattimozzarellasalaatin tomaatit tukun valmiiksi siivutettuja mauttomia tomaatinsiivuja (ei edes basilikaa..) yms yms. Ruoka menisi ehkä läpi jossain muualla jollain muulla hinnalla, mutta ei missään nimessä voi kehua tasokkaaksi tai erityisen maukkaaksi..
Olimme lauantain brunnerilla. Otimme kahta eri alkupalaa ja viiniä. Halusimme syödä annokset puoliksi ja tarjoilija ehdotti omatoimisesti, että puolittaa meille annokset ja tuo molemmille omilla lautasilla. Viiniä sai senteittäin, ihan miten paljon tai vähän vaan. Otimme siis 5 senttiä kahta eri viiniä. Ruoka oli todella herkullista, palvelu älyttömän hyvää ja iloista, paikka todella viehättävä. Lämmin suositus!!
Pöperöt mukiinmeneviä, testatty fish&chips, siivet nagasoosilla ja tuplachilihodari. Hyvän makuista ja kohtuullisen kokoiset annokset. Paikka mukava ja olutvalikoima ok. Lautapelivalikoima voisi olla parempi! Mutta henkilökunta on sitten ehkä Tampereen laiskinta!! Istuvat kaikki tiskin takana joko mussuttamassa omia eväitään tai muuten vaan nojailemassa tiskiin ja tuijottamassa tyhjyyteen. Molempina kertoina kun olen käynyt on ollut hiljaista, eli kiirettä ei voi syyttää. Pöydät täynnä laseja, pöytiä ei pyyhitä, lattialle tippunutta lautasliinaa ei nosteta, tyjhät lasit ja pullot jäävät pöytäämme, syötyämme lautaset vaan jäävät eteemme ja päätämme lopulta vaihtaa pöytää, jotta jää tilaa uusille laseille. Ei tervehditä sisään tullessa tai pois lähtiessä. Lauantai-iltana ja vieläpä kesäloma-aikaan paikka oli lähestulkoon tyhjillään. Auttaisikohan jos henkilökunta vähän skarppaisi asiakkaiden huomioimisessa?
Kävimme syömässä sunnuntain sushibuffetin. Laaja valikoima erilaisia susheja, nimikylttejä olisi kaivattu! Rullissa oli hyvin paljon erilaisia täytteitä ja osa näytti hieman epäilyttäviltä, olisi ollut todella kiva tietää mitä ne sisälsivät! Olisi lisännyt ruoan houkuttelevuutta. Miinusta siitä, että lähes kaikkien rullien ja nigirien päälle oli roiskittu kastikkeita! Mangokastikkeen tunnistin mutta punainen ketsupin näköinen ja joku keltainen jäi epäselväksi. Voisiko edes osan jättää ilman kastiketta? Mangokastike ei kyllä ihan kaiken kanssa sovi mielestäni.. Makuasiahan se on eikä makuasioista sovi kiistellä mutta varmaan helpottaisi jos olisi valikoimassa myös osa hieman neutraalimpia vaihtoehtoja.
Käynnistä Huberissa jäi käteen erittäin ristiriitainen olo. Paikka on viihtyisä, tunnelmallinen ja mukava. Alkuun juotu Pimms oli herkullista ja olut kylmää. Tilasimme prime ribsejä ja erinäisiä lisukkeita. Ravintolaan tulee ilmeisesti aamulla setti lihaa, joka pätkitään erikokoisiksi möhkäleiksi ja liitutaululta näkee mitä on enää jäljellä. Tilasimme kaverin kanssa puoliksi pienimmän määrän lihaa (670g) ja pöytään se saapui valmiiksi leikattuna paloiksi. Yli puolet lihamäärästä oli täysin syömäkelvotonta. Siitä huolimatta,että sitä oli kypsytelty tarjoilijan mukaan 2 viikkoa, oli se kyllä todella raakaa. Pidän jopa täysin raa'asta lihasta mutta kun tämä oli niin sitkeää ettei hampailla tai edes työkaluksi annetulla järeällä lihaveitsellä meinannut saada pienennettyä nieltävään kuntoon. Kasvikset tulivat pienissä kipoissa, haudutettu purjo ja pinaatti todellakin oli vain haudutettua purjoa ja pinaattia, ei mitään mausteita tai kastiketta. Perinnetomaattisalaatti koostui tomaateista, omassa mehussaan. Parsaa sai 2 kpl pätkittynä 3 osaan. Ystävämme söi turskaa, joka saapui sekin pöytään kuten lihat, sellaisenaan, keskellä