puolukka

11 reviews

Badges

Blog link

Reviews (11)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Café de Nopal mexican

Viehättävä pieni paikka. Henkilökunta nuorta, ystävällistä, innokasta ja palvelevaa. Alkupalaksi saimme nachoja sekä todella herkullista savuchilisalsaa ja jotain vihreää salsaa.

Pääruoan kasvistostadas oli maukas ja chilitön annos (hyvä asia ;D). Seuralaisen kanaenchiladas oli huikaisevan hyvä. Annoksen kastike tarjosi uusia makuja ja lempeää potkua.

Aterian kruunasi kelpo cappuccino ja taivaallinen chilikaakao.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 22.08.2011
Rating: 6

Lohi-muna blini oli hyvä. Täytteen lohi komppasi suolaisuudellaan sopivasti aavistuksen makeaa lettutaikinaa. Jälkiruoaksi nautitut letut hunajalla toimivat myös ja olivat halpoja kuin saippua (1,8 eur). Varmasti tulen käymään useamminkin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 17.01.2012
Rating: 2

Loistavaa kahvia. Myös suklaat vaikuttavat hyviltä. Harmittavasti paikasta saa kahvin vain pahviseen take away -mukiin. Mielelläni istahtaisin rauhassa posliinikupposen äärelle. Kesällä tilanne on parempi, kun kahvin voi nauttia esim. vanhan bussiaseman puupenkeillä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 3€ Added: 17.01.2012
Rating: 1

Loistavaa kahvia. Myös suklaat vaikuttavat hyviltä. Harmittavasti paikasta saa kahvin vain pahviseen take away -mukiin. Mielelläni istahtaisin rauhassa posliinikupposen äärelle. Kesällä tilanne on parempi, kun kahvin voi nauttia esim. vanhan bussiaseman puupenkeillä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 3€ Added: 17.01.2012
Rating: 0

Restaurant: Grotesk ravintola

CityDeal-tajouksella nautimme Chef's Table menun. Hinta-laatusuhde oli tarjouksella loistava!

Alkuruoaksi tarjottu sellerikeitto oli herkullista. Lautaselta täytyi kaapia viimeisetkin tipat leipäpalalla. Pääruoassa (karitsaa, valkosipulikastiketta, hernepyrettä ja perunaa eri muodoissa) maistuivat perusmaut hyvin, mutta mitään säväyttävää tai uutta annos ei tarjonnut. Juustot olivat hyviä, mutta hieman tylsiä. Lisänä tarjotut maapähkinät olivat vähän kotibilemäiset. Jälkiruoan porkkanakakku ei säväyttänyt mitenkään erityisesti, mutta lisänä tarjottu hasselpähkinäjäätelö oli oikein onnistunutta.

Tarjoilu oli persoonattoman asiallista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 13.05.2011
Rating: 0

Restaurant: Nuevo spanish

Oikein kelvollinen arki-illallinen. Söimme 8 hengen porukalla etukäteen tilatun menun. Tarjoilija oli nuori ja ehkä siksi hieman epävarma, mutta palvelun aikataulutus oli hyvä (ehkä juuri etukäteen tehtyjen tilausten takia?).

Alun vuohenjuustosalaatti oli hyvä, mutta ehkä hieman liian makea makuuni (appelsiinia ja balsamicosiirappia). Pääruoaksi ahvenpyöryköitä, kampasimpukoita ja mustaa risottoa; mieto, mutta ihan ok annos. Illallinen päättyi herkulliseen crema catalanaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.04.2011
Rating: 2

Restaurant: Café Cardemumma

Peruskuppilan peruslatte.

Vitriinissä tarjolla salaattiaineksia, joista voi valita omaan salaattiinsa täytteet. Salaattipohja on valitettavasti pahviin rinnastettavaa jäävuorisalaattia. Makeannälkään on tarjolla muutamaa kakkua (juusto- ja suklaakakku), marenkeja ja kotitekoisia korvapuusteja. Korvapuusteja voisin joskus maistaakin. Reaalisempi paikka kuin naapurin Villipuutarha ja hyvä niin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 3€ Added: 17.03.2011
Rating: 3

Restaurant: Zucchini vegetarian

Upeaa, maistuvaa ja rakkaudella tehtyä ruokaa. Jos jotain negatiivista täytyy keksiä, niin lisäkesalaatin pohja on jäävuorisalaattia ja levitteenä on vain Keijua. Niin, ja tietysti ne aukioloajat.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 17.03.2011
Rating: 1

Restaurant: La Torrefazione

Cappuccino oli todella hyvä. Palvelu hymyilevän hiljaista, asiallista.

Paikka on aika pieni ja vierailuajankohtana täynnä teinejä juomassa smoothieita. Pöydillä vanhoja astioita ja tahroja.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 4€ Added: 17.03.2011
Rating: 1

Restaurant: Silvoplee vegetarian

Mahtavia makuja noutopöydässä.

Olen huomannut, että kokoamalla suunnilleen "lautasmallin" mukaisesti neljänneksen lämmintä ruokaa, neljänneksen muuta proteiininlähdettä ja puolet "salaattia" saa noin 9 eurolla vatsan ja mielen tyytyväiseksi. Ymmärrän, että joillekin noutopöydän runsas tarjonta ja kilohinnoittelu saattavat aiheuttaa ikävän yllätyksen kassalla, mutta itse pidän tästä systeemistä. Se saa jopa jollain tapaa arvostamaan annosta enemmän, kun joutuu todella miettimään, mitä ja kuinka paljon haluaa lautaselleen laittaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 17.03.2011
Rating: 1


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites