Avautuu 09:00

JohtoCafe Tapiola

kahvila
Arvosana 1.1 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (12)

Kanatäyte liian makea, kuivaa ja liian vähän, salaatti tosi vähän ja törkeä 'palvelu'. En suosittelisi kenellekään. Suuri pettymys.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 28.05.2017
Arvosana: 0

Brunssi oli aivan järkyttävä pettymys enkä suosittele kenellekkään eksymään sinne. Tarjolla oli leipää ja juustoa ja kinkkua ja kurkkua. Jogurttia oli tarjolla ja pitkän kyselyn jälkeen tarjoilija toi jogurtille kipot, ettei tarvinnut lautaselta syödä. Lämpimistä löytyi munaa nakkeja ja pekonia. Brunssin kanssa ei ollut mehua (lämmintä vettä hanasta kylläkin), eikä minkäänlaista jälkiruokapöytää. 33€ kahdelta ihmiseltä tuntui riistolta.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 33€ Lisätty: 12.03.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Brunssikokemus Johdossa oli täysi pettymys. Valikoima naurettavan pieni ja aivan ylihinnoiteltu kun tarjolla yhtä leipää, croisantteja, pari nopeasti kyhättyä salaattia. Vaikea edes kuvailla valikoimaa koska sitä ei ollut ja se mitä olis tarjolla oli seisonutta. Johto ei selvästi tiedä mitä brunssi käsittää ja mikä sen ideana on.. En suosittelisi kenellekkään brunssia Johdossa. Jatkossa pysyttelen vain salaatissa jonka saa itse koota.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 17€ Lisätty: 27.09.2015
Arvosana: 0

10€ salaatista, jonka kana maistuu oudolle, vitriinin täytteet tuskin tarpeeksi viileitä ja salaatti rusehtavan nahistunutta. Ihmettelen, että laadusta halutaan tinkiä. Ei kovin hyvä juttu. Harvalseltaan tulee käytyä, mutta laatu aina sama. Lisäksi tiskin takana usein nyrpeä blondi tyttö. Tiuskii usein myös muille työntekijöille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 25.07.2015
Arvosana: 0

Salaattibuffetin kana maistui pilaantuneelta. Samanlainen kokemus harmikseni myös Kampin Johto cafen buffetista viime talvelta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 14.07.2015
Arvosana: 0

Olin ymmärtänyt että tämä on hyvä kahvila. .. Pettymys oli sitten aikamoinen kun sämpylä oli vanha (kovaa) ja kalkkuna olikin kanaa (kaksi todella pientä palaa), yksi viipale tomaattia ja yksi aurinkokuivattu tomaattipala ja salaattilehti. Melkein muuttaisin koko sämpylän nimeksi "salaattisämpylä". Toivon nyt vaan että myös todennäköisesti vanha chilimajoneesi ei anna mulle ruokamyskytystä..

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.02.2015
Arvosana: 0

Arki-illan hengähdyshetki pienen pojan kanssa. Valitsin pussiteen ja kappaskappas, kun pussiTEETÄ oli tarjolla vain ja ainoastaan Liptonin keltaista. Hedelmähaudukkeita toki oli pussissa useampaa laatua, mutta ne eivät sisältäneet teetä. Mainitsin tästä tiskin takana työskentelevälle ja hän ei ymmärtänyt, mitä tarkoitin vaan alkoi kovasti suosittelemaan hyvänmakuista hauduketta. Epäilemättä hyvää ja hyvä olla tarjolla, mutta TEETÄ olisi hyvä olla tarjolla myöskin muuta kuin vain sitä Liptonin keltaista. Kahvila kun käsittääkseni haluaa kuitenkin profiloitua vähän parempitasoisena. Kun painotin, että teetä tässä valikoimassa ei ole kuin yhtä, sulki tyttö tiskin takana suunsa, käänsi selkänsä ja lopetti palvelun.
Liptonin kanssa pinaatti-fetapiiras oli mauton. Pieni poika tykkäsi valitsemastaan gluteenittomasta vaahtokarkki-suklaakakun palasta. Omituinen tunnelma tästä kuitenkin jäi...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 23.04.2014
Arvosana: 0

Pidän konseptista eli siitä, että voit koota oman salaattisi tiskin aineksista. Siinä on kuitenkin paljon kehitettävää; olen pettynyt mm. siihen että salaatti on kirjaimellisesti pelkkää salaatinlehteä ja kurkut, tomaatit, paprikat ym. perusaineet puuttuvat kokonaan!

Voin sanoa että salaatti on ylihinnoiteltu, jos kourallinen revittyä salaattia ja pari palaa kanaa ja salaattijuustoa maksaa 8.20€. :( eli jos pohjaa ei voi parantaa, niin sitten edes lisää varsinaista täytettä, kiitos.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 03.03.2014
Arvosana: 0

Kivat salaatit kivalla paikalla. Ystävällinen henkilökunta. Vauva-asiakkaille paljon syöttötuoleja.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 21.01.2014
Arvosana: 0

Brunssi oli oikein mukava, tosin tilat ovat hieman ahtaat ja oven käyminen tuo kylmää ilmaa sisään - ei haittaa kesällä mutta talvella kyllä.. Tarjolla oli paljon kaikenlaista, jos saa jotain lisää toivoa niin pussitee tympi hieman, kun osa brunsseista tarjoaa useampia irtoteelaatuja.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 16€ Lisätty: 29.12.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat


Sijainti

Länsituulentie 12, 02100 Espoo - Reitti
http://www.johtocafe.com