Keittiö auki

Curry Leaf

intialainen, suomalainen
Arvosana 4.1 / 5

Curry Leaf on kunnianhimoinen intialais-suomalainen ruokaravintola, jonka intohimo ovat korkealaatuiset raaka-aineet ja asiakastyytyväisyys. Ystävällinen ja monikulttuurinen henkilökuntamme tarjoaa erittäin henkilökohtaisen palveluelämyksen ja keittiömme valmistaa ruokaa juuri sinulle. Sinun ei tarvitse lähteä Helsinkiä pidemmälle, sillä tarjoamme palan Intiaa lähempää! Meiltä löytyy runsas lounas buffet ja sekä á la carte tarjoilu, sekä valikoima erinlaisia juomia. Tarjoamme myös ilmaisen Wi-Fi yhteyden. Ravintolan aukioloajat löytyvät sivun vasemmista ylä- ja alalaidoista. Tervetuloa nauttimaan!


Arvostelut (3)

Intialaiset ruuat olivat erittäin hyviä, samoin mangolassi. Tomaattikeitto ja salaattipöytä OK. Naan leipä vähän kärsii kun se joutuu seisomaan buffet pöydässä. Voisin tulla uudestaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 18.09.2018
Arvosana: 0

Lounasbuffet 10,2 euroa. Erittäin hyvä hintalaatusuhde, raaka-aineet tuntuvat raikkailta ja buffet on kattava. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 09.05.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Todella herkullinen annos ja iso naan-leipä maksoivat vain 12€ ja palvelu oli ystävällistä. Hinta-laatu suhde on siis erinomainen, näin hyvää ruokaa näin halvalla ei monesta paikasta saa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 06.01.2017
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Komeetankatu 2, 02210 Espoo - Reitti
+358505258494
http://www.curryleaf.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita