Lounas käynnissä

Pizza Express Tapiola

Arvosana 4.3 / 5

Arvostelut (7)

Tilasin intialaisen annoksen ja 0. 5 litran coca-colan kotiinkuljetuksena perjantaina alkuillasta. Ruoka tuli kohtuullisen nopeasti mutta kokis oli jäänyt matkasta. Pienen neuvottelun jälkeen kuski olisi suostunut myymään ilman kuljetusmaksua, mutta annoimpa kuitenkin pari euroa vaivan palkkaa (norm. 3€ kotiinkuljetus). 15 min päästä kuski oli ovella 1,5L coca-cola pullon kanssa!!! Uskomattoman hienoa asiakaspalvelua!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.03.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Intialainen ruoka erittäin hyvää, valkosipuli naan-leipä parasta mitä olen syönyt. Ravintola itsessään ei ole kovin viihtyisä mutta erinomaisen ruuan vuoksi antaa tämän anteeksi. Annoskoko on iso ja hinta hyvin kohtuullinen verrattuna muihin intialaista ruokaa tarjoaviin paikkoihin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 17.11.2013
Arvosana: 0

todella huono palvelu. tilasin pizzan, mutta toimitettu pizza ei ollut mitä tilasin. menin käymään pizzeriassa uudestaan kertomassa sattuneesta virheestä. eivät myöntäneet ja väitti kovaa vastaan että tilasin mitä toimitettiin. kaikki tämä 5euron pizzasta. todella paska paikka

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.11.2013
Arvosana: 0

Tilasin kalzonen, joka tuli puoliraakana perille. Soitin pizzeriaan ja vaadin uutta. Aluksi puhuin kaiketi työntekijän kanssa, joka kertoi että kalzonen oli tehnyt harjoittelija ja he tuovat uuden pian. 5 min tämän jälkeen pizzerian omistaja soittaa todella epäasialliseen sävyyn väittäen, että kalzone oli kaikin puolin ok ja lyö luurin korvaan. En suosittele, enkä tilaa täältä enää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.07.2013
Arvosana: 0

Tilasin katkarapu, ananas, aura pizzan ja sain kaupanpäälle kinkkua. Kun soitin ja valitin asiasta (en syö lihaa) sanoivat mm. että pizzassani ei ole kinkkua, en tunnista kinkkua ja lopuksi löivät luurin kiinni. Ei enää täältä tilauksia!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.11.2011
Arvosana: 0

Joo ei tartte tästä läävästä tilata pizzaa enää. Suomentaito 0 ja tunnin odottelin pizzan tilausta ja kaks kertaa neuvoin sitä tänne ylihelppoon paikkaan, kohta tuli puhelu että peruu tilauksen kun ei osaa perille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 19.01.2011
Arvosana: 0

Toimitus kesti 1,5h luvatusta n. 60min huolimatta. Kuski soitti ja tivasi huonolla suomella seuraavan tai sitä seuraavan toimituksen osoitetta kun olimme jo syömässä pitsaa. Ei tartte toiste tilata tästä paikasta

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.10.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Oravannahkatori 3, 02120 Espoo - Reitti
http://www.pizzaexpress.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita