Closed

Wok Food

Rating 3.8 / 5

Reviews (2)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ostarin kulma.
Kuuden ja puolen euron viikonloppuateriaa kohtaan ei kuulu asettaa minkäänlaisia odotuksia. Lähes kioskimeiningillä skulaava ostariravintola vaikuttaa ihan sympaattiselta, jopa potentiaaliselta yllättäjältä. Tila on todella pieni, mutta jotenkin kodikas jossain omassa omituisessa maailmassaan.

Pariskunta tiskin takana on kiinalainen, listalla lähinnä kotimaiseen makuun tuttuja currykanoja ja sitä rataa. Itse nappaan tofua kung po.

Annoksen hinta todella 6,50€ ja puolen euron vedet päälle. Odotan yllätyksiä. Vieruskaverit nauttivat lihallisia iloja, nälkä kuulemma lähtee. Oma tofuannokseni on laimean näköinen ja makuinen esitys. Siltikin jokaisen pennin arvoinen, etenkin kun chilipurkilla käy noin kymmeneen kertaan. Annoksen koko on jopa yllättävän suuri, jopa paikanpäällä nautittuna.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 16.01.2015
Rating: 0

Maistoin Kungpo kanaa cashew-pähkinöillä ja ruoka oli taivaallisen hyvää. Tulisuutta juuri sopivasti ettei ruoan oma maku peittynyt, annos reilun kokoinen ja ravintola oli siisti vaikkakin pieni. Olen syönyt kiinalaista ruokaa ympäri Suomea ja ulkomailla ja Wok Food kiilaa ehdottomasti jo yhden ruokalajin kokemuksella listani kärkeen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 19.06.2014
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Peltolantie 2, Vantaa - Route