Avautuu 07:30

Amica Arcada

Arvosana 1.8 / 5

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Honestly I am not a spoiled eater, but I do like some quality when it comes to food. The people who work there are nice enough. Just the food! I can say that in the half year I studied there, I had not once a meal that I could rate as good. Mostly you get Potatoes (overcooked) some fish patties (soft sloppy "crust") Well basicly everything is overcooked to a state as if they have the intention to kill all vitamins possinly left. Amica, please just because we study there does not mean we don't like a decent meal!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 5€ Lisätty: 28.01.2016
Arvosana: 0

Perus opiskelijan lounas kun ei oo muita vaihtoehtoa, kolme viidestä päivää ruokaa on aina todella surkea että menisin johonkin muualle kuin naapurin arabian kauppakeskuksen chicosiin tai jopa unicafëen jos on pitkä väitunti. Jos verrataan TKK:lle, siellä on 13 eri opiskelijaravintolaa, että ne kilpailevat keskenään. Kun koulun sijainti on arabianrannalla (mutta silti ei oo niin TAIK:in tai kumpulan vieressä), ei niillä oo edes mitään kilpailua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 3€ Lisätty: 29.10.2012
Arvosana: -3

Amica tarjoilee maukkaan lounaan. Valittavana on neljä eri vaihtoehtoa. Lisäkesalaatit ovat ajoittain surkeita, mutta toisinaan varsin kelvollisia. Kivana yllärinä joskus saa kotitekoisen oloisia siemensämpylöitä lounaan kera.

Lounasaikaan jonot ovat todella pitkät. 11.30-12.45 tätä ravintolaa kannattaa välttää mikäli on kiireessä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 2€ Lisätty: 27.02.2010
Arvosana: 2

Söin kreikkalaista nautapastaa. Pasta maistui hyvältä, mutta olisi saanut olla hiukan lämpimämpää. Salaattiainekset olivat ok, mutta salaattipöytä oli vähän tylsä.

Ruokailutilana toimi valtava halli. Ikkunasta näkyi Hermannin rantatietä huristeleviä autoja ja toisesta luentoa seuraavia ihmisiä. Lounas tarjoiltiin linjastosta, jonka oikea pää oli hankala löytää.

Valitun ruuan löytäminen linjaston varrelta osoittautui myös yllättävän hankalaksi. Henkilökunta oli kuitenkin avuliasta ja auttoi löytämään ruuan. Kansia availemalla olisi löytynyt muutenkin.

Mainitsemaani kolmen euron hintaan on laskettu mukaan saamani opiskelija-alennus.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 3€ Lisätty: 26.10.2009
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Jan-Magnus Janssonin Aukio 1, 00550 Helsinki - Reitti
0207699561
http://www.fazergroup.com/templates/Fazer_RestaurantMenuPage.aspx?id=4092

Vaihtoehtoisia ravintoloita