Suljettu nyt

Tapahtumatalo Bank

Meeting and events
Arvosana 2.5 / 5

Tapahtumatalo Bank on ainutlaatuisessa 1950-luvun pankkimiljöössä sijaitseva täyden palvelun
ravintolakokonaisuus. Avarat tilat, puhdas arkkitehtuuri, kansainvälinen keittiö ja urbaanin eloisa tunnelma
luovat puitteet mieleenpainuvalle kokemukselle, oli kyseessä arki tai juhla.

Lunch Club on raikas ja aurinkoinen free flow -itsepalvelulounasravintola. Party Spot on juhlatila monenlaiseen käyttöön. Bank Meetings tarjoaa peräti 19 kabinettia sekä avaran auditorion. Bank Bar & Bistro on rento tilausravintola 50 hengen tilaisuuksiin.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (36)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Taas kerran Bank:iin pettymään. On mennyt kyllä ruoan taso alas. Todella surullista. Tämä tosin on viimeinen reissu. Ruoka on mautonta. haaleaa ja ylikypsää. Listalla pyörii samat ruoat. Onneksi lähellä on muitakin paikkoja.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 19.03.2016
Arvosana: -1

Vuosittainen reissu Bank:iin työyhteisön pakottamana on aina samanlainen. Tuntuu samalta kun olisi astunut 90-luvun ala-asteen kouluruokalaan, vaikka itse rakennus ja sisätilat ovatkin siistit. Ruoka ei maistu juuri miltään, lisukkeet ovat mitäänsanomattomia ja tuntuu lähinnä rangaistukselta maksaa ruuasta lounaan hinta.

Tuskin maltan odottaa seuraavan vuoden visiittiä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 14.03.2016
Arvosana: -1

Useamman kerran viikossa käyn, ruokalistalla on joka päivä monta vaihtoehtoa, kaikille löytyy mieluinen. Laatua parannettu viime kuukausina.
Nyt ateria maksetaan heti sisään mentäessä, mikä oli järkevä muutos. aiemmin piti jonottaa ruoan kanssa.
Hintansa väärtti!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 15.10.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: -1

Helsingin parhaita lounaita. Tällä hinnalla harvasta paikasta saa näin hyvää.
Ainoa huonopuoli on että ravintola on ääriä myöten täynnä puolen päivän aikaan

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 08.03.2015
Arvosana: -1

Lounaan taso laskenut viimeisen parin vuoden aikana niin että kohta kolahtaa! Ruoka on väsähtänyttä, viileää ja väljähtänyttä. Vaikka kyseessä on noutopöytä niin usein määrä on säännösteltyä tyyliin 'annokseen kuuluu 1 pihvi/kala jne, lisäannos X euroa' - hei oikeasti !!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.02.2015
Arvosana: -1

Entisestä pankkiholvista on saatu tilava ja monipuolinen lounaspaikka lähiseudun konttorityöläisille ja satunnaisille seminaaripäivän viettäjille. Vaikka paikka sinänsä ei ole erityisen kodikas, on se suosittu; ruuhka-aikana on vaikea löytää vapaata pöytää.

Lounasvaihtoehdoiksi on valittavana neljä vaihtoehtoa ja niistä todennäköisesti jokainen löytää itseään miellyttävän vaihtoehdon. Usein on tullut otettua itse koottava burgeri, mutta tällä kertaa sitä ei tarjolla ollut. Valintani sen sijaan kohdistui paistettuun maksaan valkosipulikastikkeessa ja perunagratiiniin. Maksa olikin todella maukasta, mutta salaattibuffetin runsaus jäi silti hieman mieltä kaihertamaan. Maksan ja kahden eri pastan valinneille tarjolla ollut salaattipöytä oli suoraan sanoen köyhä ja ankea. Itse en siihen edes koskenut, joten annoksesta tuli melko karski ilman vihreyttä ja raikastusta. Useimmat taisivatkin raasteisiin koskea vain kosmeettisista ja lautasmalliohjeisiin perustuvista syistä. Täysin ala-arvoista. Jälkkärinä ollut jäätelöpuikko sai kuitenkin mielen liikkumaan lempeämpiin aiheisiin.

Bankissa on tullut käytyä vuosien varrella useasti, enkä oikeastaan koskaan ole siellä huonoa ruokaa syönyt. Miinuksena tosiaan salaattipöytä (toim. huom. salaattibuffet on siis hyvä ja monipuolinen!) ja kenties myös itsepalveluperiaate, mutta sen toisaalta ymmärtää, kun huomioi, että paikassa käy lounaalla valtava määrä ihmisiä ja vaihtuvuus on suurta. No, saataisiinpa sillä muutama työtön työllistettyä, kun kiertäisivät holvia lautasia keräämässä… Koska ruoka on hyvää, miljöö mukavan erilainen ja hintatasokin on järjellisellä tasolla, voi ravintolaa suositella.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 14.12.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 1
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.08.2013
Arvosana: 0

Lounaalla seminaaripäivän lomassa. Tavoilleni uskollisena valintani on salaattilounas, joka Bankissa kulkee nimellä Light n’ Lovely salaattibuffet. Tarjolla olisi myös samaan vajaan kympin hintaan esim. Cosy n’ Creative wokkia härällä tai lohella ja kasvisvaihtoehto Bistro Green (käyntipäivänä mozzarella gratinoitua munakoisoa).

Salaattibuffa on kattava. Valitse vapaavalintaisesti suurelle lautaselle monipuolisesta kasvis ja protskujoukosta haluamasi. Tarjolla mm. raejuustoa, tonnikalaa, lihapullia, oliiveja, perunasalaattia, monenlaisia kasviksia, ceasarsalaattia, kastikkeet, siemenet yms-yms. Kaikki on esillä siististi ja kätevästi. Settiin kuuluu myös keitto – skippasin sen. Taisi vierailupäivänäni olla purjo- perunasosekeittoa. Luonnollisesti mukana myös juomat, leivät ja kahvi. Ihan kelvollinen kombo ja maistuikin hyvälle. Tosin itsepä salaattiannokseni sisällön valitsin. Raaka-aineet ovat kuitenkin raikasta ja tuoretta.

Maksut kassalle ja siitä tarjottimen kanssa pöytään. Lopuksi astioiden palautus kärryihin tai linjastolle. Pitkälti itsepalvelua siis.

Ruokailutila on suuri ja korkea sali (entinen pankkisali?), josta on onneksi saatu melkoisen viihtyisä lounastila. Illalla tämä ei olisi parhaimmillaan – hieman liian kolkkoa iltatunnelmaan. Kuitenkin mukavan funkkishenkinen miljöö. Kelvollinen lounashetki niin ruuan kuin ympäristön puolesta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 29.05.2013
Arvosana: 0

Keskimääräistä parempi itsepalvelulla toimiva lounaspaikka, vaikka pankkihalli on vähän kolho. Ruoka on kuitenkin monipuolista ja hyvinkin maittavaa - ja sitä saa annostella nälkänsä mukaan. Leivät, juomat ja jälkiruoka kuuluvat hintaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 31.07.2012
Arvosana: 0

Luomuvaihtoehto possunniska oli hyvänmakuinen, samoin lisukkeet.

Standardilounas ei aivan yllä tälle tasolle.
Maitovaihtoehtona ainoastaan rasvatonta eikä leipäpöydissä voita. Antaisivat asiakkaiden itse päättää, mitä haluavat juoda ja laittaa leivänpäälle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 21.04.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Unioninkatu 20, 00130 Helsinki - Reitti
(09) 6128 5650
http://www.royalravintolat.com

Vaihtoehtoisia ravintoloita