Keittiö auki

Picnic Fredrikinkatu 28

kahvila, aamiaista
Arvosana 2.5 / 5

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Palvelussa kesti ikuisuus, jonottamista melkein vartti. Kaikki ylihinnoitettua. Uuni-perunat puoliksi raakoja sisältä. Yhdellä täytteellä 8.20€... Picnic tasoisessa paikassa uuni-perunat kuuluisi olla max. 6,50€. Tällä rahalla saa paljon laadukkaampaa jostain muualta! Jäipä vaan surkea kuva teistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.05.2014
Arvosana: 0

Tässä kahvilassa on hyvä tunnelma ja palvelu erinomaista. Iloisia työntekijöitä ja ruoka hyvää. Suosittelen tätä kahvilaravintolaa .

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 890€ Lisätty: 02.04.2014
Arvosana: 0

Todella huono kokemus. Olen pitänyt picniccejä ihan hyvätasoisina lounaspaikkoina, mutta tämä on pettänyt moneen kertaan asiakaspalvelussa, vaikka kävin siellä muutaman kuukauden putkeen.

Poika seisoo kädet kintuissa ja ihmettelee maailman menoa, kun asiakkaat (myös muut, minua lukuun ottamatta) odottaa ruokiaan. Mielestäni tämän tason paikassa ei voi kestää enempää kuin 10min. Blondi pyörii pitkin tiskiä flirttaillen kiusallisesti asiakkaille, eikä edes auta myyntiä millään tavalla. Noh, "pasta" vihdoin saapuu, minun muistutettuani, mutta kylmänä ja limaisena. En viitsi enää syödä nihkeen palvelun jälkeen, jätän koko mössön syömättä. Huomaan myös pöydästä noustessani vanhan rouvan tiputtaneen kahvinsa, eikä tarjoilijat ole huomaavinaan tilannetta millään tavalla. Ehkä heillä oli vain huono päivä... Olkoon tämä kyllä viimeinen kerta. En valitettavasti pysty suosittelemaan tätä paikkaa muille.

Entinen vakkari

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 21.03.2014
Arvosana: 0

Kinkkupatonki ja vettä lounaaksi. Keskellä sightseeing-kävelyä oli kiva istahtaa hetkeksi varjoisaan Picnicciin ja ahmia kinkkupatongit. :) Eihän tämä mikään Gran Delicato ole, mutta patongit ovat tasalaatuisia ja maistuvia eikä hintakaan ole yhtä kamala kuin lähistön kahviloissa. Palvelu oli kasvotonta, mutta tarpeeksi ystävällistä ja toimivaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 24.08.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Fredrikinkatu 28, 00120 Helsinki - Reitti
0207 590 300
http://www.picnic.fi/kahvilat/?pid=1&lid=3

Vaihtoehtoisia ravintoloita