taistogunnar

11 reviews

Badges

Blog link

Reviews (11)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: The Red Koi Thai

Thairavintolaksi selvästi parhaasta päästä. Tämä ei ole geneerinen liha+kastike -paikka, vaan ruokalistalla on laadukkaita raaka-aineita ja tuoreita yrttejä. Söin alkuruoaksi jauhelihaa käärittynä yrtteihin ja pääruoaksi friteerattua pehmeäkuorista taskurapua makeassa kastikkeessa. Molemmat oli ihan tasokkaita annoksia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 24.06.2017
Rating: 0

Restaurant: Georgian House

Lämmin alkuruoka ja leipä oli todella maistuvaa. Pääruoaksi seuralaiseni khinkalit oli herkullisia, mutta oma pyttipannun tapainen viritys jäi hintaansa nähden vähän valjuksi ja perunapitoiseksi (raa'an sipulin määrä oli myös melkoinen). Tarjoilija oli todella ystävällinen, kohtelias ja huumorintajuinen. Georgialaiset viinit oli myös kokeilemisen arvoisia. Mainio ravintolaelämys, mutta ei ihan edullisimmasta päästä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 29€ Added: 06.05.2017
Rating: 0

Restaurant: Mero-Himal nepalese restaurant

Lounasbuffet on monipuolinen ja maukas. Kasvisruokaa yleensä paria sorttia ja loput liharuokia. Erilaiset kasviskoftat on varsinkin maistuvia. Tosin naan-leipää joutuu joskus odottamaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 28.04.2016
Rating: 0

Restaurant: Pinto B'Staurant

Selkeästi laadukkaampi kuin muut kokeilemani thaimaalaiset. Ainekset ovat tuoreita ja ruoat muutakin kuin geneeristä lihanpalaa kastikkeessa. Larbissa kana oli paistettu vähän kuivaksi, mutta erinomainen maustaminen pelasti. Annosten hinnat ovat myös varsin edullisia näin laadukkaaksi ruoaksi. Annosten esillepano oli myös kaunis.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 30.04.2016
Rating: 3

Restaurant: Naab

Persialaista ruokaa. Ravintola haluaa selvästi pitää ruoan laadun korkealla. Pisteet siitä, että tarjoilija totesi, ettei voi laittaa tilaamaani alkupalalajitelmaan oliiveja, koska niiden marinointi ei ole valmis. Jollain muulla ravintolalla olisi varmaankin ollut kiusaus kaataa vain purkista valmiiksi marinoituja oliiveja lautaselle.

Pääruoaksi söin lammasta ja munakoisoa linssikastikkeessa. Ruoka oli aika mietoa, mutta siinä oli tuoreiden raaka-aineiden maut mukavasti tasapainossa.

Ravintola sisustus ja ilmapiiri oli todella viihtyisä ja tarjoilija vaikutti erittäin kohteliaalta. Iranilaiseen tapaan ravintola ei tarjoile alkoholia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 04.09.2016
Rating: 0

Restaurant: Mala

Ei tuota sushia voi laadukkaaksi sanoa. Lohta on vain nimellisen ohut siivu riisin päällä ja sekin mautonta. Munakas on kuivaa, pöydässä on jotain friteerattuja rullia, monet rullista hajoaa nostettaessa, jne. Sitten on jotain lämpimiä ruokia, joiden maustamisesta en menisi takuuseen. Kyllä täällä syö, mutta tähän hintaan on Pasilassa parempaakin tarjolla, jos ei välttämättä sushia halua.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 06.05.2016
Rating: 0

Restaurant: Natural Flavour Tea House tea dim sum

Listalla on dim sumeja ja dumpling-keittoja. Ruoka on todella maukasta ja monipuolisen makuista. Mitään geneerisiä hapanimeläkastikkeita täällä ei listalla ole lainkaan, mikä on oikeastaan aika kivaa vaihtelua Helsingin kiinalaisten ravintoloiden tarjontaan. Jälkiruoaksi suosittelen ottamaan banaaninlehdessä höyrytettyä tahmeaa riisiä, mitä ei muualta meinaa saada. Henkilökunta on myös hyvin ystävällistä ja ravintola tunnelma mukavan kotoisa. Tämä on oikeastaan suosikkini Helsingin kiinalaisista ravintoloista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 30.04.2016
Rating: 0

Restaurant: Yamato

Sushibuffet on laadukas. Valikoimaa on runsaasti. Lohinigirejä täydennettäessä pöytään sujahtaa yleensä myös jokunen kalmarinigiri sekä jotain vaalealihaisempaa kalaa (kuhaksi olettaisin), joita pitää kärkkyä, jos meinaa ehtiä sellaisen saada. Mukanani ollut kasvissyöjä sai myös keittiöstä lämpimän ruoan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 28.04.2016
Rating: 0

Restaurant: Loosister

Pizza ei ollut kaupungin halvimmasta päästä ja sitä sai odottaa puolisen tuntia, mistä onneksi varoitettiin tilauksen yhteydessä. Pizzan laatu oli kuitenkin keskivertoa parempi. Pohja oli napolilaistyylinen, eli ohuempi kuin Suomessa keskimäärin. Täytevalikoima ei ollut turhan laaja, vaan ennemminkin laatuun keskittyvä. Esimerkiksi ananas oli tuoretta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 28.04.2016
Rating: 0

Restaurant: Mei Lin Chinese Restaurant special and different

Varmaankin autenttisin kiinalainen ravintola Helsingissä. Edustaa siis sichuanilaista keittiötä. Sen näkee esimerkiksi siitä, että suurin osa ravintolan asiakkaista on kiinalaisia. Tämä tarkoittaa sitä, että monet ruoista ovat jotain ihan muuta kuin sitä hapanimelää katiketta kumisten lihanpalojen kanssa. Kannattaa kuitenkin katsoa vähän mitä tilaa. Olen kahdella viimeisellä kerralla onnistunut valitsemaan niin voimakkaasti maustetut ruoat, että annos on jäänyt osaltani kesken, vaikka siedän ehkä keskimääräistä mausteisempaa ruokaa todella hyvin. Ainakin kivipiirassa ja kokonaisessa grillatussa kalassa sichuaninpippurin määrä on todella ronski. Sen sijaan seuralaisteni ruoat ovat olleet erinomaisia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 28.11.2015
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites