Ei tietoa

Pizza Hut, Ainoa, Tapiola

pizzaa
Arvosana 3 / 5

Asiakaskokemus

Vegaaniruokaa
Liikuntaesteetön

Arvostelut (2)

Neljäs kerta lounasbuffetissa ja tällä kertaa asiat alkavat olemaan kunnossa, aiemmin ollut aika heikkoa esitystä. Hinta on hieman korkea lounabuffaksi mutta ainakin nyt rahalle sai kyllä vastinetta.

Pizzoja oli tarjolla neljää vaihtoehtoa, ja kaikissa oli maku kohdillaan. Myös jälkiruokana olleet kanelitikut olivat erittäin maistuvia. Salaatti näytti tuoreelta, vaikka en sitä kokeillut. Pizzoja täydennettiin koko ajan, joten sen osalta ei joutunut hirveästi odottamaan.
Henkilökuntaa on liian vähän. Buffet pitää maksaa sisääntullessa mutta henkilökuntaa joutui odottelemaan kassalle tovin. Minua palvelleella henkilöllä oli asenne kohdallaan, siitä ei valittamista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 04.07.2018 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Laahaavaa lohturuokaa. Puolityhjässä ravintolassa vajaan oloinen tarjoilija pyytää käsi seis-asennossa meitä odottamaan, jotta hän huolellisesti ja hitaasti ottaa menut (eka ja toka, eiku eka ja kolmas, eiku sittenkin viides ja kolmas menu, tai jospa vielä vaihtaisi kerran menuita, järjestelisi loput suoraan jonoon ja kääntelisi kaikki vielä kerran oikein päin) käsiinsä, jotta voi johdattaa meidät pöytään. Ruokatilaus saatiin toistaa useampaan kertaan, sillä tarjoilija ei millään ymmärtänyt sekä täytteen vaihtoa että sitä, että cola saisi olla lightia (siinähän oli jo kaksi asiaa). Tietty täyte oli loppu, mutta sen täytteen tilalle ei voinutkaan yhtäkkiä rajoituksetta valita toista täytettä, joten korvaavan täytteen valinta meni ihan pelleilyksi. Ruuan tulo kesti melkoisen tovin ja siitä huolimatta lapsen bologneserullat olivat aivan kylmät. Lapsille ei minkäänlaista leikkipaikkaa. Ruoka kuitenkin oli ihan ok ja syömiskokemus kokonaisuudessan, pilvessä olevasta Anitasta huolimatta, oli "ihan ok".

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 01.05.2017
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Länsituulentie 7, Espoo - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita