rokbel

7 reviews

Badges

Blog link

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: O'Learys Forum american

Ei ollut erityisen hääppöinen, mutta uusi ketjuravintola on mitä se on. Tähän hintaan oli aivan kelvolliset hampurilaiset ja palvelukin jotain sinnepäin. Odotukset jos ei ole liian korkealla niin ei petykään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 12.01.2014
Rating: -3

Restaurant: Burger King Mannerheimintie flamegrilled burgers

Enpä usko että tulee uudelleen kokeiltua, luulisi että jos kuppila kertaalleen avataan niin hommat olisi jo kuosissa! Mutta kun ei. Kylmiä ranskalaisia, lässy pihvi ja huono plus hivenen tyhmänoloinen asiakapalvelija.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 10.01.2014
Rating: -2

Restaurant: cafe rouge home cooking, lebanese
     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.01.2014
Rating: 0

Restaurant: Henry's Pub

Legendaarinen Henkka! Kyllä tänne eksyy mielellään ja elävää musiikkiakin on. Ruokapuoli on perusmättöä, eli kanansiivet sun muut suolaiset on valikoimissa ja sopii mainiosti tuopin kylkeen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 10.01.2014
Rating: 0

Restaurant: Loosister

Loosisterissa on näemmä sama lista kuin alkuperäisessä Loosessa, mitä keittiön valikoimaan tulee. Pizzat ja burgerit on taattua laatua, ja mikäpä siinä natustellessa kun Irwin katselee seinältä ja taustalla soi mitä mainion rokkenroll. Käyn useasti Loosisterissa kun se on melkein naapurissa, ja voin suositella sitä niin ruokansa kuin juomansakin puolesta muillekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 10.01.2014
Rating: 0

Restaurant: Bar Loose vegeterian burgers etc.

Loosessa on näemmä keittiö auennut uudelleen. Listalla näyttäisi olevan pizzaa, burgeria, salaattia ja pientä naposteltavaa. Otin tuopin kaveriksi rock burgerin ja en pettynyt! Aivan mainio pihvi, joskin hieman punertava sisältä, mikä ei kyllä minua haittaa! Wasabilla maustettu majoneesi oli myös jännä valinta burgerin sisälle. Seuralainen nautti vegenburgerin joka paljastui vegaaniseksi. Oikein mainio kokemus sekin. Bissen kanssa sopinee mainiosti snackit joita oli tarjolla runsaasti. Jatkossa tulen varmasti uudelleen jopa pelkästään tämän burgerin takia! Aiemmat arvostelut ovat ilmeisesti pidemmän ajan takaa, sillä en keksi tästä ruokailusta negatiivista sanottavaa. Palvelu on rehtiä rokkimeinikiä, se joka ei täällä viihdy menköön muualle!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 10.01.2014
Rating: 0

Restaurant: Kahvila-konditoria Wanzetta café

Paikassa on vitriini josta saa täytettyjä leipiä. Niitä on joskus jäljellä vielä puolenpäivän aikoihinkin. Kahvia saa, ja pakastepullaa. En tiedä miten omistaja elättää itsensä tällä. En kutsuisi tätä kahvilaksi, saati ravintolaksi. Mikä lie kuppila.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.09.2011
Rating: -5


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites