Chictastic Baking
Olen tämän ravintolan omistaja / vastuullinen
Vahvistan, että olen tämän ravintolan omistaja tai vastuullinen työntekijä ja aion pitää ravintolan tiedot ajan tasalla.
Tunnuksen voi jakaa muiden työntekijöiden kanssa, mikäli en ehdi itse päivittää tietoja.
Profiilissani näytetään hallintaan ottamani ravintolat.
Syötä oheiseen kenttään ravintolan y-tunnus ja klikkaa Vahvistan-painiketta.
Tarvitsemme Y-tunnuksen ravintolan omistavan yrityksen tunnistamiseksi. Ravintolan haltuunotto on täysin ilmaista.
Chictastic Baking on pieni tilauskonditoria ja lounasravintola kasvavalla Suomenojalla Espoossa. Lounasaikaan tarjolla on rakkaudella tehtyä kotiruokaa satunnaisella ripauksella kansainvälistä keittiötä.
Konditoriatuotteita on mahdollista ostaa joka perjantai suoraan tiskin vaihtuvasta valikoimasta tai varmistaa juuri halutun tuotteen saanti tilaamalla etukäteen sähköpostilla haluamalleen päivälle.
Ruokalista
Lounaslista
VIIKKO 11
MAANANTAI 11.3.2019
• Toscanalainen leipätomaattikeitto (L)
• Italialaiset lihapullat yrttitomaattikastikkeessa (L)
- spagettia & juustoraaste (L)
• Kipparijuustolla ryyditetty savulohikiusaus (L+G)
• Pepperoni-paprikapizza (L)
• Kermaisella sienirisotolla täytetyt uunipaprikat (L+G)
• Italialainen antipastosalaatti (L+G)
• Raikas vihersalaatti (M+G)
• Kuohkea persikka-vadelmarahka (L+G)
TIISTAI 12.3.2019
• Maukas kylmäsavulohi-katkarapukeitto (L+G)
• Konditorian metsästäjänleike (M):
- kermaista sienimuhennosta (L+G) & ranskalaiset (M+G)
• Intialainen butter chicken (L+G)
- basmatiriisiä (M+G)
• Välimeren kasvispiirakka (L+G)
• Katkarapu-Caesar -salaatti (L) & krutonkeja
• Raikas vihersalaatti (M+G)
• Tropiikin hedelmäkiisseli (M+G) & suklaakermavaahto (L+G)
KESKIVIIKKO 13.3.2019
• Täyteläinen kasvissosekeitto (L+G)
• Mehukas jauhelihalasagne (L)
• Kermaista ananaskanaa (L+G) & riisiä (M+G)
• Serranokinkku-viikuna-mozzarellapizza (L)
• Ruisleipämurulla ja juustolla gratinoidut uunitomaatit (L)
• Ruokaisa Nizzansalaatti (L+G)
• Raikas vihersalaatti (M+G)
• Konditorian taivaallinen banoffee (L)
TORSTAI 14.3.2019
• Konditorian palvikinkkuhernekeitto (M+G)
• Mureaa naudanpaistia balsamico-punaviinikastikkeessa (L+G)
- rapeaksi paahdetut sipsiperunat (M+G)
• Konditorian maukkaat kalapyörykät tilli-kermakastikkeessa (L+G) - riisiä (M+G)
• Parsakaalia & herkkusieniä bearnaisehunnulla (L+G)
• Kreikkalainen salaatti (L+G)
• Raikas vihersalaatti (M+G)
• Rapeita lettuja (L), mansikkahilloa & jäätelöä
PERJANTAI 15.3.2019
• Samettinen keitto paahdetusta artisokasta (L+G)
• Tulinen kebabkastike (M+G)
- valkosipulimajoneesi (M+G) & ranskalaiset (M+G)
• Kermainen kanakorma (L+G) & jasmiiniriisi (M+G)
• Siirapilla glaseeratut pippuriset uunikasvikset (L+G)
• Itämainen kaalisalaatti (M+G)
• Raikas vihersalaatti (M+G)
• Konditorian omenapiirakka (L) & vaniljakastike (L)
Yhteisö
Fanit (0)
Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.
Kiinnostuneet (0)
Sijainti
Vaihtoehtoisia ravintoloita
Miten ravintoloiden arvosanat lasketaan?
Eat.fi:n alkuaikoina me käytimme raakoja keskiarvoja, aivan kuten kaikki muutkin arvostelusivustot. Ajan myöten huomasimme kuitenkin ettei tämä ole reilua niitä ravintoloita kohtaan, joilla on monta (yli 20) arvostelua. Vaikka ravintola olisi kuinka hyvä tahansa, sen keskiarvo alkoi aina laskea kun arvosteluja tuli enemmän kun taas ravintolat joilla oli hieman vähemmän arvosteluja pärjäsivät paremmin.
Vaikka arvostelujen määrän pitäisi teoriassa lisätä luotettavuutta, se ei kuitenkaan käytännössä toimi aivan niin. Jotkut arvostelijat antavat korkeampia tai matalampia arvosanoja koska haluavat vaikuttaa keskiarvoon enemmän kuin muut ja joskus ravintolalla on vain yksittäinen huono päivä.
Olisimme varmaan voineet antaa kaiken tämän olla ilman että kukaan olisi valittanut mitään, mutta meitä asia jäi vaivaamaan. Niinpä me kysyimme tilastotieteen ammattilaisilta olisiko heillä ehdotuksia ja näiden ehdotuksien avulla olemme kehittäneet laskutapaamme paremmaksi.
Jotta vältetään uuden laskutavan hyväksikäyttöä (vaikka se olisikin melko vaikeaa) emme voi kertoa tarkalleen miten arvot lasketaan. Perusidea on kuitenkin että arvostelijoiden enemmistön kanssa eri mieltä olevilla ei olisi yhtä paljon valtaa vaikuttaa keskiarvoon kun mitä heillä on tähän asti ollut. Järjestelmä on siis reiluin mahdollinen ja uskommekin että parhaat ravintolat -lista antaa nyt myös monta arvostelua saaneille ravintoloille reilun mahdollisuuden.
Arvostele ravintola
Varaa pöytä
Värien selitykset
Ruuan laatuKokemus
Hinta/laatu-suhde
Linkit
ApuaLähetä palautetta
Käyttöehdot
Yhteystiedot
Tietosuojakäytäntö
Evästeet
Blogit
Vanha Eat.fi