Unknown

Eka Kebab-Pizzeria

Rating 3.1 / 5

Reviews (11)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Vaikka maku olikin hyvä, niin en silti mene toiste. Kebabissa oli panostettu enemmän salaatin määrään ja laatuun, kuin itse lihaan. Lihaa ja kastiketta oli vähän ja sekin oli jemmattu tyylikkäästi lisukkeiden alle. Annoskoko oli normaali mutta ei täyttävä. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 27.01.2013
Rating: 0

En muista hintaa, vaan ystävällisen palvelun. Uusi omistaja Shwan on siirtynyt Vuosaaren Pizza Taxista tänne, ja tuonut mukanaan sydämellisen palveluasenteen. Myös salaattipöytä notkuu uusia makuelämyksiä. Vaimoni kanssa teemme Vuosaaresta matkan tänne, ihan vain tuon salaattipöydän antimien takia. Siis ei mitään suomalaista perussalaattipöydän antimia ehei - hieman eksoottisempaa. Hienosti maustettua.

Suosittelen vaikka puitteet vielä tarvitsevat kohennusta, rakkautta ja euroja - etenkin vessa, mutta kaikki aikanaan. Vastahan he ottivat tämän haltuunsa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 19.12.2012
Rating: 0

Onko omistaja vaihtunut? Ei enään sama kuin ennen. Pizzzajuusto tulee täytteiden päälle. Miksi? Kebabrulla oli ennen paljon parempi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 04.09.2011
Rating: 0

Muutaman viimeisen käyntikerran perusteella ihan ok paikka, tosin laatu tuntuu välillä vaihtelevan. Pääsäntöisesti on tullut ihan hyvää evästä mutta välillä joku yksittäinen kerta on ollut ihan pohjanoteeraus.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.05.2011
Rating: 0

Ei mikään erikoisen hyvä kebab. Vähän sotkuisen oloinen paikka, ja ruoka tuntuu jotenkin huolimattomasti tehdyltä. Ei huvita mennä uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.02.2011
Rating: 1

hyvät ja edulliset kebabit

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 09.02.2011
Rating: -1

Jotenkin todella pippurista kebabia ja ranskalaiset olivat huonosti kypsennetty, eivät olleet rapeita ja "tuoreen" oloisia. Annoksessa paljon erilaisia kastikkeita, mielestäni vähän liikaa. Viiminen kerta, kun paikassa käyn.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 13.12.2010
Rating: 0

OK lounas. Siisti mesta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.05.2010
Rating: 0

Taso on tullut alasppäin kuin lehmän häntä :(

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.01.2010
Rating: 0

Aika perus kebab paikka jossa ystävällinen ja nopea palvelu lounas-aikaan vaikka paljon asiakkaita.
Tulinen iskender kebab, ihan hyvä, ilmeisesti tulisia kastikkeita ainakin pari eri vaihtoehtoa, ainakin valkosipulinen tulinenkastike ihan maukas, mutta suht mieto tuliseen tottuneelle....
Ainoa miinus, pitaleivän lämmitys mikrossa ja todella surkea kahvi.. Kaiken kaikkiaan ihan jees kebab paikka joka erottui muista valkosipulisella kastikkeellaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.10.2009
Rating: 1

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Kielotie 11, 01300 Vantaa - Route
(09) 288 088