Ei tietoa

Melodi Pizza & Kebab

Arvosana 4.5 / 5

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Iskendenti oli yksi parhaimmista mitä olen syönyt. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 13.04.2012
Arvosana: 0

Uusi suosikkini - syynä pizzapohja. Arvosteluni koskee kotiinkuljetettua pizzaa, itse ravintolassa en ole käynyt. Kokeilin kotiinkuljetuksen internet-tilausta paikan nettisivuilta, ja systeemi oli kyllä todella helppokäyttöinen aikaisemmin käyttämääni pizzaportaaliin verrattuna. Ainoana miinuksena on, että tilauksesta ei tullut minkäänlaista vahvistusta puhelimeen tai sähköpostiin, eikä kuljetuksesta saa aika-arviota.

Pizzat saapuivat aikanaan, mutta kuski oli kyllä omituisen töykeä - siksi kokemuksesta "välttävä". Tervehdin häntä kahdesti ilman vastausta, eikä hän tainnut hintaa lukuun ottamatta puhua minulle mitään. Lopulta kaveri vei vielä kuitinkin mukanaan.

Itse pizzat olivatkin sitten positiivinen yllätys lähinnä pizzapohjan vuoksi. Se oli maukas ja hyvässä mielessä leipämäinen - paksumpi kuin pohjat monesti, mutta ei missään nimessä liian paksu. Täytteitä ja juustoa oli sopivasti. Mukavaa, että sipuli oli punasipulia ja esim. barbequekastike oli hyvää ja sopi pizzaan hienosti. Tilailen toistenkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 05.08.2011
Arvosana: 0

kebab hyvä ok. . pizza iso ja täyteläinen

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 03.03.2011
Arvosana: -3

Sijainti

Turuntie 4-6, 13130 Hämeenlinna - Reitti
03-616 6004
http://www.melodi.fi