Keittiö auki

Pizzeria Cafe Metropol

Arvosana 1 / 5

Arvostelut (8)

Välttäkää! Todella epäsiisti paikka. Ruoka syömäkelvottoman makuista. Tuskin on raaka-aineisiin paljoa panostettu, kun ei ravintolan siisteydestäkään välitetä. Juoppoja vetämässä kaljaa ja örisemässä. Iivisniemen häpeäpilkku.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 17.04.2017
Arvosana: 0

Todella huonot pizzat. Yli halvat raaka-aineet maistuvät läpi. Kebab mikrossa lämmitettyä kuivaa moskaa. "ravintolan" sisällä istuu vain juoppoja örisemässä ja huutamassa. Kaksi kertaa käynyt. Kolmatta ei tule.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 26.01.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kohtuuhintaiset pizzan, hyviä. Myös intialainen ruoka suosittelemisen arvoinen kokeilu. Vuosia jo täältä tilannut ruokaa vähintään kerran kuukaudessa. Harvoin pettynyt, mutta joskus pizza ollut pohjasta raaka(max yksi 20:stä). Miljöö enemmänkin paikallisräkälä, iltaisin varsinkin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 29.09.2015
Arvosana: 0

Hyvänmakuinen pizza mutta Täytteiden määrä on vähentynyt vuosien varrella, eli pohja paistaa läpi liiaksi. Pistää hieman miettimään josko pitäisi kokeilla muita paikkoja. Puhun 5 vuoden kokemuksella paikasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 17.10.2014
Arvosana: 0

Pizzoja tullut tilailtua melkein joka lafkasta Espoosta. Metropolin hinnat halvimmasta päästä, pizzat olleet joka kerta loistavia (jos kuljetus tapahtunut asiallisessa ajassa). Itse ravintola ei ole kovin häävi näky, mutta pizzat ovat ollee tilattaessa lähes aina hyviä, eikä kebabeissakaan mitään vikaa ole. Paikasta saa myös wingsejä, eivät taida olla tuoretavaraa (pakkasesta luultavasti), mutta hyvin maustetuja ja rapeita ovat. Ravintolasta on kokemusta noin 15-vuoden ajalta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.11.2013
Arvosana: 0

Lähiöpubi tosiaan. .. enemmän tuottoa oluesta kuin pitsasta / kebabista... ja pitsat ovat taikinan päälle kyhättyä rasvalöllöä. Yäk.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.04.2010
Arvosana: -3

Monikansalliset kaverit pykäävät pizzoja joista moni saisi ottaa mallia. Iloinen virne kasvoilla - kassan toisella puolella istuu 3-5 toivonsa menettänyttä asiakasta. Anyhoo, hyvä pizza-kokemus, hmm... jos otat mukaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.03.2010
Arvosana: -1

Lähiöpubi

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 22.10.2009
Arvosana: -5

Sijainti

Iivisniemenkatu 3, 02260 Espoo - Reitti
09 8811870