Keittiö auki

Rax Buffet Sello Espoo

pizzabuffet
Arvosana 2.9 / 5

Rax Buffetissa syöt ja juot niin kuin haluat ja niin paljon kuin haluat! Buffetpöydästä löydät herkulliset pizzat, salaatit, lasagnen, wingsit, lihapullat ja muut lämpimät herkut. Buffetin kera nautit virvokkeet ja kahvit. Jälkiruoaksi tarjoilemme vaniljajätskiä kastikkeilla hintaan 2,00 €. Buffet aikuiset 9,95 €, Buffet lapset alle 7 v. 3,95 €, Buffet lapset alle 12 v. 6,95 €.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Erehdyin Raxiin lounaalle. Söin lämpölampun alla seisoneita pizzoja, nakkeja, lihapullia ja mustekalarenkaita. Päälle coca colaa. Siis jos haluaa rasvaa ja sokeria, Rax on oikea valinta. Samalla 9 euron hinnalla saa myös ihan oikean, terveellisen lounaan, jos menee vaikka Baseen Raxin sijaan

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.08.2013
Arvosana: 0

Salaattiateriaa ei enää saa. Kassa oli yli-imelä ja teennäinen

Eli piti maksaa kallinpi hinta. No maistettiin sitten pizzaa... ei tämä ole pizzaa nähnytkään, laulun sanoin kaikki maistuu sama pahalle. Tonnikalaakaan ei enää ollut tiskillä. Samalla hinnalla saa viereisestä kiinalaisesta kunnon sushia. Emme enää Raxiin mene, liian kova hinta tölkkiruoasta ja nk. pizzasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.02.2013
Arvosana: 0

Täällä tulisi tyytyväiseksi pelkällä salaattipöydälläkin. Siihen kun lisätään kelvolliset pizzat ja loputtomat juomat, niin homma toimii erittäin hyvin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 16.07.2012
Arvosana: 0

Kauaksi on tultu 90-luvulta, jolloin ensimmäinen Rax avasi ovensa Jyväskylässä. Alussa lähdettiin liikkeelle kuuntelemalla asiakasta pitsojen suhteen, mutta vähitellen tämäkin muuttui tiettyihin tuotteisiin. Onneksi tähän on saatu nyt vaihtelua päivän pitsojen suhteen. On siellä kokeilujakin nähty. Ehkä joku saattaa muistaa vielä oluttarjouksen, juo niin paljon kuin jaksat.

Yksi asia ei kuitenkaan ole muuttunut. Syö niin paljon kuin jaksat. Raxiin ei mennä treffeille tai hienostelemaan vaan mättämään. Täällä ei edes yritetä tarjoilla mitään suurta makuelämystä. Eihän siellä kukaan käy pitsojen hyvyyden takia (muutakin syötävää kyllä löytyy). Onneksi olennainen on tajuttu ja salaattipöytä löytyy pitsojen vierestä, jolloin pitsoja voi parannella mielensä mukaan. Valkosipulia ehdottomasti!

Henkilökunta ei ole koskaan jäänyt mieleen, paitsi ehkä alkuaikoina, kun yrittävät huomata asiakkaan. Nyt he ovat jotain kasvottomia nuoria, jolta ei odota muuta kuin tuovat uusia pitsoja tilalle vanhojen loputtua. Lisäksi pöydän siistimistä edellisten asiakkaiden lähdettyä.
Kyllä pari kertaa vuodessa on Raxissa käytävä, ihan vain tarkastamassa (siis mättämässä).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 25.11.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Leppävaarankatu 3-9, 02600 Espoo - Reitti
020 766 4932
http://www.rax.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita