Avautuu 11:00

Kartanokylpylä Kaisankoti

suomalaista ruokaa
Arvosana 3 / 5

Kartanokylpylä Kaisankoti sijaitsee Pohjois-Espoon Pakankylässä vain 25 km päässä Helsingin keskustasta. Kartanoravintola tarjoaa kotona valmistettua herkullista ruokaa historiallisessa kartanomiljöössä.

Lounasbuffet on katettu ma-la klo 11.00-13.30 ja sunnuntaisin klo 12.00-15.00.
Suosittelemme pöytävarausta sunnuntai- ja juhlapyhälounaille.

A la carte -lista on tarjolla pe klo 18 - 21 ja la klo 18-22, viimeiset tilaukset keittiöön 30 min ennen sulkemista.

Tarjoamme myös ihanteelliset puitteet erilaisille perhe- ja yritysjuhlille. Kerromme mielellämme lisää! Lämpimästi tervetuloa!


Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Erikoinen lista tälläisessä paikassa. Liian kallis, keskustan hintataso, kuitenkin syrjäisessä paikassa. Mieluummin perus hyvää majoittuville.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 09.03.2015
Arvosana: 0

ruoka hyvää mutta kahvi tosi OUTOA? ???

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 28.05.2014
Arvosana: 0

Lauantai-iltana syömään menossa a la carte -listalta. Kutsuvierastilaisuudesta huolimatta ravintola ottaa muitakin vastaan - ei ehkä hyvä idea. Ruokaa pitää tilata keittiön kautta, kukaan ei tarjoudu vastaanottamaan tai palvelemaan. Paikat kahdelle löytyy, mutta sijoitus on hyvin epäviihtyisä kartanoravintolaan syömään menevälle. Pöytäliina tahrainen. Toinen syöjistä joutuu katsomaan suoraan saliin, jossa kutsuvierastilaisuus. "Kai te otatte vain tavallista vettä ruokajuomaksi?" Kutsuvierastilaisuuden ohjelman vuokswi on oltava hiljaa, ei voi puhua. Tarjoilu kuitenkin nopeaa ja ruoka erinomaista, mistä iso plussa. Pääruoka kuitenkin riittää, tarjoilija ei tule edes kysymään, haluaisimmeko jälkiruokaa - olisimme muuten ottaneet. Laskua maksamaan pitää jälleen mennä tarjoilijan pakeille. Henkilökunta menee täysin sekaisin siitä, mitä on tilattu ja juoksee kokin pakeille keittiöön. Embarrasing, fiilis alenee. Kun lasku on maksettu, niin kuitenkin tulee hymyn kera: "Niin muuten maistuiko ruoka?" Eli ei kannata mennä kesälauantai-iltana, homma ei toimi satunnaisille gourmet-matkailijoille. Edellisellä kerralla lounaalla isomman seurueen kanssa sama tulos: ruoka oikein hyvää, mutta palvelun tasoon toivoisi pientä ryhdin nostoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 30.07.2011
Arvosana: 2

Viihtyisä rauhallinen miljöö. Hyvä ruoka ja hinta-laatu suhde.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.01.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Bodomintie 37, 02740 Espoo - Reitti
09-887 191
http://www.kaisankoti.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita