Keittiö auki

GLO Grill Kitchen

pizza, pasta, salad
Arvosana 2 / 5

GLO Grill Kitchen tarjoaa rehellistä, laadukasta ja herkullista grilliruokaa. Listaltamme löydät yksittäisten annosten lisäksi myös Menu Socialin, joka on loistava tapa viettää iltaa hyvästä ruoasta ja seurasta nauttien.

Modernissa GLO Grill Kitchenissä pienet yksityiskohdat, välitön palvelu sekä näkymät vilkkaaseen
kaupunkiympäristöön luovat vaikutelmaa maailman metropoleista.

Espoon Hotel ja Kauppakeskus Sellon yhteydessä sijaitseva GLO Grill Kitchen palvelee niin kauppakeskuksen kävijöitä kuin hotellinkin asukkaita. Paikalletuloa helpottaa myös maksuton parkkihalli, jonne lähiseudultakin tulevien on helppo jättää autonsa vierailun ajaksi.

Piipahda pikaisesti lounaalle, ennen elokuvia tai viihdy pitempään – herkulliset ruoat, ja rento tunnelma kaupungin sykkeessä saavat sinut varmuudella viihtymään.

Tervetuloa!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (45)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kuukauden menu. Neljän ruokalajin illallinen ja viinipaketti. Pihvin kypsyyttä ei kysytty, liha erittäin suolaista. Viineistä kaksi oli loppunut - miten voidaan myydä viinipaketti jos aineksia ei ole? Tarjoilu siis hapuilevaa. Lisäksi tarjoilija ei koskaan palannut siihen kun pyydettiin kysymään keittiöstä (erittäin herkullisen) keiton sienien lajikkeita. Alitti kokonaisuutena Glon brändimielikuvan laatutason.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 48€ Lisätty: 18.09.2016
Arvosana: 0

Vein asiakkaani lounaalle. Pähkinäinen porkkanapasta oli surkein pasta annos ever. Kuivaa makaronia, hieman juustoraastetta, muutama porkkanasuikale ja vähän rucolaa. Kuivaa ja mautonta. Pähkinästä ei tietoakaan. Palvelu oli ystävällistä, mutta ei yllä millään mittarilla Kluuvin Glo:n tasoon. Todellinen pettymys. En mene toista kertaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.06.2015
Arvosana: 0

Kaikki meni aluksi hyvin, mutta ongelma tuli kun hummeriateriasta annettiin täysin asiallista mutta kuitenkin negatiivissävyistä palautetta. Tämän jälkeen kaikki muu palvelu käytännössä päättyi. Edes hammastikkuja ei toistuvista pyynnöistä huolimatta suostuttu tuomaan pöytään, ja jälkiruokalistat odottivat todella pitkään ennen kuin kukaan tuli tiedustelemaan mitään. Täällä ei kannata valittaa, kannattaa vaan mennä muualle syömään alun perinkin. Huonon hummerin lisäksi tilattu lammas kyllä oli maukas mutta jo tuotaessa huomiota herättävän jäähtynyt. Onneksi tästä ei uskallettu valittaa, kohtelumme olisi varmaan ollut vielä huonompi. Ei koskaan enää!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 05.01.2015
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.05.2014
Arvosana: 0

I had their Christmas lunch buffet and was pleased with the meal. There was a decent amount of selections and they were all fresh & well tasting. However it is certainly not worth the €44 they charge for it. For that kind of price I would expect something far more fancy.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 44€ Lisätty: 19.12.2013
Arvosana: 0

Ensimmäinen kerta kun olen tämän tasoisessa ravintolassa ollut. Meitä oli 5 hengen ryhmä syömässä ja viettämässä iltaa. Lopputulos kahden hengen ateriat palautuksena keittiöön, koska toinen oli tilannut pihvin mediumina mutta olikin saanut kypsän pihvin. Toinen taas tilasi kypsän pihvin mutta saikin palaneen ja ylikypsän pihvin. Itse tilasin kanaa josta pieni terävä luu esti syömästä annosta loppuun tukehtumisvaaran pelossa. Kanassa siis oli ulkoneva luu joka oli näkyvillä mutta kun lihan seasta suuhun joutui pieni terävä erillinen luun pala ei ollut ihan kivaa. Kahdella oli ok annokset ja saivat syötyä ne kaikesta huolimatta. Pöytämme sai hyvityksenä 2 pihvi tyypin ei tarvinnut maksaa mitään minä ja loput maksettiin sitten -50% ja kahvitkin oltaisiin saatu mutta koska tarjoilija vaihtui kesken kaiken ja palohälytys ajoi meidät välillä ulos. Kun poistuimme että "Jos tulette toisenkin kerran niin sitten voitte sanoa että teille on luvattu kahvi" siis JOS. Tarjoilija myös kertoi kuinka muut pöydät olivat saaneet hyvityksiä eri tavalla eli ilmaiseksi tai jälkiruoka ilmaiseksi tai jotain ja kun oli puhe muista pöydistä käsitin että sillä hetkellä olevista asiakkaista oli kyse. Viereiseen pöytään tuli meidän jälkeen pariskunta mutta heillä jäi ruuat pöytään syömättä kun lähtivät pois joka tuki kyseistä käsitystä. Eli kasvisruoka (hampurilainen) ja pasta olivat ok mutta kanaa ja pihviä en suosittele kyseiseen paikkaan menemään ruokailemaan. Muuten siellä ulkona kun seistiin palohälytyksen takia eräs toinen asiakas (ei meidän seurueesta siis) kertoi myös saaneen palaneen pihvin. Kaiken puolin herättävä kokemus!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 24.11.2013
Arvosana: 0

Palvelu on ihan hyväää, mutta ruoan voisi tehdä/paistaa paremmin eikä polttaa poroksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 23.11.2013
Arvosana: 0

Pihvi ihan hyvän makuinen, mutta perunoiden tilalle otettu salaatti huono. Pihvin tilasin Medium miinuksena mutta se saapui medium plussana. Seurueessa ruokailleen henkilön risotto oli pilattu liialla suolalla, mutta mitään hyvitystä ei tarjottu vaikka tarjoilija hyvin näki että annos jäi kokonaan syömättä koska se oli täysin syömäkelvotonta. Ruoan saapuminen kesti noin tunnin ja palvelukin oli ankeaa. Leppävaaran ylihinnoitelluin paikka, en käy toista kertaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 23.11.2013
Arvosana: 0

Leppävaaran paras paikka ehdottomasti. Viihtyisä paikka ja ruoka maistuvaa, Palvelu on ollut joustavaa ja sujuvaa aina käydessämme

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 20.11.2013
Arvosana: 0

Oikein maukasta ja mielyttävä palvelu.


     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Lisätty: 12.11.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Leppävaarankatu 1, 02600 Espoo - Reitti
010 344 4212
http://hotelglo.fi/glo-espoo-sello/ravintolat

Vaihtoehtoisia ravintoloita