kocken

49 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (43)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Mummola

Hyvää maukasta kotiruokaa, lounas buffee. Vantaan paras lounasmesta. Kannattaa testata. Mummola oikea nimi paikalle. Tosin juuri lounasaikaan. Ala carte ei ihan hintansa väärtti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 29.07.2011
Rating: 0

Restaurant: Piccolo Mondo mediterranean

Eipä jäänyt ruoka mieleen. .. Alku, pää ja jälki tuli syötyä. Kuulin muuten kautta rantain, että pohjat ovat valmiiksi kaulittuja pakaste pizzapohjia. Kehtaavatkin kutsua "italialaiksi". Hah anna mun pliis nauraa..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 07.03.2011
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Kielo

Joensuun Ravintola Kielo oli ykkösenä eat. fi ja tripadvisor:n listoilla. Joten suurilla odotuksilla, mutta rennolla meiningillä sinne siis! Vastaanotto oli ystävällistä. Internetissä jo etukäteen ruokalistaa selanneena tiesin mitä tilata: Alkuun: 5 pientä makunystyröitä herättelevää alkupalaa lautasella. Pikku "sapakset" olivakint maukkaita ja todella sitä itseään, myöskin ehkä jopa itse tehdyiltä (jänistä, poroa, ahventa ja munakasta (joka oli maultaan ehdottomasti paras) sekä viides "jota juuri nyt en muista"). Pääruuaksi tilasimme hieman rennompaa eli "vain" terassilistalta: Possupita ja toisena annoksena clubileipä. Ensimmäinen on minullle uutuus ja toinen ihan klassikko vertaansa vailla. Noh, jos ja kun kyseessä on pareman tason ravintola (?) petyimme. Snägärillä possupita olisi ollut kuningas, suomen paras KEBAB. Täällä ei. Ei tässä ravintolassa. Ulkonäkö tosiaankin oli kuin ihan mistä tahansa torin laidalta olevalta fast food pisteestä. Miksi annoksessa ei käytetty luovuutta ja estetiikkaa, sellaista omaa personallisuutta? Ja kun mausteena oli sitä valmista -90 luvulla suosioon päässyttä sweet chili kastiketta (valmis pullosoossi) niin haloo.... Clubileipä oli okei, muttei sekään mikään paremman tason clubi. Valmista täysjyvä fazer viipaleleipää ja eines maalaisranskalaisia. Sit kun lyötiin heinzin ketsuppipullo pöytään... hmm miksi ihmeessä? Miksi ei omaa tehtyä ketsuppia tai muuta kastiketta? Pieni pelastus: Jälkkärinä raparperisorbee ja mustikkapiirakkaa jäätelön kera. Kummatkin itse tehtyjä ja maultaankin ihan hyviä, varsinkin piirakka. Sorbetin rakenne hieman jääkristallinen, muttei häiritsevästi. Jälkkäriviini sopi mainiosti sorbetin kanssa. Pienillä hienosäädöillä varmasti jatkossa hyvä paikka. Seuraavan kerran kokeilen ihan normi listaa... Joka ei varmasti petä? Jos tänne jokisuuhun joskus toiste tulen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 29.07.2011
Rating: 2

Restaurant: Grotesk ravintola

Jos lounaan taso on tämä mitä se on illallisen aikaan? Melko mauton ankkasalaatti sekä kaverini rapuwokki. Makuja ei lainkaan... Toki jokirapuja oli kyllä runsaasti. Odotin paljon enemmän. Leipä oli hyvää... Ainut erikoisen positiivinen juttu joka jäi mieleen vaikka näin omistajien ja lisämyynnin kannalta oli kun tarjoilija ovelasti "myi meille kahvit kaupan päälle".. No maksoihan ne muistaakseni jotain 3.5 eskoo tsipale :)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 16€ Added: 30.11.2011
Rating: 0

Restaurant: Grande Grill steakhouse

Hyviä salaatteja. Loistavat scampit! Suuret annokset. Nopea palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 23.01.2011
Rating: -1

Restaurant: Café Stockmannin kulma café

Aamukahvilla siinä katutason kahvilassa svenska teatterin vastapäätä. Kaffetta, katkarapuleipää ja suklaata. Katkaravut olivat pakkaskamaa. Ei niitä käsinkuorittuja. Iso miinus tästä. Majoneesi puuttui kokonaan. Kahvi oli todella hyvää tummaa paahtoa! Tarjoilijatar mies hieman krapulaisen oloinen?

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 30.11.2011
Rating: 0

Restaurant: Iguana Keskuskatu tex-mex

Kanaburrito. Mikro-pling. En suosittele. En kennellekkään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 07.08.2011
Rating: 2

Restaurant: Kaarna Baari & Keittiö finnish / nordic

OHO SOK. Ei uskoisi Sok:n paikaksi. Hyvää ruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 07.08.2011
Rating: -5

Restaurant: Ravintola Oklahoma

Oklahoma tikkurila koitui pieneksi pettymykseksi. Hinnat olivat helsingin luokkaa vaikka ollaan tikkurilassa. Joten odotinkin sitten paljon enemmän mitä sain. Keskivertoravintola ilman mitään uutta. Annosten koot isoja muttei niinkään kauniita tai keskivertoa parempaa. Mättöä. Söimme maksaa joka oli kypsää. Karitsa oli hyvin paistettu. Pihvit olivat myöskin erittäin hyvin paistettuja. Sen sijaan röstiperunat olivat suoraan pakastealtaasta, blää. Valkosipuliperunat ihan ok. JÄLKIRUOKA suklaakakku ERINOMAISTA!!! Maistui todella itse tehdyltä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 06.08.2011
Rating: 4

Restaurant: Norisushi bar japanese

Ihan törkeen hyvää ja tuoretta! Käsittämätöntä miten hyvää oli. Lompakossa tuntui, mutta so what!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 22.12.2010
Rating: 0


Images


Followers