isoa lautasta ilman mitään muuta. Ja hyvin suolaisena ja raakana. Täytyy sanoa, että vaikka lisukkeita saa ja pitääkin tilata sitten erikseen erillisissä kipoissa on kasa lihaa / kala aika brutaalin näköistä valkoisella lautasella ilman minkään sortin koristelua tai tykötarpeita. Ranskalaiset ja kaprismajoneesi olivat sitten todella herkullisia, niitä ahmimme, ja niiden ansiosta ateriasta jäi edes jokin hyvä maku suuhun. Tarjoilija oli erinomainen! Berthasta lainassa oleva tarjoilija, paidan seluksen tekstin mukaan Pasi, hoiti seurettamme esimerkillisesti ja ammattitaitoisesti. Voisi sanoa, että tarjoilija ja ranskalaiset sekä kaprismajoneesi pelastivat illan ja onnistuimme kaikesta huolimatta viihtymään. Jätän ravintolalle vielä yhden mahdollisuuden, tulen testaamaan hampurilasta. Niitä valmistetaan vain 40kpl päivässä joten jos varaa pöydän lauantai-illaksi voi olla varma ettei niitä todellakaan pääse tilaamaan. Täytyy siis poiketa päiväsaikaan tai arkena. Mutta lihaa / kalaa en kyllä enää kokeile tässä paikassa...
Kokeilin lounasta ja täytyy sanoa, että pisteet hieman laskivat ensimmäisen a la carte kokemuksen jälkeen. Petyin vähän siihen, etten saanut itse annostella lounasta lautaselleni. Kassaneiti roiskaisi kastikkeet epäsiistiksi lammikoksi lautaselle, lammikko annoksesta tuli, koska kastikkeet olivat aika ohkasia. Maku silti hyvä. Tee kiva jälkkäri. En ehkä ihan heti mene uudestaan lounaalle, mutta a la cartea taidan käydä syömässä jo heti huomenna taas :)
Aivan loistava! ! Todella miellyttävä ja viihtyisä ja rauhallinen sisustus. Huomaamaton, ohikulkiessa ei huomaisi paikan olemassaoloa ellei siitä tietäisi! Palvelu oli ystävällistä. Olin syömässä illalla 6 maissa, joten olin sillä hetkellä lähes ainoa asiakas. Tilasin palak paneerin, joka oli erinomainen. Tuoretta pinaattia, tuoretta korianteria, itsetehtyä paneeria (tarjoilija kertoi) ja ihanasti paahdettu kokonainen chili annoksen päällä. Raitakin kuului hintaan (poiketen Tampereen muiden intialaisten ravintoloiden käytännöstä). Muita annoksia en ole vielä kokeillut enkä lounasta mutta ensivaikutelma antoi ymmärtää, että tässä saattaa olla yksi Tampereen ehdottomasti tasokkaimmista intialaisista!
Lounas oli oikein maittava, buffetpöytä oli nätin näköinen ja kaikki vaihtoehdot herkullisia. Papumössö suorastaan satumaisen hyvää! Raita hyvää ja salaatit ok. Vesi maistui kloorille, olikohan laseihin jäänyt pesuainetta? Kerrassaan ok lounaspaikka. Onneks chilillä sai tuunattua tulisuutta annokseensa. Chili muuten oli sitten tulista (ihan kuin kipon vieressä olevassa kyltissä luvattiin)!
Tilasin alkuun samosan, valkosipulinaania raidan kera ja pääruoaksi kanaa. Tandooriuunia ravintolalla ei taida olla, joten naan oli sen mukaista, ei silti pahaa! Ihan ok. Kanani ja kaverin lammas olivat molemmat maukkaita. Mitään hienon ravintolan ylellistä fiilistä en hakenutkaan muistaen Koskarin edellisen paikan. Miinuspisteitä A ja/tai B oikeuksien puuttumisesta. Harmillista myös, että joutuu maksamaan naanista ja raidasta erikseen. Tämä tosin taitaa olla käytäntö myös Tampereen muissa intialaisissa, toisin kuin nepalilaisissa. Omistaja iloinen ja miellyttävä, paikka tuntuu ns. "aidolta" intialaiselta :) Listalle kun vielä saisi annoksista kuvat tai edes muutamalla sanalla selityksen millä kastikkeet maustettu niin houkuttelisi tilaaminen enemmän. "Kermakastike" tai "mausteinen kastike" tai "currykastike" ei vielä kerro paljoa..