Unknown

ABC Viitasaari

Rating 3.1 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (13)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kävimme vaimoni kanssa monen vuoden jälkeen taas toteamassa miten surkea asiakaspalvelu Viitasaaren ABC. lla on. Kolme naista hääri, mutta naama peruslukemilla eikä hymyä näkynyt. Hei, he ovat asiakaspalvelu tehtävässä. Se pitäisi sisäistää töihin tullessa. Suklaamunkista tuli vatsa kipeäksi. Todella vähän porukkaa lauantai iltana kohdeksan aikaan, mutta moni ajaa ohi, koska hankala tulla ja huono laatuinen ruoka, huono palvelu ja kallis.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 15.11.2015
Rating: 0

Viitasaarella syömme aina ABC:lla, koska paikkakunnalla ei ole muuta kunnollista ravintolaa. Miten on mahdollista vaikka Nelostie kulkee ohi? Söin nyt paikallisten tuottajien Keskimaa-annoksen pihvillä. Oli hyvin tehty ja huiput kastikkeet.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 24.09.2015
Rating: 0

Pitkästä aikaa ABC-burger. Pekonimättö oli riittävän iso, ja todella hyvän makuinen! Vanhat muistoni abc:n purilaisista eivät mairittele, mutta tämä oli jotain ihan toista. Kyllä kelpasi siinä istuskella aurinoisella terassilla kun ruokakin oli näin hyvää. Suomen kenties hienoin ABC.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.08.2015
Rating: 0

Otin mahti pekonaterian, kastike hampurilaisessa pahaa maistui savusinapille? ,samoin punasipulit ällötti, rapeat ranskalaiset, ystävällinen palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.05.2015
Rating: 0

Niinkuin jo aiemmin tuohon kirjoitinkin lounaspöydän tarjonta riippuu päivästä. Tälläkin kertaa kun kävin ruoka oli ok, mutta heikompi kuin aiemmilla kerroilla ja perunamuusi oli kyllä aikamoista liisteriä. Lihapullat pelasti kuitenkin jonkin verran.
Suosittu ja ruuhkainen paikka. Järvimaisemat plussaa!

26.9.2011
Hyvä lounaspöytä, tuoreet ainekset ja mukavasti vaihtoehtoja. Riippuu tietysti paljon päivästä mitä sattuu olemaan tarjolla. Itse en ainakaan lounaspöytään pettynyt. Muutenkin mukavan tunnelmallinen ABC ja hyvällä paikalla rantamaisemissa.
Täällä voisi poiketa uudelleenkin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 24.08.2014 View previous reviews (2)
Rating: 1

Tilasin ABC:n Keski-Suomen erikoisannoksiin kuuluva Roinilan tilan pannupihvin, koska lounaspöytä ei ole täällä maistunut koskaan millekään. Pieni pettymys oli tämä pannpihvikin, koska se Hirvaskankaalla siihen on kuulunut uunipunajuurilohkot, mutta Viitasaarella tarjottiin kiehuvan kuumia etikkapunajuuriviipaleita. Muutoin annos oli loistava.
Vakiohenkilökuntaan kuuluva arjoilija ei tosin osannut sanoa, mistä lihasta porsaanjauhelihapihvi on tehty. "Ei se ainakaan possua ole...eikun taitaa ollakin."

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 07.04.2013
Rating: 0

odotin hampurilaista yli puoli tuntia. asiakaspalvelussa nuoria täysin pihalla olevia ihmettelijöitä. mikään ei toiminut. En mene enää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 19.02.2013
Rating: 1

Hampurilaispaikkana jättäisin väliin, hyvinkin mitäänsanomaton ateria, kuten toki muissakin abcissä. Pizzat ok.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 27.10.2012
Rating: 0

Iltapalalla. Matkanvarrella pysähdyttiin syömään ABC:n klassikko annokset Bonuspannu ja Isoäidin lihapullat. Täytyy kyllä sanoa että nämä olivat ehkä parhaasta päästä mitä olen ABC a la carte listalta syönyt. Täytyykin ehkä jatkossakin kokeilla lisää näitä klassikko annoksia.
Annoksiin kuuluu myös salaattipäytä ja kahvit/teet. Palvelu hiiidaaas!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.07.2012 View previous reviews (2)
Rating: 0

Aamiainen ABC-asemalla oli maittavaa. Tosin aseman aamiaislinja oli epäsiistissä kunnossa ja kaakaoautomaatti oli epäkunnossa kesällä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.10.2011
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Options