Suljettu nyt

Ravintola Haltia

suomalainen
Arvosana 2.5 / 5

Ravintola Haltia on luonnonläheinen, kaunis, arkkitehti Rainer Mahlamäen suunnittelema 200 paikkainen ravintola, jonka upeat maisemaikkunat avautuvat Nuuksion kansallispuistoon.

Keväästä pitkälle syksyyn avoinna oleva 70 paikkainen terassi tarjoaa ihanteellisen lounasympäristön tai kahvihetken, jollaisesta kaupungissa voi vain haaveilla. Ravintolassa on lisäksi yksi kabinetti, jota asiakkaamme voi vuokrata yksityistilaisuuksia varten.

Tavoitteenamme on tukea kaikkea sitä mitä Suomen luontokeskus kävijöilleen tarjoaa – kotimaisista, puhtaista raaka-aineista valmistettua ruokaa, kauden herkkuja sekä tuoreita leivonnaisia.

Tervetuloa lounaalle, kahville tai juhlaan!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (17)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Minulla ja vanhemmillani oli viihtyisä lounashetki ulkoilun jälkeen Haltiassa. Keittolounaaseen kuului runsas salaattipöytä leipineen, jälkiruoka ja kahvi. Olimme oikein tyytyväisiä. Ruoka oli maittavaa ja palvelu moitteetonta. Tulemme uudestaankin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 11.10.2015
Arvosana: 0

Surkea kokemus. Seisovan pöydän ympärillä jono odottamassa ruokaa. "On vielä uunissa, täytyy vaan odottaa". Listan mukaan kuhaa, todellisuudessa Norjan lohta. Kun kuha pääsi loppumaam. Kun ei kalaa riittänyt kaikille, söi isäntämme lasten makkaraa ja lihapullaa. Jälkiruokaa sai myös odotella vaikka kuinka kauan. Kun se vihdoin tuli, se oli jotain leipämössöä. Hilloa päälle ja alas vaan. Siihen loppui midän perheemme Haltian "ravintolassa" käyntimme. Lopuksi olisi pitänyt viedä astiat jälkiruokapöydässä melkein kiinniolevaan jätepisteeseen, joka oli likainen ja sekainen. Siinä olisi sitten pitänyt lajitella jämät ja astiat! Voi hyvä luoja, hintaansa nähden homma haisi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 28.09.2015
Arvosana: 0

Olen pari kertaa käynyt syömässä buffet-lounaan, joka on mielestäni ollut todella hyvä (liekö taso vaihteleva, kun täällä on niin monia negatiivisiakin arvioita?). Tarjolla on ollut luomulihasta tehtyä pateeta, silakkaa ja ties mitä herkkuja. Ja pääruoat ovat olleet todella maistuvia ja runsaita. Jälkiruoka on kyllä ollut huoltamotasoa, mutta olen sen antanut anteeksi, kun muu ruoka on ollut niin hyvää.

Sen sijaan kahvilatarjoilut ovat aika onnettomia. Toivoisi, että tällaisessa paikassa olisi vaikkapa itse tehtyjä korvapuusteja tai edes yhtä itse leivottua kakkua. Nyt kaikki tarjoilut ovat Fazerin raakapakasteita (pasteijoita, munkkeja, pullaa). Myös Cappuccino oli aika onneton yritys (en tiedä, johtuiko huonosta koneesta vai taitamattomasta käyttäjästä).

Tänne kantsii kuitenkin tulla jo ihan miljöön vuoksi: terassilla voi nauttia ihanasta hiljaisuudesta ja järvi-/metsämaisemasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.07.2015
Arvosana: 0

Hieno kokemus, upea ympäristö ja hyvää ruokaa. Uuden Luonto lautaselle -buffetin maustamiseen on käytetty kotimaisia villiyrttejä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 16€ Lisätty: 15.01.2015
Arvosana: 0

Päivän syntymäpäiväjuhlan piti huipentua tänne (to 14. 8.klo 18.00. Niin se tavallaan tekikin. Ravintolassa oli alkamassa yksitysitilaisuus. Ei ilmoitusta missään :((. Pitkä ajomatka aivan turhaan. Tympeä palvelu. Syntymäpäiväsankarin ilta pilalla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.08.2014
Arvosana: 0

Ei näin!
Buffetpöytä 16,00 euroa, tarjolla ylihintaista tehdasvalmistetta. Ei ollut nähnytkään kotimaista tai luomua. Löllöjä muikkuja. Jäässä olevaa leipää. Astiat loppu. Aterimet loppu. Kun asiasta mainistin todettiin että "ne on nyt finaalissa". Tiskissä macaronleivoksia tarjolla samassa muovirasiassa joissa niitä kaupassa myydään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 16€ Lisätty: 25.06.2014
Arvosana: 0

"Mitä ihmeen kotimaista ruokaa ja kotimaisen luonnon keskellä, aivan suhde järkyttävä hinta laatu! Voiko keskellä metsää mukan hinnoitella ruoan miten haluaa ja palvelemassa kielitaidottomia ei suomalaisia HÄVETKÄÄ!" Komppaan! Itseäni myös mietityttää ulkomaalainen (viro?) yritysasiakkaiden myyjä. Suomestako ei löydy asiakaspalvelijoita? Mielestäni SUOMEN luontokeskuksessa kuuluu olla suomalaisia asiakas palvelijoita. argh!!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 24.05.2014
Arvosana: -1

Mitä ihmeen kotimaista ruokaa ja kotimaisen luonnon keskellä, aivan suhde järkyttävä hinta laatu! Voiko keskellä metsää mukan hinnoitella ruoan miten haluaa ja palvelemassa kielitaidottomia ei suomalaisia HÄVETKÄÄ!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 22.04.2014
Arvosana: 0

Käytiin perheen kanssa sunnuntai lounaalla
6.4 .Tosi hyvää ruokaa ja henkilökunta iloista ja
ystävällistä.Erityis kiitos kokille joka kertoi ruoan
sisällöstä ja valmistuksesta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 09.04.2014
Arvosana: 0

Yllättävän huonoja kokemuksia monella. Itse olen käynyt vain kerran keitto-salaattilounaalla ja kokemus oli ehdottomasti erittäin positiivinen. Salaatit olivat hyvälaatuisia, lisukkeita oli monenlaisia. Kalaseljanka oli maukasta. Jälkiruokapöytä aivan huippu, monta (4) eri lajia suklaamoussekakusta lettuihin (plus kahvit ja teet). Kymppi tästä kaikesta oli mielestäni oikein sopiva hinta. Isompi lounas olisi maksanut 14 euroa mutta sitä en jäänyt kaipaamaan sillä salaattipöytä oli todella hyvä. Henkilökuntakin oli ystävällistä ja hymyilevää, ja ravintola siisti. Itse aion lähteä pian uudelleenkin syömään, toivottavasti seuraava kokemus on yhtä positiivinen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 23.02.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Nuuksiontie 84, 02820 Espoo - Reitti
0447719429
http://www.haltia.com/vieraile-haltiassa/ravintola/

Vaihtoehtoisia ravintoloita