Avautuu 10:30

El Armadillo

texmex
Arvosana 2.5 / 5

Tex-Mex, Lounas, Illanvietto, Seurustelu, Catering, á la carte


Arvostelut (14)

Texas Cowboy pitsa oli ihan kohtalainen tuotos, vaikkakaan ei mitenkään säväyttänyt. Ravintolalla on hyvin ystävällinen henkilökunta ja kitch-henkinen tunnelma mukavan leppoisa. Siisti illanviettopaikka keskellä hieman ankeaa lähiömaisemaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 17.04.2017
Arvosana: 0

Pettymys. Olen käynyt tässä ravintolassa kaksi kertaa aikaisemmin ja molemmilla kerroilla kokemus on ollut ihan hyvä. Ei tällä kertaa. Tilasin beef fajitakset ja liha oli syömäkelvotonta. Väitetty naudan sisäfile maistui oikeasti todella pahalta. Jos jotenkin pystyn kuvailemaan sen makua, se olisi huonosti tehdyn lampaanlihan ja maksapihvin sekoitus. Joko liha oli maustettu todella huonosti tai sitten se oli pilaantunutta. Seuralaiseni söi Chef´s staken ja sanoi pihvissään olevan hieman outoa sivumakua, muuten annos oli ihan syötävä. Ruokamyrkytystä odotellessa.
Nuori naistarjoilija oli tosi kokemattoman ja epävarman oloinen, minkä toki ymmärrän jos on uusi alalla. Hän ei kuitenkaan ollut lainkaan kartalla työstään, koska mm. toi pöytään vain tortillatlätyt lisukkeineen, eikä lainkaan siihen kuuluvaa lihaa ennenkuin itse huomautin asiasta. Ystävällisestä palvelusta silti plussaa. Kokemus tuo varmuutta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 05.02.2017
Arvosana: 0

Mielettömän hyvät burgerit ja fajitakset! Suosittelen

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.11.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kaikki lisukkeet ilmeisesti lähimarketista ja alkupalat pakastimesta. Itse oli osattu lämmittää pihvit ja vihannekset pannulla. Yhtä hienon kokemuksen saa kotona teksmeks-pakasteita mikrossa lämmiteltynä ja salsasoossit purkista.
Guacamole oli ehkä ilmeiseti talon tuotantoa ainoastaan. Aitoa junkfoodia känniselle suomalaiselle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 12.06.2015
Arvosana: 0

ERITTÄIN POSITIIVINEN YLLÄTYS,tulen uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.04.2015
Arvosana: -1

Jouduin mainitsemaan tilauksen ottajalle että ruokaani kuuluu lisäksi kaksi valinnaista salsaa, kun sitä ei erikseen kysytty minulta, lopulta toinen salsa oli väärä.. Annos oli mielestäni aika pelkistetty ja ranskalaiset liian rasvaisia. Jouduimme kysymään onko keittiön puoli edes auki, paikka oli niin hirveä pimeä ettei olisi tullut mieleenkään mennä istumaan ihan kauimmaiseen pöytään, ei siellä olisi nähnyt syödä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 19.09.2014
Arvosana: 0

takuuvarmaa texmexiä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 06.03.2014
Arvosana: -1

Texmex paikaksi erittäin hyvää safkaa NAM

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.10.2013
Arvosana: -1

Juuri niinkuin edellinenkin kertoi. Mitään mieleenpainuvaa makuelämystä ei jäänyt mieleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 21.04.2013
Arvosana: 0

Ruoan hinta-laatusuhde on kunnossa (hintataso on edullinen) ja annokset ovat reiluja, palvelu on rempseä ja huomioonottava. Söimme pääruokina BBQ Ribs'it ja Blackened Steak'in. Puitteet eivät ole ruokaravintolan, tupakkakopista valui savua myös ruokapuolelle, mutta sijaintiin suhteutettuna olimme jopa positiivisesti yllättyneitä. Mutta mitään mieleenpainuvia makuelämyksiä ei kannata tästä paikasta kuitenkaan etsiä ja suora moite tulee mauttomasta majoneesidipista ja coleslaw salaattista - oli se vaan niin väsyneen näköinen ja makuinen keko lautasella...
Mutta ikävä kyllä, Espoon keskustassa ei ole runsaudenpulaa ruokaravintoloista - joten El Armadillolla on varmasti oma pikku paikka siinä. Mutta enpä usko, että enään tule mentyksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 09.02.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Vieraskuja 4, 02770 Espoo - Reitti
(09) 455 3073
http://www.elarmadillo.fi