Ei tietoa

Buffa Hämeenlinna

pikaruokaa, suomalaista
Arvosana 2.3 / 5

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hyvä salaattipöytä ja pitsat olivat hyvänmakuisia. Hinta oli kohdillaan,kun sai syödä vatsan täyteen 9,50€. Henkilökunta oli mukava mutta ihmetytti se kun parin tunnin aikana ei kukaan tullut pyyhkimään pöytiä vaikka henkilökuntaa oli ja asiakkaita ei ollut kuin pari hassua. Henkilökunta naureskeli tiskin takana sen sijaan että olisi tullut siistimään likaisia pöytiä. Jokaisessa pöydässä oli likaa, siksi mekin valitsimme pöydän jossa vähiten likaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.03.2014
Arvosana: 0

Seisova pöytä uudistettu, mutta ruoka on samaa mitä s-ryhmä on ennenkin tarjonnut. Pizzat ovat valmiita pakastepizzapohjia, joihin takahuoneessa laitetaan mausteet päälle ja paistetaan uunissa. Maku on karmiva. Seisovan pöydän ruoka on aina sitä samaa ja valikoima saisi olla huomattavasti suurempi. Hiilihappojuoma pääsi loppumaan ja kävin ilmoittamassa ja tästä vei 30 minuuttia että saivat lisättyä, vaikka ei ollut asiakkaita. Kertoo henkilökunnan työmoraalista.
Täällä käy muutaman kerran, mutta lounastauoilla kannattaa suunnistaa jonnekin muualle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 14.01.2013 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 2

Yllättävän hyvä salaattipöytä, pizza kylmää. Ei yhtään minun tyyppiseni paikka, mutta tulipahan ulkoisen paineen avustamana kokeiltua.

Ruokailu alkoi jonotuksella kassalle, jossa iäkkäämpi kassatäti oli hidas mutta superpirteä ja -ystävällinen. Salaattipöytä pääsi yllättämään monipuolisuudellaan. Siinä oli mukavasti erilaisia "mausteita" kuten paahdettua sipulia ja krutonkeja, mutta ei siitä silti oikein yksinään söisi vaikka sellaisellekin mahdollisuudelle on hinta annettu erikseen.

Pizzat olivat lättänöitä kahden täytteen pizzoja, itse täytteitä niissä oli suhteellisen vähän. Täyteyhdistelmät olivat tietysti varsin tyypillisiä kinkku-ananaksia tms, mikä ei itselleni ole niin mieleen, mutta esim. kebab-paprika oli jopa hyvää. Pöytää täydennettiin jatkuvasti, mutta lämpölamput eivät valitettavasti riittäneet pitämään pizzoja lämpimänä kuin hetken. Jos pizzasta oli enää muutama pala jäljellä, ne olivat kylmiä. Eineslihapulla- ja -kermaperunaosaston jätin suosiolla väliin.

Jäin miettimään, kummassa on parempi hinta-laatusuhde: tässä konseptissa vai perinteisessä pizzeriassa. Tässä tykkäsin eniten runsaasta salaattiosiosta, mutta itse pizza oli pettymys ja sitä tuli syötyä määrällisesti ehkä puolet normaalista pizzasta - mikä on varmaan vain hyvä. Hyvänä puolena on myös, että jos puolet seurueesta haluaa pizzaa ja puolet burgeria, niin täällä se onnistuu, kun Hese on samoissa tiloissa. Miljöö ja sijainti Prismassa ei houkuttele, joten ehkä kuitenkin mielummin kävisin tavallisessa pizzeriassa...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 05.08.2011
Arvosana: 1

Ihan vastaava kuin muutkin"syö niin plajon kun jaksat" mestat ovat. Kasvispizzaa saa kun pyytää erikseen. Salaattipöytä kohtuullinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.03.2011
Arvosana: 0

We were driving through Hämeenlinna on a Sunday evening and wanted something cheap and quick. ABC was our initial choice but I realized that if we wanted pizza we should go across the motorway bridge to a Prisma which advertised a PizzaBuffa under the same roof.

We've tried Buffa in three other locations and the food has always been acceptable. Not particularly good, but if you want to fuel yourself up, fast for very little money it's not a bad choice. In this instance Buffa was a good option for us.

We arrived 1 1/2 hours before their closing. Payed the cashier (8,90€) and were given plates and paper cups for the food and soda. Then we went straight to piling up our plates with pizza, mediocre chicken wings and industrial meat balls (which I suspect have very little actual meat in them). They also have a salad bar with the usual suspects.

When we arrived some of the pizzas types had only a few slices left. Ofcourse I was worried that since we there were very few other customers and it was almost closing time that we wouldn't get more. But as soon as the buffet was empty they brought out more. At one point a customer noted that the buffet was out of nachos and the server brought them out straight to their table, so service was good.

In terms of cleanliness Buffa is what you would expect from one of these restaurants. With people taking their own food, walking around with plates full of pizza and what not the floor and tables do not stay clean for long.

Basically if you want a quick and easy way to satisfy hunger this place is OK. Especially if you have hungry unhappy kids and need a quick solution Buffa is almost ideal. I just wish the chicken and meat balls weren't so bad!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 14.03.2011
Arvosana: 0

Kohtuurunsas salaattipöytä. Aina pizzaa ja jotain liharuokaa (kanankoipia, hot dogeja). Valikoima turhan samanlainen päivästä toiseen. Pizzat aika usein huonosti tehty (mm pohjat raakoja ja liian vähän täytteitä).

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 15.11.2010 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Wartiamäentie 2, 13130 Hämeenlinna - Reitti
http://www.buffa.fi/hameenlinna.html

Vaihtoehtoisia ravintoloita