Keittiö auki

Huviretki Hämeenlinna

ruokaravintola
Arvosana 2.6 / 5

Huviretkessä ruuan perustana ovat parhaat, huolellisesti valitut ja tuoreet raaka-aineet. Ruokalistalta löytyy tuttuja klassikkoannoksia sekä uusia tuulia edustavia ruokaelämyksiä. Lounas- tai päivällisretki, juoma- ja syömähetki, valitse mieleisesi milloin vain!


Arvostelut (11)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

olimme mieheni kanssa romanttisilla treffeillä. ja kaiken piti olla täydellistä kunnes:
tilausta sai odottaa ainakin puoli tuntia vaikka ravintola oli tyhjillään. alkuruoka unohtui tarjoilijalta kokonaan pois. pöytään tuotiin pääruoka. kysyessämme alkuruuasta hän sanoi ettei tiennyt mitään asiasta. no sitä ei sit saatu ollenkaan kun oli niin kova nälkä ettei jaksrttu odottaa että pääruat vietäis pois odottelemaan jajoutuisimme vielä odottaa alkuruokaa ties kuinka kauan.
no. mieheni annoksesta puuttui perunat kokonaan ja minun annokseni jana oli hiileksi paistettu.
saimne sentään ilmaiset jälkkärit. mutta mieliala kyllä putos nollille.
sitä enne vuosi sitten annoksesta unohtui artisokka!
meitä ei enää näe siinä ravintolassa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.11.2014
Arvosana: 0

Maksaa punasipulia ja kantarelleja perunamuusilla. Juuri oikein paistettu maksa ja kaikki hyvässä tasapainossa. Loistavaa perusruokaa ystävällisesti palveltuna. Näin oli ainakin 29.09. illalla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 01.10.2014
Arvosana: 0

Alkupaloista pääruuan kautta jälkkäriin. Arki iltana asiakkaita ihan mukavasti joten ei yksin tarvinnut ravintolassa istua. Alkuun salaattia joka oli ihan ok, ei mikään säväyttävä, tuoretta kuitenkin. Pääruokana mielenkiintoinen yhdistelmä kanaa ja härkää. Annos oli todella kuuma joten keittiöstä pöytään ei voinut kestää kauaa :) Maku ja annoskoko hyvä. Jälkkäriksi Creme Brulee menetteli, mutta ei mikään erikoinen. Sanoisinko että sellaista perus ketjupaikka tasoa. Palvelu oli ystävällistä ja mukavaa. Ruuat tuli pöytää sopivassa tahdissa. Voisin käydä toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.10.2013 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Hotelli Cumuluksen aamiaisella, joka tarjoillaan Huviretken tiloissa. Enpä ala tätä aamiaista kehumaan. Omasta mielestäni tuntuu siltä, että Cumulus hotellien aamiaisella mennään siitä mistä aita on matalin ja tarjoillaan valmis eineksiä niin paljon kuin mahdollista, nakit, lihapullat, lätyt, jne jne. Tämä oli sellainen "köyhän miehen aamiainen" vaikka hotellin hinnat eivät eroa oikein muista. Aamiaiselta löytyi ne välttämättömät perus jutut mitä aamiaisella yleensäkin, mutta MISSÄ PEKONI?!?
Palvelusta ei oikein mitään voi sanoa kun henkilökuntaa ei paljon näkynyt.
Pettymys!

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Lisätty: 01.08.2013 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Valmisannokset pakasteesta. .. näin mknä sen maistan. Mikrotetut kanat oli kaverilla. Ranskalaiset sentään tais olla perinteisellä tavalla valmistettu. Hinnoittelu on törkeän kallista laatuun nähden. Mutta ilmeisesti sama malli kaikilla ketjuilla (abc, cumulus jne) halvalla mikronkautta rahat pois. Itse en tänne enään eksy.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 07.04.2013
Arvosana: 0

Edelliskesänä käytiin lomareissulla huviretkessä. Mieheni tilaaman pitsan alla oli vaihtelevasti puolen sentin kerros jauhoja ja vaikutti muutenkin einekseltä. Itse tilasin kanakorin grillikastikkeella. Kanat tuntui mikrossa käyneeltä ja kastike oli ketsuppia pippurilla. Tarjoilija sekoili kahden pöydän välillä (katosi kesken tilauksen toiseen pöytään viemään jotain) ja kun ruuan laadusta sanoimme, veti kädet samassa puuskaan ja otti palautteen vastaan varsin koppavasti. Kun olimme lähdössä, hän yliaurinkoisesti (kuin unohtaneena aikaisemman) huikkasi heipat ja tervetuloa uudelleen. Kyllä, emme todellakaan enää mene...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.10.2012
Arvosana: 0

Olen käynyt syömässä muutaman kerran, olen aina tyytyväinen palveluun sekä siisteyteen ja puhtauteen. Alkuruokana leipää ja voita sormisuolan kera, todella hyvää. Söin kasvispastaa, join appelsiinimehun ja jälkkäriksi otin juustokakkua. Pasta oli hyvää keskivertoa, annos suuri ja mukavanmakuinen, juustokakun kanssa marjakastiketta, oli raikasta ja sopivan tahmeaa, ei liianmakeaa, aivan nappivalinta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 14.05.2012
Arvosana: 1

Ravintolaruokaa pikaraflatyylillä. Sunnuntai-iltana ravintola on puolityhjä. Tila on jaettu erilaisiin saarrekkeisiin, joissa on pöytiä. Meidän pöytämme on häiritsevän matala - sisustussuunnittelijan fiba? Ketjun "maalaisranskalainen" sisustustyyli naurattaa, mutta huomio kiinnittyy nopeasti tapetointehin, jotka ovat nähneet parhaat päivänsä ja ovat paikottain suorastaan saastaisen näköisiä.

Tarjoilija on tosi pirtsakka ja ruoat tulevat nopeasti. Hiivaleipä alkuun tuntuu turhan raskaalta; salaatti olisi kivempi, muttei kuulu konseptiin. Annokset ovat isoja ja rasvaisen oloisia, omassani on kahta lihaa ja kahta kastiketta, perunat ovat raskaita. Pikaruokatyyliä. Ei yhtään hienostunutta, mutta ärsyttävän hyvää!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 30.01.2012
Arvosana: 0

Ruokien tulemisessa kestää aina, riippumatta ruokailijoiden määrästä. Ruoka on hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 18.12.2011
Arvosana: 0

Kokemusta on kertynyt monelta vuodelta. Ruoka on oikein hyvää ja maukasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.08.2011
Arvosana: -2

Yhteisö

Kuvat


Sijainti

Raatihuoneenkatu 16-18, 13100 Hämeenlinna - Reitti
03-6488 210
http://www.huviretki.fi/ravintolat/hameenlinna/