Avautuu 10:30

prarichat Cafe

aasialaista
Arvosana 4.5 / 5

La-Su
Asialaista erikoisruokaa klo on 12.00-20.00
A la carte
Ke-Pe. Thaimaalainen lista ruokaa
Klo on 15.00-20.00


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (9)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ensimmäistä kertaa lounastamassa. Valitettavasti myös toiseksi viimeistä kertaa. Yksi mahdollisuus täytyy vielä antaa. Valikoima erittäin suppea. Ruoka oli omasta mielestäni maustettu enemmän Kiinalaiseksi kuin Thaimaalaiseksi ruuaksi. Lounasseteli ei käynyt maksuksi. Ruuan tekemisessä ei oltu kaikilta osin nähty vaivaa. Osa ruoasta oli suoraan pakasteruokaa. Tunnelmaltaan enemmän Sulo Vilenin baari kuin Thaimaalainen ruoka paikka. Odotin paikalta enemmän. Omista vaihdos tainnut laskea tasoa alaspäin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 16.02.2016
Arvosana: 0

Todella hyvät ruuat, mukava pikkupaikka. En ole ikinä käynyt Thaimaassa mutta jotenkin tuntuu ettei paikka yritä liikaa miellyttää keskiverto suomalaista sillä ruuissa on jopa makua.

Ei kannata tuomita julkisivun perusteella :) jopa sushit lounaspöydässä olivat hyviä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 26.01.2016
Arvosana: 0

Erittäin hyvä ja nopea palvelu, hyvänmakuinen ruoka ja isot annokset.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 10.09.2015
Arvosana: 0

Tässä ravintolassa on kieliongelma suuri ongelma. Puhelimitse tilaaminen tuntui ydinfysiikalta. Ensin puhuin naisen kanssa, joka ei ilmeisesti ymmärtänyt edes sitä ettei minulla ole listaa kotona, vaan hän yritti tarjota minulle annosten numeroita. Lopulta kolmen edestakaisin soittelun jälkeen sain miehen langanpäähän, jolle sain kyllä tehtyä tilauksen, mutta hän kertoi joka annokseni tälle naiselle puhelun aikana englannin, ruotsin, thaimaan... kielellä, miksi ei voinut vaan kirjoittaa itse paperille? Saimme nimittäin ihan mitä sattuu ja annoksia piti olla 7 ja niitä oli 4. Kookos-curry oli hyvää, niin kuin edelliselläkin ruokailulla siellä, muista ruoista emme taaskaan pitäneet. Nuudelit ovat leveitä lattanoita ja koko röykkiö astian pohjalla yhdessä läjässä yhteenliimaantuneena. Lisäksi ruoat saisivat maistua enemmän. Pyysin muihin paitsi yhteen annokseen chiliä, mutta ei ollut yhdessäkään. Eniten huvitti kun nainen kysyi minulta alussa voisinko puhua englantia.. Voisin, jos olisin ulkomailla, suomessa en. Kyllä joka yrityksessä on oltava suomea osaava ihminen vastaamassa puhelimeen, ei tuo noin toimi. Seuraavan kerran tilaan paikasta missä ymmärretään tilaus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 04.08.2015
Arvosana: 0

Toivottavasti omistaja tajuaa millainen mestarikokki hänellä on ja huomio kanssa sen. Monesti tullut käytyä ja aina erittäin hyvää ruokaa. Palvelu kanssa aina erittäin ystävällistä. Sana leviää upeasta ruuasta ja lounasaikaan saattaa olla jo täyttä...hieno juttu! Parasta Thai ruokaa mitä olen syönyt ja iloinen että omalla paikkakunnalla kyseinen ravintola ja kokki.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.06.2015
Arvosana: 1

Oikein hyvä lounas, sekä lämmin ruoka että sushi, ja salaattipöydästä löytyi myös tuoretta. Kasvissyöjälle löytyi vaihtoehtoja (tällä kertaa tarjolla oli soijapalawokki, friteerattua kananmunaa sekä inarimaki-susheja).

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 18.06.2015
Arvosana: 0

Kopkunkap tai jotain! Loistavaa kaikin puolin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 11.05.2015
Arvosana: 0

Äänekosken parasta ja laadukkainta thai-ruokaa. Suosittelen. En käy missään muualla, kun täältä saa autenttista thai-ruokaa ja palvelu on erittäin ystävällistä!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 24.10.2014
Arvosana: 1

Harvinainen ravintola. KAIKKI oli kohdallaan, ruoka ihanaa ja tunnelma myös. Olisipa kyseinen paikka omalla paikkakunnallani, olin vain ohikulkija valtatieltä, mutta muistan paikan varmasti ja palaan heti kun siihen on mahdollisuus.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 31.08.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

kotakennäätie 53, äänekoski - Reitti
+358449415963

Vaihtoehtoisia ravintoloita