Lounas käynnissä

Cafe Carusel

kahvila meren rannalla
Arvosana 2.7 / 5

Café Carusel on perustettu vuonna 1996 ja se on siitä saakka toiminut kahvilana, ravintolana sekä juhlatilana erilaisia tilaisuuksia varten.
Avara ja valoisa ravintolasali sekä suuri terassi merinäköaloineen houkuttelevat vieraita nauttimaan omassa leipomossa leivottuja herkkuja sekä vastajauhetuista pavuista valmistettua kahvia.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (15)

Caruselln hampurilainen oli pettymys. Sämpylä, jota ravintolassa käytetään hampurilaisiin on aivan liian tuhtia tavaraa. Hampurilaispihvi ei myöskään vastannut odotusta yhtään. Kuulin kaverilta paikan ruoan huonsta laadusta, mutta piti tulla omin silmin katsomaan. Herää vain kysymys, miten paikka edes pysyy pystyssä, jos ruoka on tällaista. Paikka muutenkin ylihintainen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 02.08.2016
Arvosana: 0

Ihan ok makuinen burgeri mutta pieni ja ehkä 16€egeen nähden ylihintainen.
Ehkä tulen toisen kerran mutta en burgerille!?
Näkymät ovat loistavat, joten miljööpisteet kotia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.07.2016
Arvosana: -1
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olen parin vuoden välein käväissyt katsomassa tapahtuuko paikassa jotain kehitystä positiivisempaan suuuntaan - mutta ei!
Edelleen tämä ulkonäöltään epäonnistunut rakennus pitää sisällään kolkon ja epäviihtyisän salin, jossa on mahdollisuus nauttia ylihinnoiteltuja tarjoomuksia välinpitämättömän henkilökunnan rahastamana. Seuraavan kerran sitten keväällä 2018. Moi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.02.2016
Arvosana: 0

Siisti,ystävällinen, valoissa, koirille juomakuppit, kesällä kiireinen,kaunit näköalat, siistit WC, täydellinen kahvi ja hyvä ruoka!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 30.09.2015
Arvosana: 0

Carusellin näköalat ovat kohdillaan. Ravintolasali on erittäin valoisa ja tunnelmallinen. Haittapuolena ovat läppärin kanssa paikalle tulevat ja yhtä kahvikupillista kittaavat, monta tuntia pöytiä varaavat "etätyöntekijät". Täällä joudut takuuvarmasti kauniina sunnuntaina jonottamaan ja jakamaan pöytäsi muiden kanssa. Lämmittimet terassilla, fleecehuopia tarjolla, koirille annetaan vesikupit ja tuolit kohtuulliset istua. Tuotteet selvästi ylihinnoitellut sijainnista riippuen. Korvapuustit kaupungin parhaat! Donitsit aina tuoreita, taikina tosin mauton. Vessat siistejä ja sijaitsevat fiksusti jo sisäänkäynnin luona. Parkkipirkot vaanivat erityisesti Carusellin ympäristössä, joten pysäköikää Hernesaaren puolelle Eiranrantaan tai Merikadulle puiston toiselle puolelle! Upeat kävelyreitit, Mini-Golf ja koirapuisto lähettyvillä. Kaupungin parasta jätskiä saa jättiannoksina Helsingin Jäätelötehtaan kojusta Carusellin vierestä. Carusellin pihalla on muuten polkupyöränkorjaaja päivystämässä harva se päivä...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 17.09.2015
Arvosana: 0

Ystävällistä palvelua, merellinen paikka kivalla terassilla. Kahvi ja leivokset olivat maistuvia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.09.2015
Arvosana: 0

Laaja valikoima erilaisa pikku purtavia ja suurempaan nälkäänkin löytyy annoksia. Paljon valinnanvaraa. Upea iso terassi ja hienot maisemat. Lokit ja pikkulinnut ovat kuitenkin melko suuri ongelma terassilla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.05.2015
Arvosana: 0

Käyntimme oli täysi pettymys näinkin suositussa kahvilassa. Vitriinien tuotteet eivät houkutelleet ostamaan. Kakkupalat olivat huolimattomasti leikattu ja aivan epätasalaatuisia. Esim. omenapiirakassa ei näkynyt omenasta pilkahdustakaan, vaan palaset näyttivät pikemminkin kuivilta.

Tilasimme kaakaot ja kassalla kysyttiin, haluammeko kermavaahtoa ja vastasimme ettemme halunneet. Saimme silti kaakaomme kermavaahdolla, vieläpä kamalalla purkkikermavaahdolla, joka teurasti kaakaon maun lopullisesti. Asiaa ei edes pahoiteltu, vaikka virhe huomattiin. Kaiken lisäksi kermavaahto oli sutaistu todella rumasti kaakaon päälle.

Pöydät olivat täynnä likaisia astioita ja asiakkaat joutuivat itse siirtämään ne tyhjälle baaritiskille, jotta mahtuivat istumaan muutenkin täynnä olevaan kahvilaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.02.2015
Arvosana: 0

Hyvät ja maukkaat korvapuustit, tosin hinta noussut viimeisen parin kuukauden aikana kolmesta eurosta lähes neljään. Pöydät siivotaan aika hitaaseen tahtiin, mutta muuten suosittelen :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.09.2014
Arvosana: 0

Jäätelö aivan ylihinnoiteltua. Ihan hyvät valikoimat makeaa puolta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.08.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Merisatamanranta 10, 00150 Helsinki - Reitti
096224522
http://www.carusel.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita